"דרגות" אתר הסליק ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
"דרגות" אתר הסליק ?
מישהו יכול לעשות לי סדר בכינוים\דרגות המופיעים מתחת האיקונים
תמיד הייתי "סליקאי מתחיל" ולאחרונה אני רואה שהועלתי בדרגה ל- "סליקאי ארד"
איך יכול להיות שלא קראו לי לטקס הענקת הדרגה
תמיד הייתי "סליקאי מתחיל" ולאחרונה אני רואה שהועלתי בדרגה ל- "סליקאי ארד"
איך יכול להיות שלא קראו לי לטקס הענקת הדרגה

- סליקאי כסף
כן ... נכון
שלום !
ואני מתחנן שיכירו בי כמדריך ירי
אבל כלום ... דביר כמו אבן .
טוב... גם ארד זה מכובד .
גיא.
ואני מתחנן שיכירו בי כמדריך ירי

אבל כלום ... דביר כמו אבן .

טוב... גם ארד זה מכובד .
גיא.
בשבוע האחרון אנו נתקלים בסוגיה המטרידה את מנוחתנו.
המצאת השמות לדרגות השונות של חברי האתר, נכון הדבר שרמתו האמיתית של החבר נקבעת מתוכן ואיכות הודעותיו ולא מכמותן, אך החלטנו להשתמש ב"פיצ'ר" נחמד זה של המערכת המעניק דרוג על כמות הודעותיו של החבר.
אל תראו בכך הזמנה ל"הצפת" המערכת ב"שיגולי בינה" (כמו שהם נקראו ב"הייד פארק") ואם נראה שתופעה זו אכן קיימת ומטרידה את שלוות החברים באתר, פשוט נפסיק את הנושא ונבטל את נושא הדרוג.
אנו מזמינים אתכם להציע לנו 6 רמות שונות של דרגות משתמש בשמות שונים (כרגע המצב עומד על סליקאי ארד, כסף, זהב, פלטינה ו"סליק ג'אנקי"), בין ההצעות הטובות יערך משאל ונבחר ברוב עם את המנצחים.
כמו כן אני מזכיר לכל מדריכי הירי כי ניתן לקבל דרוג מדריך ירי ע"י משלוח הודעת אי-מייל לח"מ הכוללת סריקת תעודה בתוקף.
תודה לכולם.
המצאת השמות לדרגות השונות של חברי האתר, נכון הדבר שרמתו האמיתית של החבר נקבעת מתוכן ואיכות הודעותיו ולא מכמותן, אך החלטנו להשתמש ב"פיצ'ר" נחמד זה של המערכת המעניק דרוג על כמות הודעותיו של החבר.
אל תראו בכך הזמנה ל"הצפת" המערכת ב"שיגולי בינה" (כמו שהם נקראו ב"הייד פארק") ואם נראה שתופעה זו אכן קיימת ומטרידה את שלוות החברים באתר, פשוט נפסיק את הנושא ונבטל את נושא הדרוג.
אנו מזמינים אתכם להציע לנו 6 רמות שונות של דרגות משתמש בשמות שונים (כרגע המצב עומד על סליקאי ארד, כסף, זהב, פלטינה ו"סליק ג'אנקי"), בין ההצעות הטובות יערך משאל ונבחר ברוב עם את המנצחים.
כמו כן אני מזכיר לכל מדריכי הירי כי ניתן לקבל דרוג מדריך ירי ע"י משלוח הודעת אי-מייל לח"מ הכוללת סריקת תעודה בתוקף.
תודה לכולם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
חבריה
נכון שאני רוקי (משמעו חדש או טירון שעבר מהמכללות ל-NBA) אבל נראה לי שצבירת ההודעות על בסיס כל איחול של מזל-טוב או "גם לי יש" או סתם תגובה בת 2 מילים הינה דרך קלה וזולה מידי לרכוש דירוג.
דווקא המודל של שאקלים כמו הצעדן הקולונל ודומיהם שמגיבים לכל "מטרה קופצת" בעינייניות וכובד ראש ואף באריכות - הם אלה המצדיקים צבירת דירוג (אם זה באמת חשוב ומנפח איזשהו חלק בגוף)ויסלחו כל אותם שאקלים אחרים שלא הזכרתי ושאת דבריהם אני קורא בשקיקה
באשר לבקשת מנהל האתר המכובד..........
א. תשקול לימנות רק התיחסויות מקצועיות ולא טלגרמות
ב. רעיונות לדירוג:
0.22 7.62 9 0.40 0.45 0.5
דרוג לפי גריין
בדיל עופרת ברזל פלדה כרום קובלט
אם הכיוון מקובל אפשר לחשוב על עוד חלוקות
נכון שאני רוקי (משמעו חדש או טירון שעבר מהמכללות ל-NBA) אבל נראה לי שצבירת ההודעות על בסיס כל איחול של מזל-טוב או "גם לי יש" או סתם תגובה בת 2 מילים הינה דרך קלה וזולה מידי לרכוש דירוג.
דווקא המודל של שאקלים כמו הצעדן הקולונל ודומיהם שמגיבים לכל "מטרה קופצת" בעינייניות וכובד ראש ואף באריכות - הם אלה המצדיקים צבירת דירוג (אם זה באמת חשוב ומנפח איזשהו חלק בגוף)ויסלחו כל אותם שאקלים אחרים שלא הזכרתי ושאת דבריהם אני קורא בשקיקה

באשר לבקשת מנהל האתר המכובד..........
א. תשקול לימנות רק התיחסויות מקצועיות ולא טלגרמות
ב. רעיונות לדירוג:
0.22 7.62 9 0.40 0.45 0.5
דרוג לפי גריין
בדיל עופרת ברזל פלדה כרום קובלט
אם הכיוון מקובל אפשר לחשוב על עוד חלוקות

"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אני בעד להשאיר את המצב כמו שהוא.
לא צריך להתעסק בקטנות, כמו הנושא הנ"ל, אלא בנושאים חשובים כמו עזרה בפיתוח האתר (עוד שרתים, ארגון כנסים, מידע כללי וכו'....)
חוץ מזה שאני די מבסוט ממה שעוללו לי וובי ונועם....
יום טוב לכולכם,
עומר.
לא צריך להתעסק בקטנות, כמו הנושא הנ"ל, אלא בנושאים חשובים כמו עזרה בפיתוח האתר (עוד שרתים, ארגון כנסים, מידע כללי וכו'....)
חוץ מזה שאני די מבסוט ממה שעוללו לי וובי ונועם....

יום טוב לכולכם,
עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
קולונל ידידי, הבנתי את הרמז שלך.....
ובזאת אני מציע להעניק לך את הדרגה "סליקוטר", שהיא דרגה הניתנת לקוטרים המומחים של הפורום, ורבים משווים אותה אל דרגותיהם של הזקנים מהחבובות.....
אל תיקח ללב את התגובה הנ"ל, אחרי הכל אני זאטוט זב חוטם עם רובה מים......
יום טוב לך ולכולם,
עומר.
ובזאת אני מציע להעניק לך את הדרגה "סליקוטר", שהיא דרגה הניתנת לקוטרים המומחים של הפורום, ורבים משווים אותה אל דרגותיהם של הזקנים מהחבובות.....
אל תיקח ללב את התגובה הנ"ל, אחרי הכל אני זאטוט זב חוטם עם רובה מים......

יום טוב לך ולכולם,
עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד