הסלקת נשק
הסלקת נשק
שוב שלום,
לאחר כמחצית השנה של נשיאת גלוק 19 בנרתיק חיצוני של פובוס, נמנעתי מנשיאתו למקומות מסויימים עקב היותו בולט, מאוד!!!
מחפש נרתיק פנימי,נוח, קל להסלקה, ולשליפה.
בתודה,
לאחר כמחצית השנה של נשיאת גלוק 19 בנרתיק חיצוני של פובוס, נמנעתי מנשיאתו למקומות מסויימים עקב היותו בולט, מאוד!!!
מחפש נרתיק פנימי,נוח, קל להסלקה, ולשליפה.
בתודה,
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב
נרתיקים פנימיים נוחים -- לך לישראל מירי מבצעי.
יש לו מבחר נרתיקים איכותיים לכמעט כל סוגי כלי הנשק ובנוסף לזה הוא מייצר כמעט כל דבר שתרצה בהזמנה מיוחדת. לי לדוגמא הוא תפר נרתיק נשיאה פנימי סגור מלמטה (כדי שהקנה לא יתמלא "בקורים" מהחיכוך של הנרתיק בבגדים).
א.
יש לו מבחר נרתיקים איכותיים לכמעט כל סוגי כלי הנשק ובנוסף לזה הוא מייצר כמעט כל דבר שתרצה בהזמנה מיוחדת. לי לדוגמא הוא תפר נרתיק נשיאה פנימי סגור מלמטה (כדי שהקנה לא יתמלא "בקורים" מהחיכוך של הנרתיק בבגדים).
א.
- תרמתי למען הסליק
ג'ונדו,
זהו הנרתיק שלי לנשיאה בתוך המכנסיים :
http://www.haslik.co.il/album/displayim ... 15&pos=213
בעבר, כאשר היה לי גלוק 19 (בעעע... טעות מרה, לא נוח
) השתמשתי בנרתיק חיצוני המצמיד את האקדח אל הגוף :
http://www.haslik.co.il/album/displayim ... 15&pos=211
שני הנרתיקים מתוצרת "ירי מבצעי" בהרצליה, איכות גבוהה ביותר !!
נועם.
זהו הנרתיק שלי לנשיאה בתוך המכנסיים :
http://www.haslik.co.il/album/displayim ... 15&pos=213
בעבר, כאשר היה לי גלוק 19 (בעעע... טעות מרה, לא נוח

http://www.haslik.co.il/album/displayim ... 15&pos=211
שני הנרתיקים מתוצרת "ירי מבצעי" בהרצליה, איכות גבוהה ביותר !!
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
איתמר,
ל"קורים" קוראים "אבק תחתונים"
ל"קורים" קוראים "אבק תחתונים"

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
johndoe, נרתיק הסלקה איכותי הוא פונקציה של כמה אתה רוצה להשקיע. הגלוק 19 הוא נשק נוח מאוד להסלקה. הנרתיק החיצוני של פובוס משמש אותי להסלקה כאשר אני לובש ז'אקט בלבד.
שני נרתיקים שמשמשים אותי ביומיום להסלקה (לא בו זמנית):
SmartCarry מתוצרת חברת Concealed Protection 3 Inc. עלותו כ- 55 דולר + משלוח. מתאים לנשיאת מחסנית נוספת (אני נושא מחסנית 19 כדורים נוספת, ועוד 16 כדורים באקדח).
C-TAC של חברת Comp-Tac. עלותו כ- 80 דולר + משלוח
נ.ב. האקדח שלי הוא כמובן גלוק 19.
שני נרתיקים שמשמשים אותי ביומיום להסלקה (לא בו זמנית):
SmartCarry מתוצרת חברת Concealed Protection 3 Inc. עלותו כ- 55 דולר + משלוח. מתאים לנשיאת מחסנית נוספת (אני נושא מחסנית 19 כדורים נוספת, ועוד 16 כדורים באקדח).

C-TAC של חברת Comp-Tac. עלותו כ- 80 דולר + משלוח

נ.ב. האקדח שלי הוא כמובן גלוק 19.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ידיד היקרים
אם כאשר אני יצטרך אי פעם בחיי לשלוף את הנשק אני יצטרך לפרוץ במופע סטרפטיז חושני
אז אני לא צריך אקדח ,פשוט הבחור יראה את "נשק הגיבוי " שלי ופשוט ימות מצחוק
.
בקיצור עם כל הכבוד להסלקה אם הכלי לא נמצא דרוך ומוכן לירי אצלך ביד תוך 2 שניות לכל היותר עדיף כבר להשאיר אותו בבית כי לעזור לך בעת הצורך זה כבר לא יעשה אז חבל לסחוב את
כל המשקל המיותר.
אז אני לא צריך אקדח ,פשוט הבחור יראה את "נשק הגיבוי " שלי ופשוט ימות מצחוק

בקיצור עם כל הכבוד להסלקה אם הכלי לא נמצא דרוך ומוכן לירי אצלך ביד תוך 2 שניות לכל היותר עדיף כבר להשאיר אותו בבית כי לעזור לך בעת הצורך זה כבר לא יעשה אז חבל לסחוב את
כל המשקל המיותר.
- סליקאי זהב
higt-power כתב:ידיד היקרים
אז אני לא צריך אקדח ,פשוט הבחור יראה את "נשק הגיבוי " שלי ופשוט ימות מצחוק.
כל המשקל המיותר.
אימון.
כידוע אם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל .... תרנגולת,אם קצת רצון וקצת אימון ... את כל הלול.
אבל במקרא שלפנו אני לא חושב ששום אימון בעולם (אולי קורס אצל הודני ,כן) יביאו אותך למצב
שבזמן שחייך בסכנה אתה מבצע 3 פעולות שונות לכיוונים שונים רק כדי להגיע למצב שבכלל הנשק נגיש (אצלי רק התהליך הנ"ל ""בלחץ של הטבע "" לוקח יותר מ2 שניות),ואז עוד שליפה ,דריכה,כיוון וירי וכל זה במקסימום שתי שניות .
(שתי שניות= תוקף סוגר טווח מ10 מטר לטווח מגע אוו בתסריט אחר יורה עלך 3-4 כדורים
מכוונים אוו מחסנית באוטומט,הרי תיזמון התקיפה ומיקומה נקבעים על ידו).
וזה בלי לקחת בחשבון נטיה של ריץ רצים להתקע בפתיחה בלחץ ואיך שהוא זה תמיד קורא גם ככה
בזמן הלא מתאים.
ואם לרגע אחד נניח שאיך שהוא הצלחתה כן לשלוף בזמן מה עכשו .....
יריתה שתי כדורים ועימות לא נגמר מה עושים ? קופצים לצד ?,מדלגדים אחורה ?,אולי צריך לרוץ למחסה ? לצמצם טווח לתוקף?
ואת זה תעשה עם מכנסים מופשלים?
(מזכיר לי בדיחה עם מוסר השכל חשוב לענין:
נזירה מתפרצת דרך דלת המנזר כאשר היא מתנשפת הכבדות ומזיעה קשות
סוגרת את בדלת ועל פניה נמרח חיווך.
מיד ניגשות עליה חברותיה ושאלות אותה לפשר הענין .
הנזירה מספרת:"חזרתי לי לתומי בדרך מעזרה בבית החולים של הכנסיה ,כאשר אני שומעת צעדים מאוחורי ,אני מסתובבת לאחור ורואה שגבר עוקב אחרי .
התחלתי ללכת מהר יותר והוא אחרי ,עוד יותר מהר ,הוא אחרי עד שברגע מסוים הוא כבר מסיג אותי ...."
ואז שואלות החברות "נו ומה עשית?"
הנזירה עונה :"נו מכבר יכלתי לעשות ?,הפשלתי את השמלה כלפי מעלה"
פה החברות שואלות כבר בסקרנות :" נו..,נו... ,ומה הוא עשה?"
הנזירה עונה :"הוא הפשיל את המכנסים"
הנזירות קופצות בתדהמה:"איך יכלת לעשות דבר כזה חוטאת שכמותך ,לא תיכנסי לגן עדן....."
הנזירה עונה:" פשוט מאד נזירה עם שמלה מופשלת כלפי מעלה רצה הרבה יותר מהר מגבר עם מכנסים מופשלים כלפי מטה".)
במחשבה ממושכת הגעתי לזה שאולי שידוך בין הנרתיק הנ"ל למכנס שמוחזק בגומי עוד יכול לעבוד איך שהוא ,לגבי שאר האפשרויות אני מעדיך לא להתפס "עם המכנסים למטה" תרתי משמע.
אבל במקרא שלפנו אני לא חושב ששום אימון בעולם (אולי קורס אצל הודני ,כן) יביאו אותך למצב
שבזמן שחייך בסכנה אתה מבצע 3 פעולות שונות לכיוונים שונים רק כדי להגיע למצב שבכלל הנשק נגיש (אצלי רק התהליך הנ"ל ""בלחץ של הטבע "" לוקח יותר מ2 שניות),ואז עוד שליפה ,דריכה,כיוון וירי וכל זה במקסימום שתי שניות .
(שתי שניות= תוקף סוגר טווח מ10 מטר לטווח מגע אוו בתסריט אחר יורה עלך 3-4 כדורים
מכוונים אוו מחסנית באוטומט,הרי תיזמון התקיפה ומיקומה נקבעים על ידו).
וזה בלי לקחת בחשבון נטיה של ריץ רצים להתקע בפתיחה בלחץ ואיך שהוא זה תמיד קורא גם ככה
בזמן הלא מתאים.
ואם לרגע אחד נניח שאיך שהוא הצלחתה כן לשלוף בזמן מה עכשו .....
יריתה שתי כדורים ועימות לא נגמר מה עושים ? קופצים לצד ?,מדלגדים אחורה ?,אולי צריך לרוץ למחסה ? לצמצם טווח לתוקף?
ואת זה תעשה עם מכנסים מופשלים?
(מזכיר לי בדיחה עם מוסר השכל חשוב לענין:
נזירה מתפרצת דרך דלת המנזר כאשר היא מתנשפת הכבדות ומזיעה קשות
סוגרת את בדלת ועל פניה נמרח חיווך.
מיד ניגשות עליה חברותיה ושאלות אותה לפשר הענין .
הנזירה מספרת:"חזרתי לי לתומי בדרך מעזרה בבית החולים של הכנסיה ,כאשר אני שומעת צעדים מאוחורי ,אני מסתובבת לאחור ורואה שגבר עוקב אחרי .
התחלתי ללכת מהר יותר והוא אחרי ,עוד יותר מהר ,הוא אחרי עד שברגע מסוים הוא כבר מסיג אותי ...."
ואז שואלות החברות "נו ומה עשית?"
הנזירה עונה :"נו מכבר יכלתי לעשות ?,הפשלתי את השמלה כלפי מעלה"
פה החברות שואלות כבר בסקרנות :" נו..,נו... ,ומה הוא עשה?"
הנזירה עונה :"הוא הפשיל את המכנסים"
הנזירות קופצות בתדהמה:"איך יכלת לעשות דבר כזה חוטאת שכמותך ,לא תיכנסי לגן עדן....."
הנזירה עונה:" פשוט מאד נזירה עם שמלה מופשלת כלפי מעלה רצה הרבה יותר מהר מגבר עם מכנסים מופשלים כלפי מטה".)
במחשבה ממושכת הגעתי לזה שאולי שידוך בין הנרתיק הנ"ל למכנס שמוחזק בגומי עוד יכול לעבוד איך שהוא ,לגבי שאר האפשרויות אני מעדיך לא להתפס "עם המכנסים למטה" תרתי משמע.
higt, התמונה של מכנסיים פתוחים לגילוי מיקום נרתיק SmartCarry היא להמחשה בלבד.
אני יכול לשלוף אקדח מהמכנסיים באותה המהירות שאני שולף מנתריק חיצוני עם סגר.
אין צורך לפתוח את המכנסיים. אין סגר מלבד החיכוך עם המכנסיים. האקדח נעוץ בנרתיקו בין חולצת טריקו לבין המכנסיים. אין ביגוד שצריך להסיט. רק ללפות את ידית האקדח ולשלוף החוצה. אשמח להדגים לך בבוא היום.
החיסרון של ה- SmartCarry הוא שצריך שתי ידיים (או הרבה זמן) על מנת להחזיר את האקדח לנרתיק, מכיוון שהוא אינו קשיח.
higt, אינני מנסה לשכנע אותך לכיוון זה או אחר, כי בוויכוחים, אפילו בין חברים, בדרך כלל כל אחד נותר איתן בדעתו. המטרה של ההודעה היא להפיג תפיסות שגויות לגבי אופן השימוש בנרתיק פנימי זה.
אשכול זה התחיל כאשר בחור אמר שהוא אינו נושא אקדח בחלק מהסיטואציות כי הוא לא רוצה שיראו אותו, ככל הנראה מכיוון שאין לו נרתיק הסלקה מתאים לאותם המקרים. ההסלקה הנפוצה היא בנרתיק פנימי עם בגד מעליו. לו דרושה לוליינות מיוחדת על מנת לשלוף במהירות בזק מנרתיק כזה. כן דרוש אימון.
דרך אגב רוב חבריי בארה"ב לא יחלמו לשאת אקדח ללא כדור בבית הבליעה. אני אישית עושה את זה לעתים נדירות, על אף שזמן הדריכה הוא לא ארוך כאשר שתי הידיים בריאות. לי אישית יותר נוח בראש כאשר אין כדור בבית הבליעה - מכוח ההרגל - על אף שדריכת האקדח היא צעד נוסף שיש להתחשב בו ברגע האמת.
