בטיחות בטיחות בטיחות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בטיחות בטיחות בטיחות
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
- סליקאי ארד

אני עדיין מנסה להבין איך מישהו פולט לעצמו כדור לבטן מרובה ...
זה פשוט מסובך (ואדיוטי) טכנית להחזיק את הרובה כך שהקנה מכוון לבטן ובו זמנית ללחוץ על ההדק ...
שחר .
זה פשוט מסובך (ואדיוטי) טכנית להחזיק את הרובה כך שהקנה מכוון לבטן ובו זמנית ללחוץ על ההדק ...
שחר .
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אם באמת הוא הצליח לפגוע בעצמו ולא נורה ע"י אחד הטווחים אני מקווה שבעתיד הוא לא ינסה לבדוק דלק במיכל מכוניתו עם גפרור 

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
דווקא הקישור בין כלי יריה ובטן מזכיר לי איזה נוהל מסוים שהיה קיים בזמן שרותי הצבאי
הנוהל גרס (בשם הבטיחות כמובן ,אלה מה?) שיש להצע בדיקה משולשת גם בM16
והשיטה היתה להשעין את הקת על בטן לקווץ את השרירים ולדרוך את הנשק ביד אחת
כאשר היד השניה מבצעת את הבידקה המשולשת .
את כמות האצבעות השבורות ממיכלולים שעפו עלהן הפסיקו לספור באיזה שלב ונהול הזה הלך
כאומת שבה .
העיקר הבטיחות ,אבל מה לעשות ,בטיחות מתחילה בראש .
הנוהל גרס (בשם הבטיחות כמובן ,אלה מה?) שיש להצע בדיקה משולשת גם בM16
והשיטה היתה להשעין את הקת על בטן לקווץ את השרירים ולדרוך את הנשק ביד אחת
כאשר היד השניה מבצעת את הבידקה המשולשת .
את כמות האצבעות השבורות ממיכלולים שעפו עלהן הפסיקו לספור באיזה שלב ונהול הזה הלך
כאומת שבה .
העיקר הבטיחות ,אבל מה לעשות ,בטיחות מתחילה בראש .
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד