שאלה בנושא תעבורה
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא תעבורה
חבר, קיבל דוח + גרירה של רכב בגלל שחנה במקום בו מוצב תמרור של איסור חניה (לא בטוח שיש סימון על המדרכה)
בכל אופן, התמרור החליק לו מהעמוד, והתנוסס בגובה של כ-70 עד 50 ס"מ מעל פני הקרקע (יש צילום).
השאלה היא, באיזה גובה תמרור אמור להיות מתנוסס מעל לכביש.
בכל אופן, התמרור החליק לו מהעמוד, והתנוסס בגובה של כ-70 עד 50 ס"מ מעל פני הקרקע (יש צילום).
השאלה היא, באיזה גובה תמרור אמור להיות מתנוסס מעל לכביש.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
שווה בדיקה...
אם לא הייה סימון על המדרכה (דינו כדין תמרור או שלט הוראה)
והתמרור צנח לו מטה ז"א שהתמור לא הייה מוצב כמתחייב בחוק (קצת יותר מ 2 מטר לתמרור מסוג זה בניגוד לתמרור הכוונה )
אני אבדוק יותר לעומר ואתן תשובה בתקווה למספר הסעיף בחוק
והתמרור צנח לו מטה ז"א שהתמור לא הייה מוצב כמתחייב בחוק (קצת יותר מ 2 מטר לתמרור מסוג זה בניגוד לתמרור הכוונה )
אני אבדוק יותר לעומר ואתן תשובה בתקווה למספר הסעיף בחוק
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
בנוסף על מה שנאמר ולמרות הגובה בו אמור להיות מוצב תמרור [למיטב זכרוני 2.15 מ' לתמרור הוריה] ישנה בעייה קטנה בנושא תמרור שלא נראה ע"י מקבל הדוח / נאשם בעבירת תנועה עקב הנ"ל
תמרור אשר לא נמצא בראש העמוד אבל מי שבאמת רוצה יכול גם יכול לראותו. נניח שהתמרור לא נראה, אבל הנאשם הוא תושב המקום, והוא מכיר את התמרור.
מה ההשלכות של מה שנאמר? את זה רואים בפסקי דין כדוגמת:
פסק דין [משנת 2000] בנושא תמרור [אמנם תמרור עצור, אבל ...] שהיה מוטל על הקררקע והנאשם הביא תמונות המוכיחות טענה זו:
"לא ברור לי מה טעם בזבז הנאשם זמן להבאת ראיות שהתמרור היה פגוע."
"שאלת מצבו של התמרור רלבנטית רק כאשר הנאשם טוען: 'לא ראיתי את התמרור ולא יכולתי לראותו'. אך תמרור פגוע אינו חדל להיות תמרור רק מחמת שנפגע, ואם נהג יודע על קיומו וגם הבחין בו באותו יום - שומה עליו לציית להוראתו".
והשופט מוסיף :
"עצם הטיעון על מצבו הגרוע של התמרור - כעולה מהתמונות - אינו מתיישב עם טענת הנאשם שעצר. אם עצרת - מה לך ולמצבו של התמרור? אלא שכנראה לא עצרת ואז אתה מעלה טענות בוקי וסרוקי כנגד התמרור."...
תוכל למצוא חומר קריאה מעניין בכתבה ב Ynet כאן
וגם באתר דיון פמבי - Court Org בקישור הבא
תמרור אשר לא נמצא בראש העמוד אבל מי שבאמת רוצה יכול גם יכול לראותו. נניח שהתמרור לא נראה, אבל הנאשם הוא תושב המקום, והוא מכיר את התמרור.
מה ההשלכות של מה שנאמר? את זה רואים בפסקי דין כדוגמת:
פסק דין [משנת 2000] בנושא תמרור [אמנם תמרור עצור, אבל ...] שהיה מוטל על הקררקע והנאשם הביא תמונות המוכיחות טענה זו:
"לא ברור לי מה טעם בזבז הנאשם זמן להבאת ראיות שהתמרור היה פגוע."
"שאלת מצבו של התמרור רלבנטית רק כאשר הנאשם טוען: 'לא ראיתי את התמרור ולא יכולתי לראותו'. אך תמרור פגוע אינו חדל להיות תמרור רק מחמת שנפגע, ואם נהג יודע על קיומו וגם הבחין בו באותו יום - שומה עליו לציית להוראתו".
והשופט מוסיף :
"עצם הטיעון על מצבו הגרוע של התמרור - כעולה מהתמונות - אינו מתיישב עם טענת הנאשם שעצר. אם עצרת - מה לך ולמצבו של התמרור? אלא שכנראה לא עצרת ואז אתה מעלה טענות בוקי וסרוקי כנגד התמרור."...
תוכל למצוא חומר קריאה מעניין בכתבה ב Ynet כאן
וגם באתר דיון פמבי - Court Org בקישור הבא
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
מחדד טיפה את התמרור
התמרור אינו תמרור של משרד התחבורה, אלה תמרור צהוב של העריה שבוא כתוב (נה להימנע מחניה בכניסה למעבר) אין שם מדרכה, דרך עפר.
איזה תמרור זה בכלל, הוא תלוי בגובה של 60 ס"מ, וכל העמוד לא עולה על גובה 65 ס"מ.
נ.ב ACE---אתה חמוד אתה
התמרור אינו תמרור של משרד התחבורה, אלה תמרור צהוב של העריה שבוא כתוב (נה להימנע מחניה בכניסה למעבר) אין שם מדרכה, דרך עפר.
איזה תמרור זה בכלל, הוא תלוי בגובה של 60 ס"מ, וכל העמוד לא עולה על גובה 65 ס"מ.
נ.ב ACE---אתה חמוד אתה
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
pilot כתב: (נה להימנע מחניה בכניסה למעבר)
פילוט ידידי היקר,
באלו האותיות היה כתוב ?
צריך לפסול את התמרור רק בגלל שגיאות הכתיב ..

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
טייס יקירי,
אמנם אני מתנדב במתנ"א שם נושא החניה כמעט ואינו עולה אבל בעקרון כל שלט או סימון חייב בתחום העיר אישור של ועדת תימרור (תקנו אותי אם אני טועה). תתפלא כמה שלטים לא עברו את כל הליכי האישור המלאים. לכל תמרור כזה צריך להיות תיק ברשות המקומית ומומלץ לבדוק אם בכלל קיים בארכיון תיק לאותו שלט, וגם אם קיים תיק מומלץ לבדוק אם עבר את כל ההליכים. במידה ולא הוא אינו חוקי ולכן גם הענישה לא חוקית (קנס+גרירה)
אם למישהוא יש תוספת או תיקון.... אשמח לקבל...
אמנם אני מתנדב במתנ"א שם נושא החניה כמעט ואינו עולה אבל בעקרון כל שלט או סימון חייב בתחום העיר אישור של ועדת תימרור (תקנו אותי אם אני טועה). תתפלא כמה שלטים לא עברו את כל הליכי האישור המלאים. לכל תמרור כזה צריך להיות תיק ברשות המקומית ומומלץ לבדוק אם בכלל קיים בארכיון תיק לאותו שלט, וגם אם קיים תיק מומלץ לבדוק אם עבר את כל ההליכים. במידה ולא הוא אינו חוקי ולכן גם הענישה לא חוקית (קנס+גרירה)
אם למישהוא יש תוספת או תיקון.... אשמח לקבל...

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
על פי תקנות התעבורה - תשכ"א 1961
"תמרור - כל סימון, אות או איתות, לרבות רמזור, שקבעה רשות התימרור המרכזית ואשר הוצב או סומן על פי הסמכה או על פי הוראה מאת רשות התימרור כדי להסדיר את התנועה בדרכים או כדי להזהיר או להדריך עוברי דרך".
בחלק מהמקומות מצאו "נאמני העיר" (קרי אנשי העייריה) שיטה שבה במקום לבצע סימון ע"ג המדרכה, מסתפקים בשלט.
המלצה אישית - בדיקה אל הגורמים המתקימים (עיירית רחובות, מועצת התימרור) באם השלט הוצב כחוק, ואם כן אז כנראה שחברך יאלץ להיפרד ממספר שקלים.
"תמרור - כל סימון, אות או איתות, לרבות רמזור, שקבעה רשות התימרור המרכזית ואשר הוצב או סומן על פי הסמכה או על פי הוראה מאת רשות התימרור כדי להסדיר את התנועה בדרכים או כדי להזהיר או להדריך עוברי דרך".
בחלק מהמקומות מצאו "נאמני העיר" (קרי אנשי העייריה) שיטה שבה במקום לבצע סימון ע"ג המדרכה, מסתפקים בשלט.
המלצה אישית - בדיקה אל הגורמים המתקימים (עיירית רחובות, מועצת התימרור) באם השלט הוצב כחוק, ואם כן אז כנראה שחברך יאלץ להיפרד ממספר שקלים.
- סליקאי ארד
Re: שאלה בנושא תעבורה
נערך
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 04 אפריל 2013, 19:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד