בעיות עם נרתיקי פובוס?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי trooperglock » 11 פברואר 2005, 09:30

מתוך צפייה בסרט :

1. האם הסרט בא להוכיח שניתן לגנוב אקדח בשיטה זו או האם הסרט צולם כדי לבדוק זאת? אם הסרט צולם לצורך הוכחה לא מן הנמנע שהנרתיק "בושל והוכן" כדי להנציח זאת ע"י המצלמה.

2. התנהגותו של בעל האקדח פסיבית לגמרי ואולי אפילו עוזרת לגנב בהפעלת כח על הנרתיק ע"י הגדלת הלחץ כלפי מטה, בניגוד מוחלט להתנהגות שאמורה להיות ספונטנית אצל אדם רגיל, נסיון התחמקות או מהלומה לאחור נגד התוקף.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי spy » 11 פברואר 2005, 15:16

לפי מה שכתב מכין הסרט, הנרתיק היה חדש לגמרי, מאריזה.
לפי האסכולה האמריקאית, אם מנסים לחטוף לך את האקדח במשיכה כלפי מעלה, מה שצריך לעשות קודם כל, זה לדחוף אותו כלפי מטה, ורק אז "לטפל" בחוטף, הרי שאם החוטף כבר תפס את האקדח, דחיפתו רק תעזור לו להוציא את האקדח מהנרתיק.

אגב, כדי שלא יווצר רושם לא נכון - אני מאוד מרוצה מנרתיקי פובוס, יש לי גם את הנרתיק הרגיל שלהם וגם את הסט המשולב - מנשא ירך, מנשא כתף ונרתיק סיבובי. אני פשוט מודאג, כיוון שכאשר אני לבוש מדים, אני נאלץ לשאת את האקדח גלוי.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי דורגל » 11 פברואר 2005, 17:04

חייב למחות על העליונות שכמה מאיתנו מרגישים כאן, בסגנון "בעל הנשק היה פאסיבי" או "לא ככה מתנגדים לחטיפה" ...

להזכירכם, האינסטינקט הוא לתפוס את הנשק, ולא להרים מרפק לחוטף, הנשק בשלב זה כבר אצל החוטף ביד, אתה עדיין לא יודע מי מאחוריך, ויתרון ההפתעה הוא לחלוטין שלו. הרי לא נרים מרפקים לכל מי שמתחכך לנו בנשק באקראי, ועד שמבינים שבחטיפה עסקינן מפסידים שניה יקרה - ואת גורם ההפתעה שהזכרתי.

חוצמזה, למעט הסלקה מוצלחת, יש למישהו פתרון ממשי? אולי מיתר בין האקדח לנרתיק? או בין האקדח לחגורה? במקרה הזה, לא נראה לי ש"כוחי ועוצם ידי" יעזרו.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ארז SW99 » 11 פברואר 2005, 19:36

שבת שלום לכולם :)
בעקבות השיח המתפתח כאן באשר להתנגדות לחטיפה וכו... מפנה אתכם לאשכול שפתחתי בהקשר לחטיפת נשק שבוע שעבר בעיר נתניה.. :cry:
אם הנשק לא מוסלק (ולמען האמת גם אם כן...) גורם הפתעה יביא קרוב לוודאי לחטיפת האקדח ולא משנה עם זה נרתיק פובוס או קיידקס חיצוני או שמא זה נרתיק עור פנימי.
לעניות דעתי אם בסרט הוא היה מצוייד בנרתיק פנימי עם אבטחה ולחוטף הייתה אלת בייסבול..
התוצאות היו דומות... :twisted:
לסיכום
נראה כי האלמנט הכי חשוב להפנים הוא ערנות ומודעות לסביבתך. אם אתה נושא את הנשק שלא באופן מוסלק על אחת כמה וכמה.
באשר למיתר אבטחה - בעבר פורסם פה בסליק קישור לאתר לרבות תמונה ומחירים אם משהו יכול להעביר רשמים לגבי השמוש באבזר אודה לו. החשש מבחינתי הוא מסרבול וחוטים שיתפסו...בעבר הלדרמן שלי היה משופצר במיתר דק אלא שלבסוף הבנתי שעד שכבר אני מעוניין להשתמש בו המיתר מציק ומפריע ומעכב את כל התהליך. :evil:

ארז
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Colonel » 11 פברואר 2005, 20:00

דורגל כתב:הרי לא נרים מרפקים לכל מי שמתחכך לנו בנשק באקראי, ועד שמבינים שבחטיפה עסקינן מפסידים שניה יקרה - ואת גורם ההפתעה שהזכרתי.

בשירות הצבאי שלי נתקלתי בשני אנשי מילואים שאחד נשא נשק ואחד היה (כך הסתבר בדיעבד על פי התנהגותו) ליצן/אידיוט. נושא הנשק היה שמנמן ובעל מדים משירותו הסדיר שגרמו לנשקו לבצבץ כאשר התכופף...
באחת הפעמים בעת שבעל הנשק שהיה עסוק בחיפוש אינטנסיבי בתיקו הבחין הליצן בנשק ושלח את ידו תוך כדי פליטת : "פששש, הבאת גם נשק מהבית...", לעניות דעתי לא שמע אותו אפילו, אך הרגיש נגיעה בנשק הוא שלח את מרפקו אינסטינקטיבית במהירות אחורה לכיוון הפרצוף של הליצן...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי דורגל » 13 פברואר 2005, 00:57

קולונל,

ייתכן ... ועדיין ... אם הוא שלח יד ומישש לו את האקדח זה דבר אחד, ואם הוא היה רוצה לחטוף אותו - זה דבר אחר בתכלית. מי שרוצה לחטוף אקדח יגיע בזווית הנכונה, וישלוף לך אותו לפני שתספיק להבין מה קרה. כמובן שאני מצטרף לארז (אחוות הSW99) בנושא המודעות, אבל למי מאיתנו יש 100% מודעות ב 100% מהזמן ??
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 13 פברואר 2005, 08:04

עם כל הכבוד לנינג'ות בעלי הרפלקסים של חתול על סטרואידים, כל אחד אפשר להפתיע ואין מצב של 100% עירנות 100% מהזמן - כמו שנכתב לפני - ומי שכן מצוי במצב הזה כל הזמן שילך לרופא שמתמחה בתחום.

יש פתרון יעיל אחד בלבד וקוראים לו נשיאה מוסלקת. נקודה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי ארז SW99 » 13 פברואר 2005, 22:35

ערב טוב
ראשית, אף מילה על התמונה החדשה ? מאנונימיות מוחלטת (תיד הייתי א') לחישפת שמי וזיו פניי ואף לא תגובה אחת... חברה חמושה היא חברה שמעריכה יופי לא ? :lol:
שנית, צעדן, שים לב גם אני ציינתי שתמיד אפשר לחטוף נשק ומכאן שלא ניתן להיות 100% מוכן (אלא אם כן אתה באמת קצת... ואז דווקא עוד יותר ייקל הדבר..)
מה לגבי שאלתי עם המיתר ? הבעיה היא אגב שבמסגרת צבאית אינך יכול להסליק את הנשק היות והיה ותעשה כן מיד יעוטו עליך רס"רים ומ"צ שוחרי טרף ויבדקו אותך מכף רגל ועד ראש...
שלישית ואחרונה, משהו יודע אם יש לפובוס נרתיק לסמית99 ע"פ האתר כן ע"פ המפיץ לא... ואני ניסית נרתיק של הוולטר וזה לא עובד.. :oops:
לילה טוב ואם משהו מוצא קישור למיתר המדובר עם עלוות אני אשמח.

ארז
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 13 פברואר 2005, 23:29

היה משהו שדורון30 העלה בזמנו לאתר, דורון קשישא - אולי תרענן את זכרוננו מוכה האלצהיימר ?
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי אביG19 » 13 פברואר 2005, 23:48

ברי
עד שדורון יזכר, הנה מה שמצאתי :wink:
1. קישור לאשכול מהעבר שידידנו המתנדב התחיל (לצערי התמונות לא מופיעות, אולי למתנדב הפתרון :wink: )
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=4910&postdays=0&postorder=asc&start=0
2. אולי זה אותו הדבר, אבל אתר נוסף :
http://www.the-strap.co.il/tools/lanyard.htm

להת'

אבי :)
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי spy » 13 פברואר 2005, 23:53

ארז SW99, ערב טוב!
אכן, יש לפובוס נרתיק לאקדח שלך, ראיתי אצל חבר שלי. ניתן לבדוק בצורה מוחלטת במטווח העיר - נתניה. בהצלחה!
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי נועם » 14 פברואר 2005, 00:42

ארז SW99 כתב:
1. מה לגבי שאלתי עם המיתר ? הבעיה היא אגב שבמסגרת צבאית אינך יכול להסליק את הנשק היות והיה ותעשה כן מיד יעוטו עליך רס"רים ומ"צ שוחרי טרף ויבדקו אותך מכף רגל ועד ראש...

2. לילה טוב ואם משהו מוצא קישור למיתר המדובר עם עלוות אני אשמח.

ארז

ארז,

1 .הסלקת נשק היא עילה ל"תאקל" עם מ"צ ? :shock:

2. היבואן של מיתרי האבטחה הוא גיל מרי, http://www.topgun.co.il/index.html

ניתן להשיג את המוצרים במרבית חנויות הנשק. קיימים שני דגמים עיקריים - מיתר מסולסל העשוי קוולר מצופה פלסטיק גמיש, מחזיק עד כ 110 ק"ג כוח קריעה (נוח מאוד, מנסיון) וה gun keeper בעל המיתר הקפיצי הקיים בשני גדלים.

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי מיכאל מס » 14 פברואר 2005, 22:27

טוב , באמת דיון רציני , יש לאמר. פעם על אקדחי פלסטיק ופעם על נרתיקי פלסטיק.
ולחשוב שנשק היה עשוי פעם מפלדה ונרתיקים מעור..

לפני מספר חודשים התגלגל לידי נרתיק של פרונט-ליין (אחרי שגלגלתי את כרטיס הפלסטיק לידי המוכר). הנרתיק שבר לי את כל האכזבות שהיו לי מנרתיקי הקיידקס והפלסטיק האחרים , מנוחתם עדן.
הפדלים של נרתיקי הפלסטיק היו פוצעים את האזורים היותר עדינים בגופי , ןקשיחותם לא תמיד התקבלה בברכה. אין לי שום שמץ של ביקורת על נרתיקי פובוס. נהפוך הוא , יש לי הרבה ביקורת. חתיכת פלסטיק מ..רבנת שאין בה כלום , שחותכת בבשרי ומשפשפת את הציפוי העדין של רעי הטוב , ועוד במחיר של ספר טוב כמו "קוד דה-וינצ'י". למה ? מה יש בזה ? אל תספרו לי סיפורים על מחיר התבנית , כי במקרה אני בא מתחום היצור הבילתי שבבי . אז יש לנו אחריות ? פנטסטי . לכל החיים ? פנטסטי עוד יותר ! למוצר שביר שנמכר במחירי עור , אפשר לתת אחריות גם למתושלח , לכל החיים.
ואז...................
ראיתי את העור , סליחה את הפלסטיק של פרונט ליין.
שוב פלסטיק , אבל כמה השקעה ביצור , בתחכום ובמחשבה.
התמונות ששתלתי באלבום הפתוח , עדיין ממתינות להוד מלכות סליקותו של דביר .
אז בינתיים , להלן מפרט:
לא עוד ניטים (דביר , ב-"ט" לא ב"ת"), כי אם ברגים.
ריפוד קטיפה חזק בדפנות הפנימיות , למנוע חיכוך.
גוף פלסטי משולב קורדורה מוקשחת.
חריץ קידמי לשליפה נוחה .
פדל להשחלה מעל החגורה ללא פתיחתה.
ניצרה נועלת לשמורת ההדק ע"מ לאבטח את הנשק.
רצועה נועלת פדל עם תיק-תק (לא הסוכריה), לאבטחת הנרתיק.
הניצרה הנועלת את הנשק ניתנת לפתיחה בשני מצבים:
פתיחתה ע"י האצבע למצב שיאפשר שליפה.
לחיצת הנשק כלפי מטה , פותחת את הניצרה.
פשוט......מדהים.
המחיר ? לא זול , אך סביר לנרתיק כ"כ מושקע ומאובזר.
בחיי היום יום הנרתיק חוטף מכות ו"גרירות" מדפנות הכלים הכבדים בהם אני נוסע , ושום דבר רע לא קרה לו. גם הציפוי הפנימי מחזיק מעמד יפה מאד.
לתמונות.. כנסו לאלבום הפתוח בעמוד 20 רק לאחר ש "הר"ס" (הוד רוממות סליקותו) יאשרן.
ביי
מיכאל
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי מיכאל מס » 15 פברואר 2005, 07:44

"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

ניסותי, שוב ושוב.

על ידי אישגדול » 15 פברואר 2005, 08:25

אתמול במהלך קטע משעמם ניסיתי לבצע חטיפת נשק כמו בסרט.
לקחתי נרתיק פובוס משומש היטב (של אקדח יריחו, הדגם עם התפס של שמורת ההדק). מדריך אחר שם את הנרתיק בחגורה, אני הגעתי אליו מאחור וניסיתי לשבור את הנרתיק ולחטוף את האקדח.
תוצאות:ניסיתי חמש פעמים, עם ובלי עזרה מצידו. כמעט קרעתי לו את החגורה ואת המכנסיים, אבל לא הצלחתי לשבור את הנרתיק בצורה שתוארה בסרט. זוויות שונות, קדימה, אחורה - לא נשבר.
אני מדגיש שוב - מדובר בנרתיק משומש שעבד קשה.
אציין כמה דברים:
א. ראיתי נרתיקי פובוס נשברים באזור הניטים - בעיקר כאשר מתיישבים והנרתיק נתפס במשהו (לדוגמה - כסא עם מסעדים כמו בקולנוע).
ב. אני לא משתמש בנרתיקים של פובוס - הם לא נוחים לי.
ג. למרות זאת, אני חושב שמדובר בנרתיקים איכותיים ומוצלחים, ועובדה שרבים משתמשים בהם ומרוצים מאד - גם אזרחים וגם רבים מאנשי כוחות הבטחון.
אישית - יש לי תחושה שהסרט אכן "בושל".
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד