האם ניתן להשתמש בתחמושת P+ באקדח CZ75 d compact ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם ניתן להשתמש בתחמושת P+ באקדח CZ75 d compact ?
האם CZ75 d compact יכול לירות תחמושת P+ ללא נזק לאקדח?קראתי את התיאור על גוף הסגסוגת.
אני רוצה לקנות כלי כזה,ואני מסתובב עם תחמושת SXT או Black Talon
אבקש תשובות מוסמכות ככל האפשר...
אני רוצה לקנות כלי כזה,ואני מסתובב עם תחמושת SXT או Black Talon
אבקש תשובות מוסמכות ככל האפשר...
- תרמתי למען הסליק

מרבית האקדחים המוכרים המיוצרים כיום נבחנים (מסיבות של שיווק, בטיחות ואמינות) עם תחמושות מוגברות, לרוב בתחמושות בעלות עוצמה רבה יותר מאשר התחמושת שציינת.
אם נצא מנקודת הנחה שאינך יורה תחמושת זו כדרך קבע, אלא רק על מנת לרענן תחמושת ישנה וכדי לבדוק מדגמית את התחמושת החדשה, לא אמורה להתעורר בעיה.
ירי של תחמושת מוגברת גורם כמובן לעומסים ושחיקה ניכרים ביחס לתחמושת הסטנדרטית, הכל שאלה של ווליום התחמושת שיעבור דרך האקדח.
בינינו... לא בטוח שיש תועלת כ"ב רבה בתחמושות המוגברות, חוץ מתועלת ברורה למחזור הפיננסי של היצרנים. השקע את ממונך באימוני ירי ממושכים יותר, בהדרכה מסודרת וממוקדת ושפר את מיומנות הירי והפגיעה שלך כיורה, מכך תקבל תועלת מרובה יותר.
זכור, כדור מדוייק הוא כדור יעיל !
אם נצא מנקודת הנחה שאינך יורה תחמושת זו כדרך קבע, אלא רק על מנת לרענן תחמושת ישנה וכדי לבדוק מדגמית את התחמושת החדשה, לא אמורה להתעורר בעיה.
ירי של תחמושת מוגברת גורם כמובן לעומסים ושחיקה ניכרים ביחס לתחמושת הסטנדרטית, הכל שאלה של ווליום התחמושת שיעבור דרך האקדח.
בינינו... לא בטוח שיש תועלת כ"ב רבה בתחמושות המוגברות, חוץ מתועלת ברורה למחזור הפיננסי של היצרנים. השקע את ממונך באימוני ירי ממושכים יותר, בהדרכה מסודרת וממוקדת ושפר את מיומנות הירי והפגיעה שלך כיורה, מכך תקבל תועלת מרובה יותר.
זכור, כדור מדוייק הוא כדור יעיל !
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד