אפשר להזמין נשק מחו"ל?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אפשר להזמין נשק מחו"ל?
אני מעוניין להצטרף למועדון קליעה אבל רובי אויר שיש בארץ לא "קוסמים" לי אני רוצה להזמין מחו"ל (לממשה כבר הזמנתי) אבל בארה"ב לא צריך רישיון לרובה אויר אז איך עושים רישיון לרובה מחו"ל ?
אם אני לא טועה,
צריך להוכיח שהכלי הרצוי לא קיים בארץ - ולהמציא אישורים כאלה מסוחרי נשק קיימים.
בהנחה שאני לא טועה, עדיף כבר לדעתי להביא את הכלי דרך סוחר נשק מורשה/מועדון קליעה ולא להיכנס לכל ה"בלאגן".
ישנו פורום של ירי אולימפי, ועוד מספר חברים מהתחום הספציפי שיוכלו לענות לשאלותיך(חלקם כרגע בחו"ל-מינכן).
צריך להוכיח שהכלי הרצוי לא קיים בארץ - ולהמציא אישורים כאלה מסוחרי נשק קיימים.
בהנחה שאני לא טועה, עדיף כבר לדעתי להביא את הכלי דרך סוחר נשק מורשה/מועדון קליעה ולא להיכנס לכל ה"בלאגן".
ישנו פורום של ירי אולימפי, ועוד מספר חברים מהתחום הספציפי שיוכלו לענות לשאלותיך(חלקם כרגע בחו"ל-מינכן).
SPS - מתקרב לשלמות...
להוסיף למה שסייברוש אמר,
אתה צריך להמציא אישורים מכמה ספקי נשק באיזור המגורים שלך, ולשון האישור צריכה להיות שאותו פריט שאתה מעוניין לייבא אכן לא קיים, ויותר חשוב מזה שהם אינם מעוניינים או לא משתלם להם לייבא את זה!
ונכון שזה בלגן, אבל כפי שאמרתי קודם זה גם אפשרי.
א.
אתה צריך להמציא אישורים מכמה ספקי נשק באיזור המגורים שלך, ולשון האישור צריכה להיות שאותו פריט שאתה מעוניין לייבא אכן לא קיים, ויותר חשוב מזה שהם אינם מעוניינים או לא משתלם להם לייבא את זה!
ונכון שזה בלגן, אבל כפי שאמרתי קודם זה גם אפשרי.
א.
- תרמתי למען הסליק

ואם הנשק יגיע?
מה אם הנשק יגיע מה אני עושה איך אני עושה רישיון לדבר כזה
אם הנשק בכל זאת יגיע לארץ (בהנחה כי הוא יעבור איך שהוא את כל הדרך מחו"ל) הוא אמור להתקע ביחידת הביטחון של המכס. אח"כ תחפש דרכים איך לשחרר והסברים לסיבת הגעתו של הנשק לארץ.
תעבוד ע"פ החוק, גש לקבל הסבר מדוייק מפקיד רישוי כלי ירייה במשרד הפנים הקרוב למקום מגורייך.
תעבוד ע"פ החוק, גש לקבל הסבר מדוייק מפקיד רישוי כלי ירייה במשרד הפנים הקרוב למקום מגורייך.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
רועי
מתוך סקרנות - איזה נשק כל כך מעניין אותך שאין בארץ ? (אני מניח שאתה מעוניין ברובה אויר אולימפי אם בכוונתך להצטרף למועדון קליעה)
שחר
מתוך סקרנות - איזה נשק כל כך מעניין אותך שאין בארץ ? (אני מניח שאתה מעוניין ברובה אויר אולימפי אם בכוונתך להצטרף למועדון קליעה)
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לפני כשנה בצעתי יבוא אישי של אקדח אויר.
1. האקדח החליף אקדח אחר שהיה ברשיון תקף.
2. הגשתי בקשה לרשיון יבוא אישי (מאתר משרד הפנים)
3. צרפתי אישורים משלושה סוחרי נשק שאין להם את האקדח המדובר ואינם מיבאים אותו.
.... המתנתי .....
עם קבלת האישור לרשיון יבוא.
דאגתי להגעת האקדח למכס בנתב"ג.
עם אישור ההפקדה במכס, חשבון הפרופורמה והאשור פניתי למשרד הפנים לקבל רשיון יבוא ורשיון נשק.
בנתב"ג במכס נקבע ערך המכס (0% + 17% מע"מ)
שולם במקום במזומן!
והאקדח אצלי....
לאור נסיוני נראה ששוה רק בנשק ספורט (אולימפי) שבו הפרשי המחיר יכולים להיות משמעותיים וההזמנה תהיה לדגם מסויים ומותאם.
שמועות מדברות על דרישות נוספות היום כמו מכון התקנים, לשכת המסחר.
שים לב:
יחד עם הרצון/ נטיה להקטין את מספר נושאי הנשק יש גם (כך זה נראה לפחות) נטיה להקטין את היבוא האישי של נשק ותחמושת שקטנים גם כך. שקול שנית עם כל התהליך כדאי. האם יש לך רשיון לנשק מסוג זה, האם המאמץ (יש הרבה) כדאי?
יובל
נ.ב.
האמור למעלה הוא נסיוני האישי.......
1. האקדח החליף אקדח אחר שהיה ברשיון תקף.
2. הגשתי בקשה לרשיון יבוא אישי (מאתר משרד הפנים)
3. צרפתי אישורים משלושה סוחרי נשק שאין להם את האקדח המדובר ואינם מיבאים אותו.
.... המתנתי .....
עם קבלת האישור לרשיון יבוא.
דאגתי להגעת האקדח למכס בנתב"ג.
עם אישור ההפקדה במכס, חשבון הפרופורמה והאשור פניתי למשרד הפנים לקבל רשיון יבוא ורשיון נשק.
בנתב"ג במכס נקבע ערך המכס (0% + 17% מע"מ)
שולם במקום במזומן!
והאקדח אצלי....
לאור נסיוני נראה ששוה רק בנשק ספורט (אולימפי) שבו הפרשי המחיר יכולים להיות משמעותיים וההזמנה תהיה לדגם מסויים ומותאם.
שמועות מדברות על דרישות נוספות היום כמו מכון התקנים, לשכת המסחר.
שים לב:
יחד עם הרצון/ נטיה להקטין את מספר נושאי הנשק יש גם (כך זה נראה לפחות) נטיה להקטין את היבוא האישי של נשק ותחמושת שקטנים גם כך. שקול שנית עם כל התהליך כדאי. האם יש לך רשיון לנשק מסוג זה, האם המאמץ (יש הרבה) כדאי?
יובל
נ.ב.
האמור למעלה הוא נסיוני האישי.......
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
יובלי
מכון תקנים ואישור הדגם נדרש בכל נשק חם גם אם הוא אקדח חופשי לקליעה. אלא אם ביהח"ר והדגם קיבל כבר אישור (וולטר טוז והמרלי - מאושרים)
לגבי נשק אויר לא נדרש שום מכון.
הכי טוב אם רוצים נשק לספורט,
שלב א' לרכוש יד שניה מקלע אולימפי - כאשר מגיעים לרמה טובה, אז כדאי לייבא ויש שיטות יפות להוזיל את המחיר בעזרת קלעינו הבכירים הנוסעים לתחרויות ומקבלים הנחות יפות.
יום טוב
אילן
מכון תקנים ואישור הדגם נדרש בכל נשק חם גם אם הוא אקדח חופשי לקליעה. אלא אם ביהח"ר והדגם קיבל כבר אישור (וולטר טוז והמרלי - מאושרים)
לגבי נשק אויר לא נדרש שום מכון.
הכי טוב אם רוצים נשק לספורט,
שלב א' לרכוש יד שניה מקלע אולימפי - כאשר מגיעים לרמה טובה, אז כדאי לייבא ויש שיטות יפות להוזיל את המחיר בעזרת קלעינו הבכירים הנוסעים לתחרויות ומקבלים הנחות יפות.
יום טוב
אילן
הרובה
זה MARKSMAN1719 דיברתי אם המכס בנתב"ג ובגלל שאני מתנדב משא"ז שכנעתי את איזה קצין במרחב נתב"ג ששישמרו שם את הרובה אויר עד שאני יקבל את הרישיון ואתמול אמרו לי שם שהרובה יגיע והוא מחכה לי אבל בגלל שהוא יורה 4.5BB יש סיכוי שבכלל בארץ לא צריך רישיון לזה למה לא מחזיקים רובים או אקדחים כאלה וגם תחמושת כזו בארץ אז מה עושים אני יכול ללכת למשרד הפנים ולהגיד להם שזה רובה שונה?
חיפשתי באתר שלהם ואין שם תמונה של הדגם המדובר
(http://www.marksman.com/airrifles.html)
מישהו יכול למצוא תמונה?
אורן.
(http://www.marksman.com/airrifles.html)
מישהו יכול למצוא תמונה?
אורן.
GO BIG OR GO HOME
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד