יש בארץ את כל דיגמי גלוק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
יש בארץ את כל דיגמי גלוק?
עוד לא ניתקלתי בארץ גלוק 36 או גלוק 21 21C או בגלוק17L או גלוק 18 18C
יש אולי גלוק שיורה 357MAGNON ולא 357SIG
ואם יש איפה יש חנות שמוכרת ראיתי רק גלוק 19 19C גלוק 17 17C וגלוק26 אין משהו אחר?
עוד שאלה קטנה יש אקדח ברטה שיש אם קוטר מעל 9MM
יש אולי גלוק שיורה 357MAGNON ולא 357SIG
ואם יש איפה יש חנות שמוכרת ראיתי רק גלוק 19 19C גלוק 17 17C וגלוק26 אין משהו אחר?
עוד שאלה קטנה יש אקדח ברטה שיש אם קוטר מעל 9MM
- סליקאי ארד

1. אני בטוח שאין בעיה להזמין איזה דגם של גלוק שתרצה, אבל אני לא בטוח שזה רעיון טוב. ישראל זו מדינה של 9ממ, מקסימום 9קצר. תחמושת כמו 0.45, 0.40, 10ממ, 357זיג ושלא לדבר על 45GAP תהיה קשה להשגה ותעלה הון.
2. לא קיים שום גלוק 357 מגנום. האקדח החצי אוטומטי היחידי שאני מכיר שיורה תחמושת כזו (של אקדח תופי) זה נשר המדבר.
3. גלוק 18 או 18C לא תוכל להשיג כיוון שזה תמ"ק/אקדח (יורה צרורות).
4. גלוקים 17 19 ו-26 יש בשפע...רק תביא רשיון וכסף כנל גם לגבי גלוק 21
5. לגבי ברטה, רוב המודלים שלהם זמינים גם ב-0.40 תיכנס לאתר שלהם ותסתכל.
א.
2. לא קיים שום גלוק 357 מגנום. האקדח החצי אוטומטי היחידי שאני מכיר שיורה תחמושת כזו (של אקדח תופי) זה נשר המדבר.
א.
- תרמתי למען הסליק

1. אני בטוח שאין בעיה להזמין איזה דגם של גלוק שתרצה, אבל אני לא בטוח שזה רעיון טוב. ישראל זו מדינה של 9ממ, מקסימום 9קצר. תחמושת כמו 0.45, 0.40, 10ממ, 357זיג ושלא לדבר על 45GAP תהיה קשה להשגה ותעלה הון.
א.
א.
- תרמתי למען הסליק

כמה זה עולה?
כמה יכול לעלות גלוק 21C ?
וכמה זה 50 כדורים 45ACP?
מה לגבי גלוק 17L מישהו יודע על מה אני מדבר אפשר להכנס לאתר ולראות ויש גם גלוקים ציבעוניים www.glock.com
וכמה זה 50 כדורים 45ACP?
מה לגבי גלוק 17L מישהו יודע על מה אני מדבר אפשר להכנס לאתר ולראות ויש גם גלוקים ציבעוניים www.glock.com
חברת גלוק ידועה לשמצה על כך שאתר האינטרנט אינו עדכני (כיום יש כבר גלוק 39 ואילו באתר שלה הסדרה מסתיימת בדגם 36). ככל הנראה חברת גלוק אינה זקוקה לאתר אינטרנט על מנת לשפר את מכירותיה. הלוואי עלינו.
אני ממליץ יותר על האתרים הבאים הלא רשמיים הבאים על התוצרת של החברה:
www.glockfaq.com
www.glock.gr (אתר ממש "סקסי" לדעתי)
לגבי גופים צבעוניים, אלה קיימים למרבית אקדחי הגלוק בעלי גוף בגודל "מלא" או "בינוני". מידע אודותיהם מצאתי דווקא בפורום www.glocktalk.com.
לגבי כדורי .45ACP, שילמתי לפני שנתיים 120 ש"ח על קופסה של 50 כדורים. כמובן מחיר זה אינו ממש עדכני (יריתי אותם דרך אקדח 1911 תוצרת קולט - תענוג גדול).
דבר אחרון - שוק האקדחים הישראלי מוכתב מאילוצים רבים. לדעתי, מרבית בעלי כלי הירייה היום יחפשו אקדח חצי אוטומטי בעלי קיבולת גבוהה בקוטר 9 מ"מ או יותר שיכול להתאים כאקדח שירות ולא להגנה עצמית גרידא. אקדחים גדולים במיוחד (וביניהם הגלוק 17L), בעלי קוטר "אקזוטי" או בקטרים קטנים נחשבים לשולי השוק ולא קל למצוא כלים חדשים בתחומים אלה.
אני ממליץ יותר על האתרים הבאים הלא רשמיים הבאים על התוצרת של החברה:
www.glockfaq.com
www.glock.gr (אתר ממש "סקסי" לדעתי)
לגבי גופים צבעוניים, אלה קיימים למרבית אקדחי הגלוק בעלי גוף בגודל "מלא" או "בינוני". מידע אודותיהם מצאתי דווקא בפורום www.glocktalk.com.
לגבי כדורי .45ACP, שילמתי לפני שנתיים 120 ש"ח על קופסה של 50 כדורים. כמובן מחיר זה אינו ממש עדכני (יריתי אותם דרך אקדח 1911 תוצרת קולט - תענוג גדול).
דבר אחרון - שוק האקדחים הישראלי מוכתב מאילוצים רבים. לדעתי, מרבית בעלי כלי הירייה היום יחפשו אקדח חצי אוטומטי בעלי קיבולת גבוהה בקוטר 9 מ"מ או יותר שיכול להתאים כאקדח שירות ולא להגנה עצמית גרידא. אקדחים גדולים במיוחד (וביניהם הגלוק 17L), בעלי קוטר "אקזוטי" או בקטרים קטנים נחשבים לשולי השוק ולא קל למצוא כלים חדשים בתחומים אלה.
לגבי מחירים - קשה לדעת, מאחר והם לא מיובאים ביבוא סדיר. סביר שיהיו דומים לאקדחים הרגילים.
הגלוקים הצבעוניים שראית באתר של גלוק הם אקדחי אימונים. האדום הוא אקדח מעוקר לחלוטין (קנה סתום וללא בית בליעה, ללא חור לנוקר בצינה - יש בפנים נוקר קצר יותר) כך שגם אם כדור יכנס בטעות לתוך האקדח הוא לא יכול לירות.
הכחול מיועד לירי כדורי צבע (FX) באימונים דו צדדיים וגם הוא בנוי כך שאי אפשר לירות בו כדור חי.
יש בארץ מספר קטן של אקדחי 17L אצל יורי ירי מעשי. ביום-יום האקדח מסורבל מידי וממש לא ריאלי ללכת אתו בנרתיק להגנה עצמית.
עפ"י הזמנה ניתן לשיג כל דגם, אך הבעיה פשוטה: איפה משיגים תחמושת 357זיג עבור הגלוק 31/32 שהזמנת? דגמי 22/23 קיימים פה ושם, ותחמושת 0.40 בשבילם נתין להשיג.
הגלוקים הצבעוניים שראית באתר של גלוק הם אקדחי אימונים. האדום הוא אקדח מעוקר לחלוטין (קנה סתום וללא בית בליעה, ללא חור לנוקר בצינה - יש בפנים נוקר קצר יותר) כך שגם אם כדור יכנס בטעות לתוך האקדח הוא לא יכול לירות.
הכחול מיועד לירי כדורי צבע (FX) באימונים דו צדדיים וגם הוא בנוי כך שאי אפשר לירות בו כדור חי.
יש בארץ מספר קטן של אקדחי 17L אצל יורי ירי מעשי. ביום-יום האקדח מסורבל מידי וממש לא ריאלי ללכת אתו בנרתיק להגנה עצמית.
עפ"י הזמנה ניתן לשיג כל דגם, אך הבעיה פשוטה: איפה משיגים תחמושת 357זיג עבור הגלוק 31/32 שהזמנת? דגמי 22/23 קיימים פה ושם, ותחמושת 0.40 בשבילם נתין להשיג.
I think, therefore I am. I think
יש אצל קל-וי מספר גלוקים מדגם 21 משומשים במצב מצויין. אין כל בעייה להשיג בארץ כדורי 0.45ACP (לחצי אוטומט), זו תחמושת מקובלת ופופולרית למדי.
כשהביאו לארץ לראשונה את דגמי 21 הביאו גם גלוק 20 (אקדח בודד???) בקוטר 10 מ"מ.
נשר המדבר הוא לא האקדח החצי-אוטומטי היחיד שקיים בקליבר 357 מגנום - קיים אקדח אקזוטי שייצורו הופסק לדעתי, בשם COONAN, על בסיס שלדת 1911. כולו מפלדת אל-חלד ומחירו כחדש היה גבוה פי שניים-וחצי ממחיר של קולט 1911 סטנדרטי.
גלוק 17L הוא דגם תחרותי ארוך-קנה עם צינה פתוחה בחלקה.
כשהביאו לארץ לראשונה את דגמי 21 הביאו גם גלוק 20 (אקדח בודד???) בקוטר 10 מ"מ.
נשר המדבר הוא לא האקדח החצי-אוטומטי היחיד שקיים בקליבר 357 מגנום - קיים אקדח אקזוטי שייצורו הופסק לדעתי, בשם COONAN, על בסיס שלדת 1911. כולו מפלדת אל-חלד ומחירו כחדש היה גבוה פי שניים-וחצי ממחיר של קולט 1911 סטנדרטי.
גלוק 17L הוא דגם תחרותי ארוך-קנה עם צינה פתוחה בחלקה.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
תחמושת 0.45ACP אכן ניתן להשיג ללא בעיות מיוחדות - נפוצה למדי
הבעיה היא עם 0.45AGP שזו תחמושת שהומצאה ע"י חברת גלוק במטרה ליצור אקדח 0.45 שהגודל שלו מתאים לאדם נורמלי ולא דורש כף יד של הענק הירוק
(אני מניח שכל "אוהבי" הגלוק באתר יאשרו שזו בעיה רצינית בגלוק, גם בדגמי 9 מ"מ) אני לא נתקלתי בתחמושת כזו בחנויות אלא אם היא הוזמנה במיוחד - ואני מניח שבהתאם העלויות ..
שחר
הבעיה היא עם 0.45AGP שזו תחמושת שהומצאה ע"י חברת גלוק במטרה ליצור אקדח 0.45 שהגודל שלו מתאים לאדם נורמלי ולא דורש כף יד של הענק הירוק
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לגבי גלוק 18
בדיוק חזרתי עכשיו ממטווח משטרתי(אני מתנדב משא"ז אני גם קצין בטיחות במטווחים וגם עוזר נשק) היה איתנו היום איזה נצ"מ(ניצב משנה) שיש לו גלוק 18C איך אני יודע? הוא פשוט ירה באוטומט שאלתי אותו מאיפה האקדח הוא אמר שהוא איזה קצין קישור ימ"מ שב"כ ושהאקדח הוא משטרתי ולא שלו זה היה קצת מוזר אני לא חושבתי שיש G18C בארץ
glock
חברת גלוק הורידה לעת עתה את הגלוק 17 הארוך17L במקומו יש את הגלוק 34 ארוך יותר מהגלוק 17 ומשמש גם לתחרויות.אפשר למצוא 17Lמשומש.
LIFE BE IN IT!
- סליקאי ארד

Re: לגבי גלוק 18
רועי 357 כתב: היה איתנו היום איזה נצ"מ(ניצב משנה) שיש לו גלוק 18C איך אני יודע? הוא פשוט ירה באוטומט שאלתי אותו מאיפה האקדח הוא אמר שהוא איזה קצין קישור ימ"מ שב"כ ושהאקדח הוא משטרתי ולא שלו זה היה קצת מוזר אני לא חושבתי שיש G18C בארץ
אז ככה יתכן והוא אכן מחזיק ב דגם G18C מפני שלכוחות ביטחון יש היתר מיחוד לשאת נשק אוטומטי (הפיסטול,MP5 ועוד רבים וטובים חלק יותר וחלק פחות) או שפשוט ישנם אנשים שירי זה כל חיהם ופשוט הם מגיעים לרמה כזו של עבודת הדק (כל הקטע הזה עם הקישור בהדק) שלאדם מן השורה זה נראה כמו ירי אוט' אז או ש... או ש...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
ראיתי
היה כתוב GLOCK 18C בצד וגם מן נצרה על הצד השמאלי של המחלק של האקדח
בהתחלה פשוט הוא ירה עם קצינים(יש להם G19 19C או G17 17C)בבודדת בכלל לא היה הבדל ושהוא סיים אם ה17 כדורים ואז הוא הוציא מחסנית של 31 כדור וסיבב את הנצרה ופשוט ירה אוטומט ותאמין לי אף אחד לא יכול לירות במהירות שכזו זה בידיוק כמו עוזי הוא ירה ולא עזב את ההדק עד שנגמרו הכדורים ואחר כך הכניס עוד אחת של 31 כדור
הוא לא יורה כל כך טוב גם בבודד כך שבאוטומט הוא פגע 2-3 מתוך כל ה31
בהתחלה פשוט הוא ירה עם קצינים(יש להם G19 19C או G17 17C)בבודדת בכלל לא היה הבדל ושהוא סיים אם ה17 כדורים ואז הוא הוציא מחסנית של 31 כדור וסיבב את הנצרה ופשוט ירה אוטומט ותאמין לי אף אחד לא יכול לירות במהירות שכזו זה בידיוק כמו עוזי הוא ירה ולא עזב את ההדק עד שנגמרו הכדורים ואחר כך הכניס עוד אחת של 31 כדור
הוא לא יורה כל כך טוב גם בבודד כך שבאוטומט הוא פגע 2-3 מתוך כל ה31
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד