שתי שאלות על אקדחי גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שתי שאלות על אקדחי גלוק
חברי פורום יקרים,
1. האם מישהו שהתנסה בירי גלוק 26 יכול לאשר כי לפיתת בסיס המחסנית בקמיצה ובזרת תורמת ליציבות הכלי בזמן ירי? שאלה זו רלוונטית מכיוון שמי שנושא נשק זה בנרתיק קרסול ישתמש לרוב במחסנית התקנית הקצרה המכילה 10 כדורים.
2. האם ניתן להכניס מחסנית ארוכה לגלוק 9 מ"מ (31 כדורים, אם כי אני מוכן לקבל 32 כניחוש שני) לפאוץ' אפוד תקני? זוהי שאלה מבצעית יותר, כאשר מחסניות SHTF שימושיות בעיקר במצבים קיצוניים (מי שגם עונה וגם מבאר את הקיצור SHTF מקבל בונוס)
על כל תשובה אודה.
1. האם מישהו שהתנסה בירי גלוק 26 יכול לאשר כי לפיתת בסיס המחסנית בקמיצה ובזרת תורמת ליציבות הכלי בזמן ירי? שאלה זו רלוונטית מכיוון שמי שנושא נשק זה בנרתיק קרסול ישתמש לרוב במחסנית התקנית הקצרה המכילה 10 כדורים.
2. האם ניתן להכניס מחסנית ארוכה לגלוק 9 מ"מ (31 כדורים, אם כי אני מוכן לקבל 32 כניחוש שני) לפאוץ' אפוד תקני? זוהי שאלה מבצעית יותר, כאשר מחסניות SHTF שימושיות בעיקר במצבים קיצוניים (מי שגם עונה וגם מבאר את הקיצור SHTF מקבל בונוס)
על כל תשובה אודה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: שתי שאלות על אקדחי גלוק
ארנולד כתב: האם ניתן להכניס מחסנית ארוכה לגלוק 9 מ"מ (31 כדורים, אם כי אני מוכן לקבל 32 כניחוש שני) לפאוץ' אפוד תקני?
המחסנית הארוכה של הגלוק ארוכה מפונדה של עוזי. המחסנית תכנס לפאוץ'

SHTF = shit hits the fan
- מדריך ירי
Re: שתי שאלות על אקדחי גלוק
ארנולד כתב:חברי פורום יקרים,
על כל תשובה אודה.
1. מירי של כמה מאות כדורים בשלושה חודשים שיש לי את הגלוק 26 אוכל לומר:
עם מחסנית ארוכה (גלוק 19) עם מתאת - הפגיעות שלי כמו של הגלוק 17 מ- 20 מטר.
כנ"ל עם בסיס מחסנית מוגדל בעל מקום לאצבע.
בירי במחסנית של 10 כדורים (כפי שאני נושא את האקדח ביום יום בנרתיק קרסול כיוון שעם המאריכים למיניהם זה פחות נוח):
א. בשתי ידיים אין בעיות יד שמאל מפצה על המחסור בנקודות אחיזה.
ב. בירי ביד אחת - אחרי תרגול קצר מתרגלים.
אשמח לאפשר לך להתנסות במפגש הפורום הבא...
יש תוף הסתערות (כמו של M16) עם 100 כדורים
אבל תודה שזה יכול להיות מעניין להחזיק בבית (אם אתה גר נניח ביש"ע) מחסנית כוננות של 32 כדור על כל צרה שלא תבוא, לא ?
מעניין גם איך ניראת קת של פובוס על הנשק היפיפה הזה (האם בכלל ניתן להתחבר ?)
יש תוף הסתערות (כמו של M16) עם 100 כדורים

אבל תודה שזה יכול להיות מעניין להחזיק בבית (אם אתה גר נניח ביש"ע) מחסנית כוננות של 32 כדור על כל צרה שלא תבוא, לא ?
מעניין גם איך ניראת קת של פובוס על הנשק היפיפה הזה (האם בכלל ניתן להתחבר ?)
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
2 מחסניות של 17 כדור או 19 (+2) עדיפות על מחסנית 32 כדור בכל יום ובכל מקום.
אם יש תקלה או שבר או כדור תקוע במחסנית הזאת (הסיכוי די גבוה ככל שהמחסנית גדלה) - נשארת בלי כלום.
עם 2 מחסניות של 17 עדיין נשארת עם מחסנית נוספת, שלא לדבר על נוחות הנשיאה והתפעול.
מעל 80 % מהמעצורים מקורם במחסניות.
אל תקנו דברים רק בגלל שהם ישנם
אם יש תקלה או שבר או כדור תקוע במחסנית הזאת (הסיכוי די גבוה ככל שהמחסנית גדלה) - נשארת בלי כלום.
עם 2 מחסניות של 17 עדיין נשארת עם מחסנית נוספת, שלא לדבר על נוחות הנשיאה והתפעול.
מעל 80 % מהמעצורים מקורם במחסניות.
אל תקנו דברים רק בגלל שהם ישנם

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד