זקוק לעזרה בקשר למחשב
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זקוק לעזרה בקשר למחשב
שלום
הבעיה היא ככה...המחשב שלנו לא מסודר בכלל בכלל אז עלה בדעתי לפצל את הכונן ( שמשומה הוא היחיד) ולהעביר את כל החומר החשוב לכונן אחר, לאחר מכן כמובן לפרמט את הכונן הישן.
מישהו יודע איך לבצע תהליך זה?
בתודה
מתן
הבעיה היא ככה...המחשב שלנו לא מסודר בכלל בכלל אז עלה בדעתי לפצל את הכונן ( שמשומה הוא היחיד) ולהעביר את כל החומר החשוב לכונן אחר, לאחר מכן כמובן לפרמט את הכונן הישן.
מישהו יודע איך לבצע תהליך זה?
בתודה
מתן
חשוב
שרק שים לב
בכל מקרה כדאי לקנות דיסק קשיח נוסף.
להעביר אליו את כל החומר החשוב והחשוב פחות שהנך רוצה לשמור.
את הדיסק הקשיח הישן לפרמט ולהתקין בו מחדש מערכת הפעלה, כאשר הנך מגדיר את ספריית המסמכים שלי שתבנה, ישירות לדיסק הקשיח החדש המהווה את אתר אחסון הדטה החשוב שלך.
באופן שכזה, ללא צורך בפעולות מיוחדות הנך שומר על המידע שלך מבלי לפחד כי מערכת ההפעלה תקרוס ויהיה צורך בפרמוט המערכת.
בעלות נמוכה הנך יכול לקנות גם מגירה נשלפת לדיסק קשיח וכך להעביר את דיסק דטה ממחשב למחשב כך שלא תאבד גם זמן עבודה מיותר בכל הקשור ללוחות זמנים להגשת עבודה למשל.\
כמובן שלשם כך יש לרכוש 2 מגירות זהות - אחד לך ואחד למחשב הגיבוי.
בכל מקרה אני שמין בנייד הפרטי לצורך עזרה 052-8797107
בכל מקרה כדאי לקנות דיסק קשיח נוסף.
להעביר אליו את כל החומר החשוב והחשוב פחות שהנך רוצה לשמור.
את הדיסק הקשיח הישן לפרמט ולהתקין בו מחדש מערכת הפעלה, כאשר הנך מגדיר את ספריית המסמכים שלי שתבנה, ישירות לדיסק הקשיח החדש המהווה את אתר אחסון הדטה החשוב שלך.
באופן שכזה, ללא צורך בפעולות מיוחדות הנך שומר על המידע שלך מבלי לפחד כי מערכת ההפעלה תקרוס ויהיה צורך בפרמוט המערכת.
בעלות נמוכה הנך יכול לקנות גם מגירה נשלפת לדיסק קשיח וכך להעביר את דיסק דטה ממחשב למחשב כך שלא תאבד גם זמן עבודה מיותר בכל הקשור ללוחות זמנים להגשת עבודה למשל.\
כמובן שלשם כך יש לרכוש 2 מגירות זהות - אחד לך ואחד למחשב הגיבוי.
בכל מקרה אני שמין בנייד הפרטי לצורך עזרה 052-8797107
:) תודה רבה
מה שאני מתכוון לעשות זה להעביר הכול חוץ ממערכת ההתקנה ואז לפרמט.
חשבתי על לרכוש כונן נישלף, אבל עלה בדעתי פשוט לפצל את C ולפרמט אותו.
הרי במהלך ההתקנה של מערכת הפעלה כולה יש אפשרות לפצל את הזיכרון הקיים לכמה כוננים.
פעם היה לי את C שהיה רק למערכת ההפעלה ועוד אחד, אבל אחרי שנתתי לטכנאי לפרמט את המחשב אז הוא קבע שיהיה רק את C.
מה שאני מתכוון לעשות זה להעביר הכול חוץ ממערכת ההתקנה ואז לפרמט.
חשבתי על לרכוש כונן נישלף, אבל עלה בדעתי פשוט לפצל את C ולפרמט אותו.
הרי במהלך ההתקנה של מערכת הפעלה כולה יש אפשרות לפצל את הזיכרון הקיים לכמה כוננים.
פעם היה לי את C שהיה רק למערכת ההפעלה ועוד אחד, אבל אחרי שנתתי לטכנאי לפרמט את המחשב אז הוא קבע שיהיה רק את C.
שרק, זכור שגם אם אתה מפצל את הדיסק באופן לוגי לאותות כונן שונים, עדיין מדובר באותו דיסק קשיח.
אם תתגלה תקלה משמעותית בכונן, אתה עלול לאבד את החומר המצוי עליו גם אם הוא ממופה באות כונן שונה מ- "C".
שימוש בבגירה נשלפת תאפשר לך לגבות את החומר ללא תלות בחלוקה הלוגית משום שהחומר מגובה פיזית על קושחה אחרת.
אם תתגלה תקלה משמעותית בכונן, אתה עלול לאבד את החומר המצוי עליו גם אם הוא ממופה באות כונן שונה מ- "C".
שימוש בבגירה נשלפת תאפשר לך לגבות את החומר ללא תלות בחלוקה הלוגית משום שהחומר מגובה פיזית על קושחה אחרת.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד