האם אתם מכירים מישהו שיש לו אתהוולטר P99?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
האם אתם מכירים מישהו שיש לו אתהוולטר P99?
מעניין, קיים אקדח, ככל הנראה לגמרי לא רע, מבית וולטר שהתחילו לעשות כלי נשק לפני המו-ו-ון זמן. ועדיין מעולם לא ראיתי אחד כזא ביד של מישהו במטווח. אני תוהה האם אתם מכירים מישהו שיש לו אחד כזה? הייתי שואל האם מביאים אותם לא"י אבל את התשובה אני יודע - ראיתי באתר של מאיר רוט.
אגב, מעניין מהו מחיר של כלי כזה חדש...
אגב, מעניין מהו מחיר של כלי כזה חדש...
יצא לי לראות אחד אצל מישהו בקוטר 0.40, אפילו יריתי מס' כדורים. לא משהו שמספיק בשביל חוות דעת רצינית, מלבד העובדה שבדומה לסמיט לי אישית הוא לא יושב טוב ביד.
לדעתי הסיבה שהאקדח לא נפוץ היא שלמרות הטענות על עדיפות לעומת הסמיט ההבדל לא שווה את המחיר שגבוהה בהרבה.
לדעתי הסיבה שהאקדח לא נפוץ היא שלמרות הטענות על עדיפות לעומת הסמיט ההבדל לא שווה את המחיר שגבוהה בהרבה.
- סליקאי כסף

יש אותו בארץ
פשוט הוא לא כל כך מוכר כמו וולטר PPK שיורה 380 בסה"כ אקדח גרמני די טוב
סתם לידע כללי זה האקדח שיש לג'ימס בונד בסרטים האחרונים שלו יש סיבה למה דווקא האקדח הזה אבל זה ארוך אם אתה ממש רוצה לדעת תגיד
סתם לידע כללי זה האקדח שיש לג'ימס בונד בסרטים האחרונים שלו יש סיבה למה דווקא האקדח הזה אבל זה ארוך אם אתה ממש רוצה לדעת תגיד
וולטר
יש לי וולטר p99 אורגינאל קוטר 040 .אקדח מעולה יקר אמנם,אך שווה כל שקל.
האקדח יושב ביד כמו כפפה,בניגוד לעיל,יש לו אופציה להחליף 3 תושבות לקת,וכן 4כוונות קידמיות.
האקדח מדוייק להפליא.למרות שאין לו מפצה סטייה (קומפנסטור), הקפיצה שלו זניחה.
באימון נכון ניתן לירות צמדיי כדורים.מהלך הדק ארוך.הסבר הגיוני של החברה לתת לך שבריר זמן לפני לחיצה סופית.לחיצה רכה ,מזכירה קולט גולד קאפ 045.
תחמושת נכונה הופחת אותו לאקדח שאין לו תחליף.
אין חוכמות הגרמנים מייצרים מעט דגמים,אולם כל דגם מראה מה הם מסוגלים לבצע.
בארץ עדיין לא נלמד מספיק על תחמושת העתיד 040. אי לכך צריך לקוות לשינוי הרגלי של הצרכן. האפ.ב.איי מזמן הפך אותו לתחמיש אולטימטיבי,בניגוד ל-10-ממ .
האקדח יושב ביד כמו כפפה,בניגוד לעיל,יש לו אופציה להחליף 3 תושבות לקת,וכן 4כוונות קידמיות.
האקדח מדוייק להפליא.למרות שאין לו מפצה סטייה (קומפנסטור), הקפיצה שלו זניחה.
באימון נכון ניתן לירות צמדיי כדורים.מהלך הדק ארוך.הסבר הגיוני של החברה לתת לך שבריר זמן לפני לחיצה סופית.לחיצה רכה ,מזכירה קולט גולד קאפ 045.
תחמושת נכונה הופחת אותו לאקדח שאין לו תחליף.
אין חוכמות הגרמנים מייצרים מעט דגמים,אולם כל דגם מראה מה הם מסוגלים לבצע.
בארץ עדיין לא נלמד מספיק על תחמושת העתיד 040. אי לכך צריך לקוות לשינוי הרגלי של הצרכן. האפ.ב.איי מזמן הפך אותו לתחמיש אולטימטיבי,בניגוד ל-10-ממ .
LIFE BE IN IT!
- סליקאי ארד

Re: וולטר
contender כתב:.........באימון נכון ניתן לירות צמדיי כדורים.מהלך הדק ארוך.הסבר הגיוני של החברה לתת לך שבריר זמן לפני לחיצה סופית.לחיצה רכה ,מזכירה קולט גולד קאפ 045
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
fbi
אמנם 045 ספרינגפילד החדש נבח כנשק של שנות ה2000 ליחידות הFBI אולם רק ליחידות מיוחדות של הFBI
כמו ( swat,CRT(Critical Response Teams) , HRT(Hostage Rescue team
החדשים ימשיכו להשתמש בגלוק 040.
כמו ( swat,CRT(Critical Response Teams) , HRT(Hostage Rescue team
החדשים ימשיכו להשתמש בגלוק 040.
LIFE BE IN IT!
- סליקאי ארד

Re: יש אותו בארץ
רועי 357 כתב:פשוט הוא לא כל כך מוכר כמו וולטר PPK שיורה 380 בסה"כ אקדח גרמני די טוב
רועי
האם קראתי נכון
תמיד טוב ללמוד משהו חדש
חן.
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
אני נושא SW99.
אחיזה נוחה להפליא, עם אפשרות התאמה לאימום היד,
יחסית קל משקל, דריכה נוחה ולא קשה מדי,
מדוייק מאוד, מהלק הדק קצר מאוד בכדור שני,
סימפטי ספונטני ורגיש.
עד שנת 05' מגיע בסטנדרט גבוה - עם כוונות טריג'יקון, ומנעול הדק.
אחרי שנת 05' אני חושב ששינו את זה.
חסרון קטן הוא רעד קל של כוונת טריג'יקון אחורית.
הכוונת האחורית המקורית (מצורפת להחלפה) יושבת טוב ועשויה פלסטיק.
מחיר לא מאוד יקר, 4,200 פלוס מינוס, כולל מע"מ
לפני הנחה לחברי הסליק ו/או הנחות מזומן למיניהם.
מאמר מורחב ודו"ח ניסוי ירי יש באתר ישראלי אחר,
לא אתן את שמו אלא אם הבוס יאשר.
אחיזה נוחה להפליא, עם אפשרות התאמה לאימום היד,
יחסית קל משקל, דריכה נוחה ולא קשה מדי,
מדוייק מאוד, מהלק הדק קצר מאוד בכדור שני,
סימפטי ספונטני ורגיש.
עד שנת 05' מגיע בסטנדרט גבוה - עם כוונות טריג'יקון, ומנעול הדק.
אחרי שנת 05' אני חושב ששינו את זה.
חסרון קטן הוא רעד קל של כוונת טריג'יקון אחורית.
הכוונת האחורית המקורית (מצורפת להחלפה) יושבת טוב ועשויה פלסטיק.
מחיר לא מאוד יקר, 4,200 פלוס מינוס, כולל מע"מ
לפני הנחה לחברי הסליק ו/או הנחות מזומן למיניהם.
מאמר מורחב ודו"ח ניסוי ירי יש באתר ישראלי אחר,
לא אתן את שמו אלא אם הבוס יאשר.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
וולטר
לכל המעוניינים
וולטר p99 אורגינאל גרמני מסומן המיספר בשלושה מקומות
1.על הצינה חרוט וצבוע לבן
2. על הקנה בפתח בית הבליעה לוגו walther קוטר 40 s&w והמיספר
3. מתחת לקוונת אחורית על הגוף הפולימרי
וכל זאת למה?
סטנדרט גרמני רישמי שבו כל חלק ויטאלי מסומן.
וזה הנשק שאני משתמש מ1999
וכל קשר בינו לswp99 הוא מיקרי מהחלט.
הכוונות האחוריות לא מתפרקות והמיספר לא נעלם אפילו אם תשטוף אותו במי מלח.
וולטר p99 אורגינאל גרמני מסומן המיספר בשלושה מקומות
1.על הצינה חרוט וצבוע לבן
2. על הקנה בפתח בית הבליעה לוגו walther קוטר 40 s&w והמיספר
3. מתחת לקוונת אחורית על הגוף הפולימרי
וכל זאת למה?
סטנדרט גרמני רישמי שבו כל חלק ויטאלי מסומן.
וזה הנשק שאני משתמש מ1999
וכל קשר בינו לswp99 הוא מיקרי מהחלט.
הכוונות האחוריות לא מתפרקות והמיספר לא נעלם אפילו אם תשטוף אותו במי מלח.
LIFE BE IN IT!
- סליקאי ארד

לא הגזמת קצת ??
מחד אתה טוען בלהט כי "כל קשר בינו ל SW99 הוא מקרי בהחלט" ומאידך אתה לא מציין כל הבדל מלבד רישום מספר הנשק על גוף האקדח ??? במלוא הכבוד, זה מגוחך.
מלבד העיצוב (ומיקום מספר הכלי נכלל בעיצוב), וסוג הציפוי אין כל הבדל בין השניים, לא במשקל, לא בתפעול, ולא בשום דבר אחר מלבד המחיר. גם הציפוי דומה, אלא שהציפוי של הוולטר לא עומד בתקני FDA האמריקאים, והסמית דווקא כן. לא שזה משנה, שיטת הציפוי דומה.
אגב, הכוונות אינן "מתפרקות" - הן מדוייקות ויציבות. מה שרועד הוא כוונות טריג'יקון שמורכבות כסטנדרט עלהנשק (שלא כמו ה P99 שבא בתצורה בסיסית בלבד).
מחד אתה טוען בלהט כי "כל קשר בינו ל SW99 הוא מקרי בהחלט" ומאידך אתה לא מציין כל הבדל מלבד רישום מספר הנשק על גוף האקדח ??? במלוא הכבוד, זה מגוחך.
מלבד העיצוב (ומיקום מספר הכלי נכלל בעיצוב), וסוג הציפוי אין כל הבדל בין השניים, לא במשקל, לא בתפעול, ולא בשום דבר אחר מלבד המחיר. גם הציפוי דומה, אלא שהציפוי של הוולטר לא עומד בתקני FDA האמריקאים, והסמית דווקא כן. לא שזה משנה, שיטת הציפוי דומה.
אגב, הכוונות אינן "מתפרקות" - הן מדוייקות ויציבות. מה שרועד הוא כוונות טריג'יקון שמורכבות כסטנדרט עלהנשק (שלא כמו ה P99 שבא בתצורה בסיסית בלבד).
George Orwell
George Orwell
למיטב ידיעתי הציפוי בוולטר (לפחות בסדרות המאוחרות), הוא ציפוןי טניפר. כך שגם אם אינו עומד בתקנים אין זה בהכרך מעיד שאינו טוב.
אגב, מהם בדיוק אותם תקנים?
- סליקאי כסף

אין לי שמץ מושג למה יש הבדלי תקן, לדעתי האירופאים מחמירים לא פחות מהאמריקאים, אבל זה המצב.
יש שיאמרו שציפוי הוולטר עדיף, ויש שיאמרו שהם זהים באיכותם, אני לא חושב שיש דרך למדוד את זה, בכל אופן, הדגשתי שהשיטות דומות.
לומר שהאיכות הגרמנית טובה יותר זו הכללה, במיוחד לאור שיתוף הפעולה בין החברות והעובדה שאחרי הכל, בשנות האלפיים אין סודות, כולם משתמשים באותו ציוד לייצור, וכן הלאה.
יש שיאמרו שציפוי הוולטר עדיף, ויש שיאמרו שהם זהים באיכותם, אני לא חושב שיש דרך למדוד את זה, בכל אופן, הדגשתי שהשיטות דומות.
לומר שהאיכות הגרמנית טובה יותר זו הכללה, במיוחד לאור שיתוף הפעולה בין החברות והעובדה שאחרי הכל, בשנות האלפיים אין סודות, כולם משתמשים באותו ציוד לייצור, וכן הלאה.
George Orwell
George Orwell
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד