קנה רמפה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קנה רמפה
ברשותי אקדח קולט 0.45 ישן מייצור מלחמתי וראיתי אצל חבר אקדח בול עם קנה רמפה. שאלתי היא: האם אני יכול להרכיב קנה כזה גם אצלי ואם לא אז אולי אפשר לערוך שינוי באקדח שכן יקבל קנה רמפה. שאלה שניה: בתחתית הקנה יש חלק שראיתי שנקרא link. על החלק הזה מוטבע מספר 3. יש משמעות למספר הזה אושזה סתם קוד או משהוא כזה? תודה לעונים
- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

קנה עם רמפה אינטגראלית אינו מתאים לאקדח שלך.
ע"מ לקבל קנה כזה צריך לבטל את הרמפה שבגוף האקדח. הפעולה ניתנת לביצוע אבל אינה כדאית מבחינה כלכלית.
לגבי שאלת הכדאיות, צריך לדעת את הסיבה לרצונך להחליף קנה.
אם מדובר בהחלפה של קנה שחוק, מפזר, אשר איבד את הדיוק שלו, אז בהחלט שווה להחליף קנה, אבל לדעתי לא מעשי יהיה להסב את הגוף הישן של אקדח חד טורי לקבלת קנה עם רמפה. תוכל למצא קנים קלאסיים שיתאימו או יותאמו לאקדח בעזרתו האדיבה של נשק.
הלינק או השמיניה כפי שקוראים לו כאן, מופיע ב5 מידות כאשר ההבדל בינהן הוא המרחק ממרכזו של העיגול העליון למרכזו של התחתון. מס 3 הוא הלינק הסטנדרטי.
קנה עם רמפה אינטגראלית:
קנה קלאסי:

ע"מ לקבל קנה כזה צריך לבטל את הרמפה שבגוף האקדח. הפעולה ניתנת לביצוע אבל אינה כדאית מבחינה כלכלית.
לגבי שאלת הכדאיות, צריך לדעת את הסיבה לרצונך להחליף קנה.
אם מדובר בהחלפה של קנה שחוק, מפזר, אשר איבד את הדיוק שלו, אז בהחלט שווה להחליף קנה, אבל לדעתי לא מעשי יהיה להסב את הגוף הישן של אקדח חד טורי לקבלת קנה עם רמפה. תוכל למצא קנים קלאסיים שיתאימו או יותאמו לאקדח בעזרתו האדיבה של נשק.
הלינק או השמיניה כפי שקוראים לו כאן, מופיע ב5 מידות כאשר ההבדל בינהן הוא המרחק ממרכזו של העיגול העליון למרכזו של התחתון. מס 3 הוא הלינק הסטנדרטי.
קנה עם רמפה אינטגראלית:
קנה קלאסי:

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
להוסיף על מה שדון דאק אמר....
כירסום "תעלה" בגוף האקדח כדי להתאימו לקנה עם רמפה אינטגראלית הוא תהליך בלתי הפיך שיכול להגמר בהשבתת האקדח:
1. אם נעשה ברשלנות ועל ידי אדם בלתי מקצועי - אין דרך חזרה.
2. הורדת "חומר" בנקודה זו של הגוף (שהיא מאד קריטית) ובמתכת שהיא כבר מחוסמת יכולה לגרום להשתחררות מתחים ומאמצים שהיו במתכת, ויכולה להביא לעיוות של הגוף.
הפארה אורדיננס שהיה לי היה מבין הראשונים שהגיעו לארץ -- גוף רחב, ללא רמפה אינטגראלית. אחרי עבודה של איציק, מעולם לא היו לי בעיות הזנה בשום סוג של תחמושת (כולל אותה תחמושת ראש חלול איומה שתע"ש ייצרו לפני 12 שנה.)
בקיצור אל תיגע באקדח.
א.
כירסום "תעלה" בגוף האקדח כדי להתאימו לקנה עם רמפה אינטגראלית הוא תהליך בלתי הפיך שיכול להגמר בהשבתת האקדח:
1. אם נעשה ברשלנות ועל ידי אדם בלתי מקצועי - אין דרך חזרה.
2. הורדת "חומר" בנקודה זו של הגוף (שהיא מאד קריטית) ובמתכת שהיא כבר מחוסמת יכולה לגרום להשתחררות מתחים ומאמצים שהיו במתכת, ויכולה להביא לעיוות של הגוף.
הפארה אורדיננס שהיה לי היה מבין הראשונים שהגיעו לארץ -- גוף רחב, ללא רמפה אינטגראלית. אחרי עבודה של איציק, מעולם לא היו לי בעיות הזנה בשום סוג של תחמושת (כולל אותה תחמושת ראש חלול איומה שתע"ש ייצרו לפני 12 שנה.)
בקיצור אל תיגע באקדח.
א.
- תרמתי למען הסליק

4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד