אטמי אוזניים במבצע מיוחד

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אטמי אוזניים במבצע מיוחד

על ידי Webart » 28 דצמבר 2004, 19:25

חברים יקרים,
לאחר בדיקה מקיפה של אטמים מסוג חדיש, אני שמח להציג לחברי האתר אטמי אוזניים מיוחדים.
האטמים (לא אוזניות) מיוצרים בהתאמה אישית ליורה: לאחר לקיחת מידה מדוייקת של האוזן בעזרת חומר אפוקסי מיוחד, נבנית תבנית ובתוכה מיוצרים האטמים.
החומר ממנו הם מיוצרים הינו אותו החומר ממנו מיוצרים מכשירי שמיעה, לפיכך ניתן להסתובב איתם ימים שלמים ללא הפרעה (לדוגמא, תחרויות או ימי אימון), ללא הזעה וללא תופעות אלרגיות.
יחד עם אטימתם המוחלטת, מאפשרים האטמים שמיעת דיבור בצורה כמעט מלאה, כך שאין צורך להוציאם בכל פעם שמדברים עם מישהו.
לאטמים יש אחריות לשנתיים על כל פגם ביצור ואחריות של 3 חודשים להתאמה, כך שניתן לתקן או להחליף את האטם לאחר ניסוי במטווח בירי.

מחיר האטמים: 420 ש"ח. מחיר מיוחד לחברי הסליק: 320 ש"ח בלבד.
את לקיחת המידה ניתן יהיה לבצע כמעט בכל מקום בארץ (כן, גם לרחוקים), מסירת האטמים מתקיימת בדר"כ כ-10 ימים לאחר לקיחת המידה.

אנחנו מתכוונים לבצע את הרכישה המרוכזת בעוד כ-3 שבועות (רק כך נקבל את המחיר המיוחד), אבקש להעביר לידי את שמות המעוניינים בהקדם האפשרי.

האטמים שימשו את Cybrosh ואותי למשך כחודש וחצי במטווחים סגורים ופתוחים, ויש לנו רק דברים טובים לספר (חשוב לציין, האטמים אינם ניתנים להעברה בשום אופן), האטמים מומלצים מאוד למדריכי ירי, יורים קבועים וכל מי שעובד בסביבה רועשת וזקוק להגנה יומיומית במהלך כל היום.

תמונה
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 08 אפריל 2005, 07:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי yoav30 » 29 דצמבר 2004, 07:59

תרשום אותי.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי doron-30 » 29 דצמבר 2004, 19:06

גם אותי

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי riko » 29 דצמבר 2004, 20:20

וובי

מי מייצר את האטמים ?

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 29 דצמבר 2004, 20:27

מדטכניקה אורטופון
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

ראיתי כאלה בחו"ל

על ידי יואב » 22 ינואר 2005, 17:05

נשמע מעניין.

האם הסוג הזה מתאים לירי מעשי ?
לא יוצא מהאוזן כתוצאה מריצה , הזעה וכד' ?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ilan_u » 22 ינואר 2005, 17:10

אחלה אטמים, אני משתמש בכאלה למיגון נגד רעש בעבודה, הם עלו לי (למדינת ישראל) 300 שקל במדטכניקה (כמובן ברכישה קבוצתית), מאוד אמינים, מאוד אוטמים, לא נופלים מהאוזניים יותר מדי, שורה תחתונה מומלץ בחום.
if it's worth shooting' shoot it twice
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי גלעד יסעור » 22 ינואר 2005, 18:27

מתי העיסקה יוצאת לפועל :?:
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יואב » 22 ינואר 2005, 19:35

השאלה האם בזמן תחרות הם יכולים לצאת מהאוזן ?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ilan_u » 22 ינואר 2005, 19:51

יואב בתשובה לשאלתך, נדיר שהאטמים הללו נופלים, אם הם מותאמים היטב (לפעמים זה לוקח יותר מנסיון אחד, ללא תוספת תשלום כמובן). ז"א הם לא יפלו לך במהלך תחרות כל עוד לא תזיז יותר מדי את האוזניים :lol:
if it's worth shooting' shoot it twice
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 22 ינואר 2005, 20:19

כרגע רשומים בסה"כ ארבעה מזמינים.
:? האמת? הדבר, כרגיל, גורם לי לחשוב שמא חבל על הזמן בארגון קניות מרוכזות לחברי האתר. תמיד אומרים: "יאללה, בואו ונארגן קניה מרוכזת ונקבל הנחות..." אך כשמגיעים ל"תכל'ס" אין קול ואין עונה.
בסוף החודש אודיע לרשומים להיכן לגשת כדי להזמין את האטמים שלהם, וכפי שזה נראה... לוותר על אירגון קניות מכל סוג שהן: סכינים, משקפיים, חולצות, כובעים, אטמים, אוזניות, רכישות תחמושת מרוכזות ושאר נסיונות עבר בתחום שלא צלחו עקב התעניינות מרובה ונטישה המונית (מייד לאחר שגילו ששום דבר לא בא בחינם).
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי itamar » 22 ינואר 2005, 20:48

דביר,

דבר ראשון - כל הכבוד על היוזמה ויהיה חבל מאד אם תוותר ותרים ידיים בלארגן מכירות מאורגנות....

לגבי הפריט הנ"ל, אני לא מתפלא שאין הרבה קופצים על המציאה.
320ש"ח עבור זוג אטמים טוב ככל שיהיה ולמרות שזה במחיר הנמוך ב-100ש"ח ממחיר המחירון, זה לא דבר שיהיו עליו הרבה קופצים. בכסף הזה, ניתן לרכוש כמה מאות אטמים חד פעמיים שבצרוף עם אזניות מעולות מספקות הגנה לא פחות טובה...ואני לא חושב שאני היחידי שעשה את החשבון הזה.

לגבי תחמושת, העלתי את הנושא של רכישה משותפת כמה פעמים ועדיין אף אחד לא הרים את הכפפה.. אני בהחלט מעוניין לרכוש 1000 כדור שישארו במטווח באיזור המרכז.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי יואב » 25 פברואר 2005, 10:40

דביר שלום,

אני מעוניין ברכישה, אשמח לקבל פרטים לאיפה לגשת.

bizzuna@hotmail.com

תודה
יואב
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי trooperglock » 25 פברואר 2005, 19:19

דביר,

קודם כל אני מצטרף לאיתמר ומודה לך על היוזמות שלך,

ולגופו של דבר אני חושב שההענות תלויה במוצר, את החשבון שאיתמר עשה עושים גם רבים אחרים, כמוני למשל, אז כבר יש לך לפחות שניים שלא יקנו.... :wink:

גם אני בזמנו סיפקתי לחברי האתר קשר והנחות די יפות בחנות בראשל"צ והבנתי מבעלי החנות שאין בכלל קונים שמציגים תעודת סליק, חבל.... :?

תנסה - מצתים, אולרים/סכינים, פנסים, אבזרי רכב/נשק, ביגוד והנעלה, משקפי שמש במחיר סביר ושווה לכל כיס ואני מאמין שתראה הענות גדולה יותר, ובכלל, מבחינתי ההנאה גלומה בנסיון לעזור לחברים ולאו דוקא בהלחה.

ואגב..... אני מחפש זמן רב פנס מאגלייט נטען לרכב במחיר טוב, הכי נמוך שמצאתי עד היום היה 850ש"ח. אולי קנייה מרוכזת ב כ500-600ש"ח תביא הרבה מתעניינים?

שבת טובה לכל החברים.

טום
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 25 פברואר 2005, 19:35

סכינים - הצעתי את סכיני החילוץ המשובחים ביותר שניתן להשיג.
אביזרים לנשק - הצעתי די הרבה.
אולרים - הצעתי את הכלי של ויקטורינוקס.
ביגוד??? - יש לי עוד מספיק חולצות הסליק בבגאז' בשביל עוד כמה מאלו שרצו כשהצעתי ולא קנו כשהיו.
משקפי מגן - הבאתי משקפיים שנחשבות לאיכותיות ביותר בעולם בתחום משקפי המגן ובמחיר יותר מסביר.

ועוד... ועוד...
עד היום, כל ההצעות באו לא מיוזמה שלי אלא מ"דרישת הקהל", אך הקהל, כשמבקשים ממנו לשים את הכסף לאחר הדיבורים... ברוב המקרים עושה רק פדיחות.

אגב, אם כבר הערנו את האשכול - ולגבי רכישת תחמושת מרוכזת, אני מזכיר שחברי הסליק יכולים לרכוש 1000 כדורים במחיר 900 ש"ח במטווח אשדוד ולהשאיר אותם באיחסון במטווח לשימושם הבלעדי.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד