מחיר למטווח / לכדור

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

מחיר למטווח / לכדור

על ידי ELI » 06 פברואר 2005, 12:36

שלום לכולם
לכל מי שיש בעיה אם המחיר למטווח להלן פירוט מחירים ששילמתי בזמן האחרון
ביום שני שבוע שעבר ירית במטווח קרב בירושלים ירי חופשי ושילמתי 1.90 לכדור + 40ש"ח כניסה יש לציין כי קיבלתי 10% הנחה בהצגת תעודת חבר ונהנתי מכל רגע.

אבל

ביום שישי האחרון יריתי במטווח אשל השומרון באריאל שם שילמתי 1.40 לכדור + 20ש"ח כניסה.
לבקשתי לקבל הנחה נוספת כחבר בסליק נאמר לי שהמחיר נמוך מאוד ביחס למקומות אחרים אל אף שמטווח זה מופיע ברשימת נותני ההנחות,
נהנתי גם כאן מכל רגע ואפילו יותר.

ישפוט הציבור לאן כדי ללכת
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 06 פברואר 2005, 13:29

ועם תעודתך היית יכול גם לירות במטווח אשדוד ללא תשלום כלל ולשלם 1 ש"ח לכדור (ובקניה מרוכזת של 1000 כד' (המאוחסנים במטווח לשימושך במשך הזמן) היית משלם 90אג' לכדור.

כמו כן, יכול היית לירות ללא תשלום כלל במטווח קצרין ובמטווח העיר בנתניה (לצערי, אינני מעודכן במחירי התחמושת בהם, אני בטוח שיהיה מי שישלים את הנתונים).

כמו כן, יכולת לגשת למטווח אריאל, הקרוב ולנצל גם את ההנחה הניתנת שם לחברי האתר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי pilot » 06 פברואר 2005, 15:11

העיקר שנהנת ? :lol:
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ג'וקר » 06 פברואר 2005, 21:22

מטווח נתניה נחמדים מאוד .

לחברי הסליק כניסה חינם ,ותחמושת 1.4 ש"ח לכדור .

אני נהנה לירות שם :lol: .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי גארפילד1 » 20 פברואר 2005, 18:00

מטווח קריית יערים
1.4 ש"ח לכדור
40 ש"ח כניסה
10% הנחה לחברי הסליק עם תעודה
מדריך ירי ולחימה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי דורגל » 22 פברואר 2005, 00:03

תהרגו אותי, אבל אני לא מבין את עניין דמי הכניסה.

במסעדה אני משלם דמי כניסה? מה זה זה ??
אני בא כדי להוציא אצלכם את מיטב כספי, ועוד צריך לשלם על זה? לא נראה לי הגיוני בכלל. במדינה עם תודעת צרכנות סבירה יותר, זה לא היה קורה.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 22 פברואר 2005, 00:17

דורגל,

למסעדה, כידוע לך, או שלא, אין את הדרישות שיש ממטווח.

במטווח חובה להעסיק בעלי מקצוע עם תעודה, להחזיק ולתחזק חומת מפגע, לשלם אגרות ורשיונות (אלפי שקלים לכל אחד מהם) למשרדי ממשלה ורשויות אחרות, לשלם חשמל ולהחזיק מערכת איוורור שתבצע לפחות 60 החלפות אוויר בשעה (מצריך מפוחים גדולים ליניקה ופליטת אוויר, זוללי חשמל) להתקין קלט"זים, להדפיס מטרות, להחזיק תוכנת מחשב על מנת לתקשר עם משרד הפנים (תנאי לאפשרות המטווח לחדש רשיונות !) שעולה אלפי שקלים, להחזיק כספת, מוקד שמירה .... וכמובן לתחזק את כל העסק כי יש כאלו שיורים ולא לכיוון החומה :?
להחזיק מלאי תחמושת שיספיק לכל הקוטרים ולכל הלקוחות..

יש הרבה הוצאות.

אם יש לך רעיון או פיתרון, אני חושב שכולנו נשמח לשמוע ואפילו ליישם, במידה והוא בר יישום ..

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ACSman » 22 פברואר 2005, 05:22

דורגל

מעבר למה שנאמר על ידי נעם, ההבדל העיקרי בין מטווח לבין מסעדה שהבאתה כדוגמא הוא -
כשאתה הולך למסעדה, אתה לא מביא אתך את האוכל, ובמידה ותביא איתך בקבוק יין - תשלם על חליצה.
במטווח לעומת המסעדה, רבים [אם לא רבים מאוד] מביאים איתם את תחמושת לשימושם [ה"אוכל"]

היות וזה המצב, ואין איסור כל שהוא על הבאת התחמושת ואין חיוב מצד המטווח שתקנה אצלו תחמושת שאתה בא לעשות שימוש במתקני המטווח, איך בדיוק אתה רוצה שהמטווח יוכל להתקיים? [ואם לא להיות רווחי מגביית דמי שימוש במתקניו, אז לפחות להחזיר הוצאותיו...]

אני בטוח שאתה לא מציע כי הכניסה, שימוש במתקני המקום, מטרות, סיכות, וכל הקשור לירי וכן כולל שרותים, ברזי מים [+סבון ומגבות נייר לאחר הירי], קפה וכד' יהיה תרומה לכל יורה שמחליט להביא תחמושת מהבית....

סתם נקודה למחשבה
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי איציק אלנבוגן » 22 פברואר 2005, 08:16

שכחו חבריי המלומדים את אחת ההוצאות הכבדות יותר בתיקצוב מטווח :
ביטוח. יכול להגיע לעשרות אלפי ש"ח בשנה. :cry:
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי Colonel » 22 פברואר 2005, 09:46

ACSman כתב:אני בטוח שאתה לא מציע כי הכניסה, שימוש במתקני המקום, מטרות, סיכות, וכל הקשור לירי וכן כולל שרותים, ברזי מים [+סבון ומגבות נייר לאחר הירי], קפה וכד' יהיה תרומה לכל יורה שמחליט להביא תחמושת מהבית....

סתם נקודה למחשבה

פיתרון פשוט,
קנית 50 כדורים ? 50% הנחה
100 כדורים ומעלה ? כניסה חינם
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ACSman » 22 פברואר 2005, 11:56

Mon Colonel

אני יכול להבין למה אתה מציע את מה שהצעתה... אבל חשבון פשטו מראה כי
אם עלות כניסה למשטווח היא 20-40 ש"ח כלומר אתה מציע על 50 כדור הנחה של 10-20 ש"ח
בהמשך לחשבון הזה יוצא כי עלות כדור [במקום 1 ש"ח עד 1.4 ש"ח לכדור או במטווחים מסויימים 1.5 ש"ח] תהיה בין 80 אגורות ל 1.3 ש"ח למקרה של רכישת 50 כדור או בין 60 אגורות ל 1.3 ש"ח למאה כדור.

אכן בכזה מחיר אני בטוח כי לא מעט אנשים יוכלו להתאמן הרבה יותר מהיום, אבל...
אתה מדבר על סיבסוד שעלול להביא למטווח להפסדים לא קלים ואז מה? יסגרו? יעלו את המחיר חזרה? יעלו את דמי הכניסה?

אולי אני מוזר, אבל אני מאמין כי על שירות צריך לשלם, ומטרת עסק היא להיות רווחי [אחר אין לעסק זכות קיום ולנו אין היכן לקנות / לקבל שרות / לטווח...]
אז נכון כי ישנם מקומות עם מחירים זולים יותר מאחרים ונכון כי ישנם מקומות עם שרות טוב יותר מאחרים, אבל כולם חייבים להתבסס על מודל כלכלי של רווחיות ואנו כלקוחות צריכים לבדוק מחירים, את רמת השרות וללכת לעסק המתאים לנו ביותר.
[אתה יודע מה? גם למטווח שעלות הכניסה אליו גבוהה יותר מאחרים ועלות כדור בו גבוהה ממתחרים, יש זכות קיום, לדוגמה כדברי הכלל הראשון לפתיחת עסק המבוסס על תנועת קהל הנכנס בשעריו - מיקום - מיקום ושוב פעם מיקום... והיה וישנו מטווח במקום אשר המרחק ממנו למטווח מתחרה הוא רב, ולכן היורה המצוי יהיה חייב לבזבז זמן ודלק להגיע למתחרה... כדאי ליורה לבדוק כלכלית כמה עולה לו להגיע למתחרה הזול יותר לעומת המטווח הקרוב והיקר יותר...]

סתם נקודה למחשבה
נ.ב.
קולונל ידידי... ממך ציפיתי ליותר :wink:
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 22 פברואר 2005, 12:03

אייס,
אולי ממנו ציפית ליותר... אבל ממטווח אשדוד לא היית צריך לצפות.

תגיע, תקנה חמישים כדור במחיר הזול ביותר שאפשר (שקל לכדור) ואל תשלם בכלל על המטווח.
או לחילופין:
תגיע בקביעות, תקנה 1000 כדורים בקניה מרוכזת, תשלם 90 אג' לכדור והכדורים יחכו לך בכספת המטווח בכל פעם שתגיע לירות, ועדיין לא תשלם על השימוש במטווח.

כל זאת כמובן בהנחה שבכיסך מונחת תעודת חבר הסליק, שזכרת לחדש, ושדביר לא התמהמה בשליחתה אליך...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי baraks78 » 22 פברואר 2005, 12:32

Webart כתב:אייס,
אולי ממנו ציפית ליותר... אבל ממטווח אשדוד לא היית צריך לצפות.

תגיע, תקנה חמישים כדור במחיר הזול ביותר שאפשר (שקל לכדור) ואל תשלם בכלל על המטווח.
או לחילופין:
תגיע בקביעות, תקנה 1000 כדורים בקניה מרוכזת, תשלם 90 אג' לכדור והכדורים יחכו לך בכספת המטווח בכל פעם שתגיע לירות, ועדיין לא תשלם על השימוש במטווח.

כל זאת כמובן בהנחה שבכיסך מונחת תעודת חבר הסליק, שזכרת לחדש, ושדביר לא התמהמה בשליחתה אליך...

ואימרו אאאאאמן. :lol:
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Colonel » 22 פברואר 2005, 12:54

ACSman כתב:Mon Colonel
אכן בכזה מחיר אני בטוח כי לא מעט אנשים יוכלו להתאמן הרבה יותר מהיום, אבל...
אתה מדבר על סיבסוד שעלול להביא למטווח להפסדים לא קלים ואז מה? יסגרו? יעלו את המחיר חזרה? יעלו את דמי הכניסה?

........

נ.ב.
קולונל ידידי... ממך ציפיתי ליותר :wink:

כניסה חינם בקניית 100 כדורים --> בין 100-180 ש"ח למטווח שבכל מקרה שילם ביטוח, חשמל, מים, אגרה, שכר דירה, שכר מדריכים וכו' וכו' וכו'... או בין 130-210 לאותו מטווח, עם אותן הוצאות, שגובה גם דמי כניסה

כעת בו ונחשב כמה לקוחות ימשוך כל מטווח ומי ירוויח בסופו של יום...
אגב, כדאי לקחת בחשבון את ההשפעה הפסיכולוגית של 'כניסה חינם' כמושך לקוחות גם אם הכדורים יעלו 70-80 לקופסא ולא 50 לקופסא. (עם זאת יש מטווחים שגובים 90 ש"ח לקופסא וגם דמי כניסה...)

אז אייס ידידי, תימחור גבוה לא בהכרח אומר רווח גבוה...

נ.ב
למה ציפית ליותר ? מה רע בהקלר ?! :shock:
נערך לאחרונה על ידי Colonel בתאריך 22 פברואר 2005, 12:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי דורגל » 22 פברואר 2005, 12:55

חבר'ה, אתם לצידי או לא ? :lol:

גם במסעדה יש חובה (ואני מצטט את נועם בשינויים קלים בלבד): "להעסיק בעלי מקצוע עם תעודה, להחזיק ולתחזק מטבח, לשלם אגרות ורשיונות (אלפי שקלים לכל אחד מהם) למשרדי ממשלה ורשויות אחרות, לשלם חשמל ולהחזיק מערכת איוורור ...להחזיק מלאי ... שיספיק לכל הסועדים " בנוסף, מסעדה משלמת לרבנות תמורת כשרות, מחזיקה מאבטח בכניסה, וכן הלאה.

מה שאני אומר הוא, שהעלויות קיימות לכל אחד ובכל מקום, כולם מחשבים את הכנסותיהם והוצאותיהם, ומשקללים זאת במחיר המוצר. כך מסעדה מתחשבת מנה בכך וכך שקלים, רוצה תאכל, לא רוצה אל תאכל. אין מקום שגובה בנפרד את הוצאותיו הקבועות מהלקוח.

נכון שעקרונית ניתן להגיע ולירות תחמושת שלא קנית, אבל כמה אנשים עושים את זה ?? אתה יורה תחמושת ישנה, וקונה חדשה.

הגעתי למצב שבמקום "לקפוץ" פעם בשבוע ללהב כדי לירות 50-100 כדור, בשביל הכיף והאימון, אני "מתקמצן" על 50 השקלים שעולה כניסה, ולא יורה בכלל. ההצעה של קולונל נכונה להפליא. קנה 100 כדור וכנס ללא תשלום.

טוב, אני נכנע, לך תבנה מדיניות צרחנית (הטעות במקור) .... :wink:
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד