תגידו "תתחדש"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תגידו "תתחדש"
נערך לאחרונה על ידי riko בתאריך 27 ינואר 2005, 23:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
שחר,
בשביל מה יש חברים, אם לא בכדי להגיד לך "תתחדש" וגם "תדאג בפעם הבאה גם לאחרים" ?
בשביל מה יש חברים, אם לא בכדי להגיד לך "תתחדש" וגם "תדאג בפעם הבאה גם לאחרים" ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ליאור - מהפה שלך ... בנתיים האוסף מורכב מ Spyderco Delica ומהנ"ל .
הסכין נשלחה אלי בדואר מארה"ב ע"י חבר (שקנה לי אותה במתנה, אז לכל הקנאים - תמצאו חברים כמו שלי
) המעטפה הגיעה פתוחה, בלי מדבקת בטחון !!
באתר של S&W המחיר הוא 35$ ,
אולם ... שלי היא first production run - וזה כתוב עליה, מה שאולי (אני מקווה) יעלה את ערכה בעתיד.
מדובר בפלדת 440 , לא שיא האיכות , אבל היא פשוט נראית מדהים !!! בזכות הפטנט של S&W ציפוי הסוואה מטיטניום ...
וצעדן יקר - בשביל זה אין לי שטיח בסלון
שחר
הסכין נשלחה אלי בדואר מארה"ב ע"י חבר (שקנה לי אותה במתנה, אז לכל הקנאים - תמצאו חברים כמו שלי
באתר של S&W המחיר הוא 35$ ,
אולם ... שלי היא first production run - וזה כתוב עליה, מה שאולי (אני מקווה) יעלה את ערכה בעתיד.
מדובר בפלדת 440 , לא שיא האיכות , אבל היא פשוט נראית מדהים !!! בזכות הפטנט של S&W ציפוי הסוואה מטיטניום ...
וצעדן יקר - בשביל זה אין לי שטיח בסלון
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד