תע"ש מפסיקה את ייצור ה"ברק"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
pilot כתב:סייברוש, שים לב למה שכתבתי:
תעש לא יודעים לייצר נשק נקודה !!!!
שכחתי להוסיף עוד שבפארה-אורדננס שלי היו מותקנים צינה וקנה של תע"ש -- מעודפים של מכרז ליצור חלפים ל- 1911 עבור הצבא האמריקאי. על איכות היצור והדיוק אני יכול להגיד רק דברים טובים.
אם היית יודע עבור איזה חברות תע"ש משמש כקבלן משנה היית מדבר אחרת. תע"ש מייצרת מוצרים מעולים, הבעיה כפי שאמרתי היא בעיה של שווקים ושיווק -- לא של איכות המוצרים.
א.
- תרמתי למען הסליק

טייסליק,
יחד עם הרשימה ששלחת (ויחד עם ההסברים הנוספים שקיבלתי מעבר לכך), לא כל כך קל לי לקבל את הקביעה שלך.
שלא לדבר על בדיקת הדברים במאזניים - ובדיקת פאשלות, כאלה ואחרות, מול פעילותה של החברה, על שלל מפעליה, במהלך השנים הרבות (מאוד) בהן היא קיימת.
למען הגילוי הנאות (כמו שאוהבים לומר), אין לי ולו פסיק של קשר עם התע"ש, חוץ מאולי כדורים שעוברים דרך הקנה שלי בדרכם לחורר ניירות, אך אני מכיר ומוקיר את פעילותה של החברה ותרומתה לבטחון המדינה והמדינה שבדרך (אותה המדינה, אגב
)
יחד עם הרשימה ששלחת (ויחד עם ההסברים הנוספים שקיבלתי מעבר לכך), לא כל כך קל לי לקבל את הקביעה שלך.
שלא לדבר על בדיקת הדברים במאזניים - ובדיקת פאשלות, כאלה ואחרות, מול פעילותה של החברה, על שלל מפעליה, במהלך השנים הרבות (מאוד) בהן היא קיימת.
למען הגילוי הנאות (כמו שאוהבים לומר), אין לי ולו פסיק של קשר עם התע"ש, חוץ מאולי כדורים שעוברים דרך הקנה שלי בדרכם לחורר ניירות, אך אני מכיר ומוקיר את פעילותה של החברה ותרומתה לבטחון המדינה והמדינה שבדרך (אותה המדינה, אגב
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
pilot כתב:ראה ערך "שולף"
לגבי השולף (תומ"ת 155 מ"מ ע"ג תובה של מרכבה - למי שלא בברנז'ה...), אני מכיר מישהו שהיה נוכח בניסוי שלו בצה"ל, והוא אומר שזו היתה הצלחה, אבל פשוט לא היה תקציב לבנות רק"ם חדש מאפס לכן פשוט שיפרו את ה"רוכבים" (שיבלנו מהאמריקאים בגרושים) והפכו אותם ל"דוהרים".
עוד דבר לגבי תותחים, תע"ש מייצרת תותח 155 מ"מ נגרר בשם M-71 אשר נחשב לקנה 155 מ"מ הכי מדוייק בעולם !!!
אז....שלא יעבדו עלייכם <אייקון של נחמיה שטרסלר מניף אצבע>...
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
נראה שכמה מהחברים קצת מערבבים מין בשאינו מינו
לייצר ולתכנן, זה לא היינו הך.
תע"ש, שייצר בזזמנו צינות וקנים (באיכות סבירה, אך לא יותר מזה) ל1911 לא תכנן את הצינה. השירטוטים היגיעו מוכנים מחו"ל, נשאר רק לכוון את המכונות ולשים חומר.
אקדחי ברק, למייטב ידיעתי, הם פרי פיתוח ותכנון של תע"ש ולא רק יצור
לבסוף, לא מבין איך אפשר להשוות בין קנה של תומ"ת לזה של אקדח 9 ממ.
לייצר ולתכנן, זה לא היינו הך.
תע"ש, שייצר בזזמנו צינות וקנים (באיכות סבירה, אך לא יותר מזה) ל1911 לא תכנן את הצינה. השירטוטים היגיעו מוכנים מחו"ל, נשאר רק לכוון את המכונות ולשים חומר.
אקדחי ברק, למייטב ידיעתי, הם פרי פיתוח ותכנון של תע"ש ולא רק יצור
לבסוף, לא מבין איך אפשר להשוות בין קנה של תומ"ת לזה של אקדח 9 ממ.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
pilot כתב:ברק, אתה זוכר כמה חיילים נהרגו באריזונה ???, כמה נהרגו כאן ??? והכל בניסויי הירי ?
pilot, שני אנשי צוות "יאיר" נהרגו ביומה אריזונה ועוד שניים נפצעו (סדן שלא נסגר עד הסוף).
אכן השולף הוא כלי רמבה עולמית, ניתן להשוואה ל- GCT הצרפתי (אבל עם בקרת אש מרשימה יותר).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
יונה כתב:"שולף" לא של סולתם?
יונה,
שמעתי שג'ון ויין היה מעורב בפיתוח. האם אתה יכול לאשר או להכחיש ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ואולי
ואולי למישהו היתה מטרה להשמיץ את האקדח והמפעל המיצר אותו ?
האם משהו שאל את עצמו, למה ביום של חתימת החוזה למכירה מפעל יצור
הנשק הק"ל משהו טרח לפרסם את הכתבה הזאת ?
האם זאת לא כתבה מגמתית ?
האם משהו שאל את עצמו, למה ביום של חתימת החוזה למכירה מפעל יצור
הנשק הק"ל משהו טרח לפרסם את הכתבה הזאת ?
האם זאת לא כתבה מגמתית ?
הוא שמע פעמונים של כנסייה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד