Cz75 D Compact - מאלומיניום?!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ארנולד ידידי
יצאו שתי מהדורות
כיוון שהנני ברפת מועד היציאה של השניה רק אחה"צ מהבית.
משרד הפנים הוא גוף מונחה ע"י משטרת ישראל.
המשטרה מנחה מ 3 כובעים !!!
הרישוי על אבטחת הנשק (הידעת שלמעלה מ90% מהפשעים מבוצעים בנשק שנגנב מהמשטרה והצבא ? לכן רץ דובר המשטרה ופרסם עשרות הודעות על הריגת אב בידי בנו מנשק שנגנב מאזרח. העובדות הרי לא חשובות)
הסיור (כל מה שנופל בין הכסאות זורקים על הסיור) על הוראות נשיאה ופתיחה באש.
קצין קליעה (לו רק היו מקשיבים לו קצת יותר ואני מדבר גם על הלשעברים) על הכשרות ואימון.
מחליטים :
שר הפנים
מנכ"ל משרדו
ועדת הפנים
מר יעקב עמית - מנהל המחלקה לרישוי ולפיקוח. (מעביר לתקנה כל הנחיה שיורדת מהסיור)
אני רוצה לאמר שמהכירות אישית עם המחלקה של יעקב עמית אנשים נהדרים בלי ציניות עם המון כוונות טובות וס"ה עשו מהפיכה במקום שהיה יותר מבורדק.
חסר להם במחלקה איש עם אוטוריטה מקצועית שיוביל תהליכים שלדעתי נדרשים, אני מאמין שבעתיד הם יגיעו.
כל הערה בנושא הפרסומים יש להפנות למר יוסי מנשה מנהל תחום פיקוח והדרכה במשרד. אני אעביר לו את הערתך. לתיקון נדרש זמן משום שתקציב ונוהל פרסום חוברת אורך זמן.
סה"כ יהודי רציני ונחמד ומתייחס להערות.
יום טוב.
יצאו שתי מהדורות
כיוון שהנני ברפת מועד היציאה של השניה רק אחה"צ מהבית.
משרד הפנים הוא גוף מונחה ע"י משטרת ישראל.
המשטרה מנחה מ 3 כובעים !!!
הרישוי על אבטחת הנשק (הידעת שלמעלה מ90% מהפשעים מבוצעים בנשק שנגנב מהמשטרה והצבא ? לכן רץ דובר המשטרה ופרסם עשרות הודעות על הריגת אב בידי בנו מנשק שנגנב מאזרח. העובדות הרי לא חשובות)
הסיור (כל מה שנופל בין הכסאות זורקים על הסיור) על הוראות נשיאה ופתיחה באש.
קצין קליעה (לו רק היו מקשיבים לו קצת יותר ואני מדבר גם על הלשעברים) על הכשרות ואימון.
מחליטים :
שר הפנים
מנכ"ל משרדו
ועדת הפנים
מר יעקב עמית - מנהל המחלקה לרישוי ולפיקוח. (מעביר לתקנה כל הנחיה שיורדת מהסיור)
אני רוצה לאמר שמהכירות אישית עם המחלקה של יעקב עמית אנשים נהדרים בלי ציניות עם המון כוונות טובות וס"ה עשו מהפיכה במקום שהיה יותר מבורדק.
חסר להם במחלקה איש עם אוטוריטה מקצועית שיוביל תהליכים שלדעתי נדרשים, אני מאמין שבעתיד הם יגיעו.
כל הערה בנושא הפרסומים יש להפנות למר יוסי מנשה מנהל תחום פיקוח והדרכה במשרד. אני אעביר לו את הערתך. לתיקון נדרש זמן משום שתקציב ונוהל פרסום חוברת אורך זמן.
סה"כ יהודי רציני ונחמד ומתייחס להערות.
יום טוב.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד