קורס ירי מעשי

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

על ידי הצעדן » 25 פברואר 2005, 02:25

זו ברירת המחדל בעיני.
אם כך, נותר רק לקבוע מועד אצל אילן ?
אני מבטיחך נאמנה שזו תמיד חוויה מיוחדת ומהנה במיוחד.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי gadie » 25 פברואר 2005, 02:51

אני הפסקתי לקרוא את הפתיל שיחה הזה כבר מזמן.

כל מי שקורא את הסליק קבוע יודע מי הוא מה, וכל מי שירה איתכם וזכה לסיוע ועזרה יודע מי הוא מי.

ישנם כאלה שקצת מפחדים על עמדתם, כיסם או שסתם תקוע להם משהו ארוך ושחור ממש עמוק. ואתם, ידידי, מדריכים ותיקים מאוד, וצעירים מאוד, כולכם בעלי נסיון, שררה וכו' וכו' נפלתם בפח.

הסנמתם שמדובר בטרול, ועדיין נפלתם לבור והענקתם לו את תשומת הלב שלא מגיעה לו, ובנוסף, ויתרתם על המלחמה ושיחקתם לידיו בכך שהתעצבנתם והגבתם.. מדוע לתת לאנשים כאלה לחם? למה לתת להם להוביל ולנצח?

הרי זה לא שזילזלתם בדעותיו, ואתם לא ממש אשמים בדבר וחצי דבר מכל הנאמר, ועדיין אתם אשמים בטפשות.

כי מי הוא הטיפש שמזין את העלוקה? תתעלמו והם ילכו.

גדי.
ה-HK של אבא שלי טוב יותר מה-HK של אבא שלך!!!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי reddot » 25 פברואר 2005, 11:32

ובכן גדי, למה אתה מתעצבן? שהרי, יעצת לחבריך להרגע. מעבר לשפה הלא נקייה בה אתה משתמש, אתה גם פוגע בעמיתיך. אז הרשה לי להמליץ על "רגיעון" (בכל בית מרקחת), שב בנחת, נקה את ההקלר של אבא ותן לשבת לעשות את שלה. שבת שלום.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי gadie » 25 פברואר 2005, 11:46

רואים? ואם אני הייתי עונה לבחור עכשיו, הייתי אשם בדיוק באותה המידה.

מדוע?
לא השתמשתי בשפה לא נקיה, פרט לכך שקראתי ל_חברי_ טיפשים - אתם כולכם יודעים שזאת ברכה כשזה בא ממני כי בחיים האמיתיים, הייתי כבר מקלל אתכם בצורה רצינית.

הבחור מעוות את העובדות רק במעט, כך שכמעט ולא רואים את זה, ועונה. כך, אט אט הוא משנה את נושא השיחה לכיוונו.

הבחור עונה רק על חלק מסוים מההודעה, ולפעמים ללא קשר לשאר ההודעה. במקרה זה הוא אפילו עונה להודעות לא נכונות, ובכל כך הרבה קרירות ו-asshole-ness שאנשים שלא מכירים מי ומה נותנים לו כבוד אבטומטית.

הבחור לא מזדהה בשמו האמיתי ומחליף נושא כל פעם, ולעיתים אף מעז להעביר את נושא השיחה לאישיותו ויכולותיו של מי שהוא מדבר איתו במקום להשאר על הנושא.

ובכך שאני אפילו שולח הודעה זו, הוא כבר תפס גם אותי וגם אני ירדתי לדרגת טיפש.

באנגלית זה נקרא flaming, ולבחור ככל הנראה יש הרבה נסיון ויכולת. בעברית לנו יש דברים טובים יותר לעשות.

גדי.
ה-HK של אבא שלי טוב יותר מה-HK של אבא שלך!!!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 25 פברואר 2005, 14:50

וכרגיל, נקנח באמרתו של השרקן: "ובא לציון נועל"
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד