כדאיות הוצאת נשק לבעל דרגת כתף סרן, בראיה לעתיד
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אילן ב כתב:נא לא לכתוב מה לא יודעים
תבחין 96 ועדת כהן בעקבות רצח עובדות ביטוח לאומי ב 92 בירושליים.
התקנות הן אכן בשלב זה תקנות (לא שע"ח) ומעובדות בעצם ימים אלו לחוק.
תהליך ארוך המתארך בגלל היציבות הפוליטית.
ואתה בטח חבר באותה וועדה? למה אתה חושב שאתה יודע ואחרים לא? כח עליון כלשהו ירד ממרומיו והפקיד בפיך את האמת?
כולם יכולים לטעות, ואין שום צורך בתגובות מסוג "לא יודע על תכתוב". תקן אותי אם אתה חושב שאני תועה אבל אל תגיד לי לא לכתוב.
ברכות,
"The chase is better, then the catch"
fatlander כתב:אילן ב כתב:נא לא לכתוב מה לא יודעים
תבחין 96 ועדת כהן בעקבות רצח עובדות ביטוח לאומי ב 92 בירושליים.
התקנות הן אכן בשלב זה תקנות (לא שע"ח) ומעובדות בעצם ימים אלו לחוק.
תהליך ארוך המתארך בגלל היציבות הפוליטית.
ואתה בטח חבר באותה וועדה? למה אתה חושב שאתה יודע ואחרים לא? כח עליון כלשהו ירד ממרומיו והפקיד בפיך את האמת?
כולם יכולים לטעות, ואין שום צורך בתגובות מסוג "לא יודע על תכתוב". תקן אותי אם אתה חושב שאני תועה אבל אל תגיד לי לא לכתוב.
ברכות,
למה אתה מתעצבן ?
מה כבר אמרו לך ?
הכוונה של אילן היתה בסך הכל למנוע הטעיה של מי שקורא את הדברים הכתובים פה.
אין לך ממה להעלב, אני בטוח שלא היתה פה שום כוונה לפגוע בך או במי מהחברים.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
אילן כתב "נא לא לכתוב מה לא יודעים" ואם אתה חושב על זה, זה רחוק מ- "לא יודע על תכתוב".
המקרה הראשון = אל תטעה את קוראי הפורום ואילו המקרה השני = אל תביע דעה. אין דינו של אחד כמשנהו.
ובקשר לכח עליון (יצירתי אני מודה), אילן שימש במשך שנים ועדיין משמש בתפקידים שונים הממקמים אותו במרכז העשיה בתחום כך שאתה יכול לסמוך על מילתו, ומנסיון אישי - מה שהוא לא יודע הוא לא יגיד.
יתרה מכך, אם תצטרף לטיול ט"ו בשבט שנדחה קצת, אני משוכנע שתהנה מחברתו ומידיעתו המופלגת בכל הקשור גם לאתרי טיולים..
המקרה הראשון = אל תטעה את קוראי הפורום ואילו המקרה השני = אל תביע דעה. אין דינו של אחד כמשנהו.
ובקשר לכח עליון (יצירתי אני מודה), אילן שימש במשך שנים ועדיין משמש בתפקידים שונים הממקמים אותו במרכז העשיה בתחום כך שאתה יכול לסמוך על מילתו, ומנסיון אישי - מה שהוא לא יודע הוא לא יגיד.
יתרה מכך, אם תצטרף לטיול ט"ו בשבט שנדחה קצת, אני משוכנע שתהנה מחברתו ומידיעתו המופלגת בכל הקשור גם לאתרי טיולים..
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
חברות וחברים, כמו בכל קבוצה מן הסתם יש ביננו בעלי אגו גדול יותר, אם אנחנו רוצים להמשיך להנות מהאתר ותוכנו מוטב שכולנו נקח צעד אחד אחורה..... נשימה ארוכה וירווח לכולנו.
*** ההודעה נערכה ע"י מנהל האתר. ***
*** ההודעה נערכה ע"י מנהל האתר. ***
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מוקדש ל fatlander
נכתב ב לפני שאתה כתבת את תגובתך.(29/1 4 לפנות בוקר)
אילו רק היית קורא עד הסוף..........
אבל אנחנו יודעים שזה לא אתה זה מערכת החינוך - עכשיו נשאר רק להגיש נגדם בג"ץ
ואם תקרא טוב בתחתית כל הודעת רפתן כתוב:
אילן בן נון מהרפת
נכתב ב לפני שאתה כתבת את תגובתך.(29/1 4 לפנות בוקר)
אילו רק היית קורא עד הסוף..........
אבל אנחנו יודעים שזה לא אתה זה מערכת החינוך - עכשיו נשאר רק להגיש נגדם בג"ץ
רפתן כתב:ועכשיו תשובה קטנה ל "חבר"?
שכתב לי מה אתה מטיף לאחרים לא לכתוב מה שלא יודעים, מאיפה אתה יודע? ועוד כמה "ברכות"
ראשית אני באמת מתנצל אם סגנוני פגע במישהו
שנית : אני חבר בפורום מדריכי ירי המאושרים להדריך מדריכים ומפקחים - וכך אני מתעדכן במפגשים מול משרד הפנים. (מדריכי ירי בכירים כפי שכונה בעבר)
כמו כן אני חבר הנהלת התאחדות הקליעה, ומתוקף תפקידי הייתי ועודני שותף למפגשים עם אנשי משרד הפנים בנושא.
אשמח לעדכן אתכם ובמאמת מבלי חס וחלילה להתנשא אלא פשוט לשרת אתכם בהעברת אינפורמציה אשר עשויה להיות חשובה לכם.
יום טוב
אילן
ואם תקרא טוב בתחתית כל הודעת רפתן כתוב:
אילן בן נון מהרפת
ההודעה מיועדת לרפתן או אילן כאחד
במשך היומיים האחרונים ניסיתי למצוא את מקרה שדיברת עליו ואת מסקנות וועדת כהן.
מודה, לא מצאתי. תוכל להביא סימוכין?
בנוסף שאלתי אנשים רבים, החל ממדריכים מוסמכים, בעלי מטווח (מאיר), וכלה באישים ביטחוניים וקב"טים, כולם הזכירו את רצח רבין. או שהם כולם בורים ואינם מבינים דבר וחצי דבר בנושא, או שהמידע המצוי בידך כלכך מיוחד שאתה היחיד שמכיר את זה,
[סארקזם] או, שומו שמיים, הייתכן כי אתה טועה? [/סרקאזם]
בלי לזללז,
בברכת,
יום טור, מלך הרעם (לנורדיים מבינינו)
במשך היומיים האחרונים ניסיתי למצוא את מקרה שדיברת עליו ואת מסקנות וועדת כהן.
מודה, לא מצאתי. תוכל להביא סימוכין?
בנוסף שאלתי אנשים רבים, החל ממדריכים מוסמכים, בעלי מטווח (מאיר), וכלה באישים ביטחוניים וקב"טים, כולם הזכירו את רצח רבין. או שהם כולם בורים ואינם מבינים דבר וחצי דבר בנושא, או שהמידע המצוי בידך כלכך מיוחד שאתה היחיד שמכיר את זה,
[סארקזם] או, שומו שמיים, הייתכן כי אתה טועה? [/סרקאזם]
בלי לזללז,
בברכת,
יום טור, מלך הרעם (לנורדיים מבינינו)
"The chase is better, then the catch"
מחזק את fatlander, בדקתי לפני כשנה עם מרצה בכיר למשפטים באוניברסיטת ת"א -פרופ' גדעון לנגהולץ, בעקבות וויקוח שהתעורר אצלינו בחברה, שינוי החוק והאילה להחזקה שונו אך ורק בגלל לחץ חריף מאוד מלובי של מקורבי משפחת רבין ז"ל, עובדה שאינם מתביישים בה כלל.
כך שלא נראה לי שיש פה יותר מדי מקום לספק, ואם יש כזה אני בטוח שתשמח לשמוע כי גם מאיר המפרסם העיקרי באתר, מסתבר שמחזיק בדעה דומה.
אילן אתה יכול לקרוא לי יהיר ומתנשא...ואתה יודע מה אתה צודק
כך שלא נראה לי שיש פה יותר מדי מקום לספק, ואם יש כזה אני בטוח שתשמח לשמוע כי גם מאיר המפרסם העיקרי באתר, מסתבר שמחזיק בדעה דומה.
אילן אתה יכול לקרוא לי יהיר ומתנשא...ואתה יודע מה אתה צודק
if it's worth shooting' shoot it twice
רבותי, קראתי את דו"ח המבקר. היתה התייחסות ליישום המלצות הועדה.
אם אמצא עותק אצטט ממנו (כרגע אני גולש מהמחשב של אשתי, שלי התפגר לחופשה קצרה).
לובי זה דבר שמוביל לתהליך, התקנת תקנות וחקיקה הם תהליכים רשמיים שצריכים להשען על יותר מלחץ ממקורבים (בלי הבעת דיעה אישית שלי) וישנו הליך מינימלי שבלעדיו היו חוטפים בג"צים שאני סבור שלא היו יכולים להרשות לעצמם.
אם אמצא עותק אצטט ממנו (כרגע אני גולש מהמחשב של אשתי, שלי התפגר לחופשה קצרה).
לובי זה דבר שמוביל לתהליך, התקנת תקנות וחקיקה הם תהליכים רשמיים שצריכים להשען על יותר מלחץ ממקורבים (בלי הבעת דיעה אישית שלי) וישנו הליך מינימלי שבלעדיו היו חוטפים בג"צים שאני סבור שלא היו יכולים להרשות לעצמם.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד