שאלה בנושא החלפת אקדח.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

שאלה בנושא החלפת אקדח.

על ידי desertbar » 19 ינואר 2005, 15:49

שלום לכולם אני חדש פה ובבעלותי בול 0.45 עם צינה של ספרינפילד לא ניכנס למניעים אך אני רוצה להחליף אקדח ל9 מ"מ ארוך אבל עדיין שיהיה מהקטנים יותר כדוגמת הטאורוס טיטניום הקטן.
למישהוא יש דעה על הטאורוס הנ"ל?האם יש אקדח אחר מקביל לו בגודל או בקוטר?ואולי מישהוא רוצה לעשות החלפה איתי גם זאת אפשרות לפני שאני רץ לקנות אקדח חדש ולהשאיר את הנ"ל בחנות.
אודה לכם על כל טיפת מידע תודה יוסי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 19 ינואר 2005, 16:49

לפני שאתה מחליט הייתי מציע לך לבדוק עוד כמה סוגי אקדחים. המבחר של אקדחי 9ממ הוא גדול מאד -- יש לך גלוק, HK, זיג, סמיט, ברטה, CZ..... והרשימה עוד ארוכה.
לך לאיזה מטווח שמשכיר כלים ותנסה..ואז תחליט.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 19 ינואר 2005, 17:20

לו אני במקומך, הייתי קונה צינה בגודל "COMPACT" ושם אותה על הבול.
תקבל אקדח דומה בגודלו לאותו טאורוס שאתה מחפש, מבלי, בעצם, להחליף אקדח, אחיזה, אמינות וכו'
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי רודניצקי גרשון » 20 ינואר 2005, 14:09

האם ראיתם אקדח טאורוס טיטאניום?
הבן אדם מחפס אקדח קטן ולא קומפקט לכן כדאי לדבר אל אקדחים קטנים
:GLOCK 26;TAURUSMILLENIM
הם באמת קטנים.כמובן אין מה להשוות.
יריתי בTAURUS
לא נהנתי כלל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ilan_u » 21 ינואר 2005, 09:04

desertbar הדבר האחרון הטוב שיצא מברזיל היה בשר ובחורות שזופות בקרנבאלים 8) . מילא אם טאורוס היה זול אבל הוא גם יקר וגם באיכות של ג'יפ TATA. אם אתה מוגבל במשאבים, אני הייתי מציע לך לקנות גלוק 26 משומש ולא לקנות זבל חדש מהקופסה. (אני אישית הייתי הולך על כלי קצת יותר גדול בסדר גודל של גלוק 19 או זיג 228) ההבדל בנשיאה לא מורגש כל כך אבל אין מה להשוות מבחינת ביצועים ונוחות תפעול)
if it's worth shooting' shoot it twice
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 21 ינואר 2005, 12:05

ilan_u כתב:desertbar הדבר האחרון הטוב שיצא מברזיל היה בשר ובחורות שזופות בקרנבאלים 8) . מילא אם טאורוס היה זול אבל הוא גם יקר וגם באיכות של ג'יפ TATA. אם אתה מוגבל במשאבים, אני הייתי מציע לך לקנות גלוק 26 משומש ולא לקנות זבל חדש מהקופסה. (אני אישית הייתי הולך על כלי קצת יותר גדול בסדר גודל של גלוק 19 או זיג 228) ההבדל בנשיאה לא מורגש כל כך אבל אין מה להשוות מבחינת ביצועים ונוחות תפעול)

למה הליכלוכים?
להגיד "זבל" זה קל ופשוט, אך השאלה היא האם אתה יכול לגבות את דבריך במידע קצת יותר מקצועי?
טאורוס הינו אחד המותגים הנמכרים ביותר בארה"ב, החברה החלה ביצור העתקים של דגמי ברטה שונים אך מייצרת מזה שנים אקדחים בעיצוב מקורי משלהם, מחומרים איכותיים (פולימרים שונים וטיטניום), לחברה יבואן רשמי בארץ המעניק שרות לאקדחים וכאחד המצוי בנושא, לא נתקלתי בתלונות או בעיות עם האקדחים הללו.

לדעתי, קביעתך הינה על סמך ידע מוגבל, אם בכלל, ואינה מגובה במידע מהשטח.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי itamar » 21 ינואר 2005, 12:54

אני מחזק את דעתו של דביר.

טאורוס מייצרים מוצרים טובים ואיכותיים. הם פופולריים בארה"ב בעיקר בתחום של אקדחים תופיים, אבל גם האקדחים החצי אוטומטיים שלהם לא נופלים מהם באיכות.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ilan_u » 21 ינואר 2005, 18:03

טאורוס אכן הצטיין בחיכוי של דגמים מוצלחים של חברות כמו ברטה וזיג, החכוי היה יחסית מוצלח ורק בזכות העובדה שהמקור היה מוצלח עוד יותר. אכן אין הרבה תלונות מאנשים שרוכשים את האקדח בגלל שלרוב הם פשוט לא יורים אלא בחידושי ראשיון פעם בשלוש שנים. רובם קנו אותו ולו מהסיבה שהוא נראה טוב. WEBART אתה מכיר יותר מחזיקי אקדחים פרטיים ממני, ואני מוכן להתערב איתך שאתה לא מכיר אישית אף מחזיק טאורוס מהדגמים החדשים שירה בו יותר מ 5000 כדור.ואם היו נותנים לך קרוב ל 4000 ש"ח לקנות אקדח זאת לא היתה הבחירה הראשונה או החמישית שלך
if it's worth shooting' shoot it twice
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד