שאילתא למתנדבי מתנ"א
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאילתא למתנדבי מתנ"א
אהלן,
כהתחלה לשאלה, אני רוצה לתקן את הרושם , המוטעה, יש לציין, שנוצר אצל חלק מחברי האתר , לאחר השאלה הקודמת.
אני אינני עבריין תנועה מועד, שבז לחוקי המדינה ומצפצף על כולם, אני מוקיר את החוק ואת אלו שמייצגים אותו.
אני מודה לכם על הבמה,
ועכשיו לעניינו, אני וחברי התערבנו לגבי מצלמות המהירות הניידות, כידוע, ברגע שצולמת ישנו
הבזק ( פלאש), אני טענתי שהמצלמה מצלמת שני תמונות, ולכן אמורים להיות שני הבזקים,
א' טען שישנו רק הבזק אחד,
מי מאיתנו צודק???
האם נהג שהבחין בהבזק אחד אמור לדאוג לשלמות משכורתו החודשית?
בברכת נהיגה בטוחה,
כהתחלה לשאלה, אני רוצה לתקן את הרושם , המוטעה, יש לציין, שנוצר אצל חלק מחברי האתר , לאחר השאלה הקודמת.
אני אינני עבריין תנועה מועד, שבז לחוקי המדינה ומצפצף על כולם, אני מוקיר את החוק ואת אלו שמייצגים אותו.
אני מודה לכם על הבמה,

ועכשיו לעניינו, אני וחברי התערבנו לגבי מצלמות המהירות הניידות, כידוע, ברגע שצולמת ישנו
הבזק ( פלאש), אני טענתי שהמצלמה מצלמת שני תמונות, ולכן אמורים להיות שני הבזקים,
א' טען שישנו רק הבזק אחד,
מי מאיתנו צודק???
האם נהג שהבחין בהבזק אחד אמור לדאוג לשלמות משכורתו החודשית?
בברכת נהיגה בטוחה,
נערך לאחרונה על ידי johndoe בתאריך 17 ינואר 2005, 00:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב
- סליקאי זהב
מצלמות....
אז חברים זה עובד ככה...
למצלמות רמזורים יש שני פסי דריכה (ככה עובדת המצלמה) לכן בשביל שתקבל את הדו"ח על חציית צומת ברמזור אדום צריכים להיות 2 הבזקי אור... אם והיה וחצית רק אחד ועצרת כמעט באמצע הצומת הדו"ח שתקבל (אם בכלל) זה על שלא עצרת בקו עצירה.... (לטענת קצין בוחנים את"ן עמקים).
לגבי מצלמות של הניידות מה שנקרא "מולוטובה" יש שני קרניים אחת ישרה ואחת בזוית שיוצאות מהניידת וככה נמדדת המהירות וכן יש רק הבזק אחד...
למצלמות רמזורים יש שני פסי דריכה (ככה עובדת המצלמה) לכן בשביל שתקבל את הדו"ח על חציית צומת ברמזור אדום צריכים להיות 2 הבזקי אור... אם והיה וחצית רק אחד ועצרת כמעט באמצע הצומת הדו"ח שתקבל (אם בכלל) זה על שלא עצרת בקו עצירה.... (לטענת קצין בוחנים את"ן עמקים).
לגבי מצלמות של הניידות מה שנקרא "מולוטובה" יש שני קרניים אחת ישרה ואחת בזוית שיוצאות מהניידת וככה נמדדת המהירות וכן יש רק הבזק אחד...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
עדן, תרשה לי לתקן אותך במספר דברים:
למצלמות רמזור יש פס דריכה אחד, כל חצייה שלו תפיק שתי תמונות, ודוח יישלח לנהג רק אם יש התקדמות של הרכב שלו בין התמונה הראשונה לשניה.
מצלמות מהירות (מולטנובה F6) - יש קרן אחת רחבה, המודדת את המהירות של הרכב בין הכניסה לקרן, ליציאה ממנו. (טיפ - האטה של הרכב בזמן הכניסה לקרן מבלבלת את המכשיר ולכן לא מראה מהירות במסך המכשיר וגם לא מצלם).
("ביליתי" יותר מדי מתנ"א ב-3 שנים האחרונות)
למצלמות רמזור יש פס דריכה אחד, כל חצייה שלו תפיק שתי תמונות, ודוח יישלח לנהג רק אם יש התקדמות של הרכב שלו בין התמונה הראשונה לשניה.
מצלמות מהירות (מולטנובה F6) - יש קרן אחת רחבה, המודדת את המהירות של הרכב בין הכניסה לקרן, ליציאה ממנו. (טיפ - האטה של הרכב בזמן הכניסה לקרן מבלבלת את המכשיר ולכן לא מראה מהירות במסך המכשיר וגם לא מצלם).
("ביליתי" יותר מדי מתנ"א ב-3 שנים האחרונות)
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק
סבבה
תודה על התיקון .
אני לא מתנדב במתנ"א/את"ן/לת"ן .
פשוט כחלק מההעשרה של מתנדב הייתי חייב לעבור קורס שלב ב' וזה מה שהסבית קצין בוחנים עמקים .
תודה על התיקון יואב....
מתי תהייה במצב מחובר במסנגר????
אני לא מתנדב במתנ"א/את"ן/לת"ן .
פשוט כחלק מההעשרה של מתנדב הייתי חייב לעבור קורס שלב ב' וזה מה שהסבית קצין בוחנים עמקים .
תודה על התיקון יואב....

מתי תהייה במצב מחובר במסנגר????
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
7 הודעות