אני יכול לשלוף אקדח מהמכנסיים באותה המהירות שאני שולף מנתריק חיצוני עם סגר.
אין צורך לפתוח את המכנסיים. אין סגר מלבד החיכוך עם המכנסיים. האקדח נעוץ בנרתיקו בין חולצת טריקו לבין המכנסיים. אין ביגוד שצריך להסיט. רק ללפות את ידית האקדח ולשלוף החוצה. אשמח להדגים לך בבוא היום.
החיסרון של ה- SmartCarry הוא שצריך שתי ידיים (או הרבה זמן) על מנת להחזיר את האקדח לנרתיק, מכיוון שהוא אינו קשיח.
higt, אינני מנסה לשכנע אותך לכיוון זה או אחר, כי בוויכוחים, אפילו בין חברים, בדרך כלל כל אחד נותר איתן בדעתו. המטרה של ההודעה היא להפיג תפיסות שגויות לגבי אופן השימוש בנרתיק פנימי זה.
אשכול זה התחיל כאשר בחור אמר שהוא אינו נושא אקדח בחלק מהסיטואציות כי הוא לא רוצה שיראו אותו, ככל הנראה מכיוון שאין לו נרתיק הסלקה מתאים לאותם המקרים. ההסלקה הנפוצה היא בנרתיק פנימי עם בגד מעליו. לו דרושה לוליינות מיוחדת על מנת לשלוף במהירות בזק מנרתיק כזה. כן דרוש אימון.
דרך אגב רוב חבריי בארה"ב לא יחלמו לשאת אקדח ללא כדור בבית הבליעה. אני אישית עושה את זה לעתים נדירות, על אף שזמן הדריכה הוא לא ארוך כאשר שתי הידיים בריאות. לי אישית יותר נוח בראש כאשר אין כדור בבית הבליעה - מכוח ההרגל - על אף שדריכת האקדח היא צעד נוסף שיש להתחשב בו ברגע האמת.
טוב כנראה שאני לא ממש מבין איך זה בנוי
לי נראה כי רוב הקת של האקדח נתונה מתחת קו המכנסים
אם לא זה המצב והידית גלויה כולה מעל החגורה ומאפשרת שליפה ע"י הרמת חולצה בלבד
ושליפה אז מצוין ואפילו עדיף על החזקת האקדח על המותן כי זה מקשה עוד יותר על חטיפת הנשק
(צריך לבוא מקדימה )וגם אין בליטות לא סימטריות לצדדים שרומזות לקיום האקדח.
שוב תמיד הסלקה מגיעה על חשבון מהירות השאלה היא איפה עובר הגבול.
אצלי אישית כל פאוצי הנשק למנהם נפסלו בגלל רצ'רצ'ים נתקעים וחוסר יכולת לשליפה מהירה מספיק.
ולגבי בבואו היום ,מתי כבר יבוא היום?????
מצבי הנשיאה זה כבר אשכול שלם וגדול בפני עצמו.............
לי נראה כי רוב הקת של האקדח נתונה מתחת קו המכנסים
אם לא זה המצב והידית גלויה כולה מעל החגורה ומאפשרת שליפה ע"י הרמת חולצה בלבד
ושליפה אז מצוין ואפילו עדיף על החזקת האקדח על המותן כי זה מקשה עוד יותר על חטיפת הנשק
(צריך לבוא מקדימה )וגם אין בליטות לא סימטריות לצדדים שרומזות לקיום האקדח.
שוב תמיד הסלקה מגיעה על חשבון מהירות השאלה היא איפה עובר הגבול.
אצלי אישית כל פאוצי הנשק למנהם נפסלו בגלל רצ'רצ'ים נתקעים וחוסר יכולת לשליפה מהירה מספיק.
ולגבי בבואו היום ,מתי כבר יבוא היום?????

מצבי הנשיאה זה כבר אשכול שלם וגדול בפני עצמו.............
ראיתי לפני שנה וחצי נרתיק של פובוס או פרונט ליין פנימי מעור שהתפס שלו נכנס בין המכנס לחגורה ותופס את החגורה ראיתי את זה אצל מאיר רוט איני יודע אם עדיין יש לו כזה אבל אם תשאל אותו אז אולי הוא ידע על מה אתה מדבר
זה נרתיק שאתה שם בתוך המכנס ויכול לשים חולצה בתוך המכנסיים והאקדח מוסתר לגמרי
זה נרתיק שאתה שם בתוך המכנס ויכול לשים חולצה בתוך המכנסיים והאקדח מוסתר לגמרי
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד