שאלה מטרידה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה מטרידה
אני שואל בשביל חבר.
אם יש לי רובה אויר ואין לי רשיון. ואני רוצה לתקן אותן, מה עליי לעשות ????
אם יש לי רובה אויר ואין לי רשיון. ואני רוצה לתקן אותן, מה עליי לעשות ????
העבר לא ניתן לשינוי.
ההוה כבר שייך לעבר.
העתיד לא ידוע.
תחיה את הרגע.
ההוה כבר שייך לעבר.
העתיד לא ידוע.
תחיה את הרגע.
במקום תשובה מתחכמת קבל עצה ידידותית.
גשו עם הנשק למשטרה והפקידו אותו.
אם הנשק היה חוקי בעבר (כלומר היה לו רישיון שפג תוקפו), סביר להניח שחברך יוכל לקבל לאחר שיציג בפני פקיד הרישויאת אישור המשטרה על ההפקדה - היתר למכור אותו או למסור אותו לחנות נשק (לאחר תשלום אגרה וקנס).
סביר להניח ששוויו של הכלי לא גבוה ולכן אין טעם להשקיע בכך כסף.
גשו עם הנשק למשטרה והפקידו אותו.
אם הנשק היה חוקי בעבר (כלומר היה לו רישיון שפג תוקפו), סביר להניח שחברך יוכל לקבל לאחר שיציג בפני פקיד הרישויאת אישור המשטרה על ההפקדה - היתר למכור אותו או למסור אותו לחנות נשק (לאחר תשלום אגרה וקנס).
סביר להניח ששוויו של הכלי לא גבוה ולכן אין טעם להשקיע בכך כסף.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
תודיע לו שהוא עובר עבירה פלילית (עובר על הוראות חוק כלי הירייה 1949 התש"ט) ותזכיר לו שרק השבוע אספה משטרת מרחב הגליל כ 200 כלי ירייה ללא רישיון מאזרחים פושעים כמו החבר שלך..
תגיד לו גם, שאנשים כמוהו, במעשיהם, גורמים לנזק בלתי הפיך לחברה החמושה בישראל.
אם אתה יודע על עבירה המתקיימת, ואינך מביא לידי ידיעת המשטרה, אתה עלול להיות מואשם כשותף לדבר עבירה.
תגיד לו גם, שאנשים כמוהו, במעשיהם, גורמים לנזק בלתי הפיך לחברה החמושה בישראל.
אם אתה יודע על עבירה המתקיימת, ואינך מביא לידי ידיעת המשטרה, אתה עלול להיות מואשם כשותף לדבר עבירה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
julbo כתב:בוא אתה תוריד לו כפה. למה לי אין לב עליו אנחנו יחד מגיל 7
זה מה שאני אומר לו. אבל בעצם אתה אומר שאין שום סיכוי לעניין כזה???
אני יודיע לו
אתה גם מוכן לשבת בשבילו... כי אתה שותף לעבירה...
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
מעכשיו גם אתה שוטף לעבירה.
כל מי שקרא את ההודעה וכמוני וכמוך, לא פנה למשטרה שוטף.
היש סיכוי שיכניסו את כולנו לכלא??

כל מי שקרא את ההודעה וכמוני וכמוך, לא פנה למשטרה שוטף.
היש סיכוי שיכניסו את כולנו לכלא??
"A lot of these people who keep a gun at home for safety are the same ones who refuse to wear a seat belt." - George Carlin
לא קצת נסחפתם? אף אחד במדינת ישראל עדיין לא ישב על החזקת רובה אויר ללא רישיון. נקודה. אני עדיין לא אומר שזה תקין, אבל בואו לא נוציא דברים מפרופורציה, וחלילה נהלך איימים על אנשים טובים. ד"א, בישראל קרוב ל 20,000 נשקי אוויר שלא חודש רישיונם, ולא נראה לי שהרשויות מוטרדות יתר על המידה מכמות העבריינים בפוטנציה המסתובבים בקרבנו. ברם, על מנת לקסת"ח עצמי אני ממליץ לכל "עברין" להסדיר ענייניו במשרד הפנים/משטרה.
- סליקאי כסף

ב 9/3 נערכה בחיפה ההשתלמות הראשונה למפקחי מטווח
הרצאת הפתיחה מר יעקב עמית !
הוא גילה באוזנינו ש כ 30 אלף כלים לא חודש רישיונם - ישנם מבצעי אכיפה.
הועבר תקציב לגיוס 6 פרקליטים לטיפול בנושא ובכוונתם לתבוע מאסר בפועל.
זה לא אומר שזה מה שהשופט ייתן זה אומר שזה מה שיבקשו.
זאת אומרת שמישהו החליט ותיקצב את הנושא להתלבש על נושא הנשק שלא חודש רישיונו.
ב 30/3 בחוף התמרים עכו שידור חוזר של ההרצאה מי שרוצה להיות בטוח שלא עובדים עליו מוזמן. אגב כמה חברים טובים באתר היו ביום ההשתלמות הם מוזמנים להוסיף על מה שכתבתי
שורה תחתונה המגמה כסאח.
הרצאת הפתיחה מר יעקב עמית !
הוא גילה באוזנינו ש כ 30 אלף כלים לא חודש רישיונם - ישנם מבצעי אכיפה.
הועבר תקציב לגיוס 6 פרקליטים לטיפול בנושא ובכוונתם לתבוע מאסר בפועל.
זה לא אומר שזה מה שהשופט ייתן זה אומר שזה מה שיבקשו.
זאת אומרת שמישהו החליט ותיקצב את הנושא להתלבש על נושא הנשק שלא חודש רישיונו.
ב 30/3 בחוף התמרים עכו שידור חוזר של ההרצאה מי שרוצה להיות בטוח שלא עובדים עליו מוזמן. אגב כמה חברים טובים באתר היו ביום ההשתלמות הם מוזמנים להוסיף על מה שכתבתי
שורה תחתונה המגמה כסאח.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
ארנולד ידידי
חטט באשכולות הקודמים ותראה מה אני חושב..........
זה לא מונע ממני לדווח מה חושב הדרג המוביל במשרד הפנים.
כדי שנהיה כנים עם עצמנו....
עד היום לא נעשה כמעט כלום למי שלא חידש נשק חוץ מנו נו נו......
זה לא מצדיק שאנשים ינצלו את המצב להפר חוק ! - בחוק כלי יריה דינו של מי שלא חידש / מחזיק בנשק ללא רישיון עד שנה מאסר.
כנראה כמו ישראלים טובים נתחיל לזוז רק כשהחרב תהיה מונפת על הצוואר ואנשים ישלמו קנסות או יעשו עבודות שרות.
ואני באמת חושב שמחזיקי הנשק הם בצד הטוב של הציבור (גם אם לא חידשו) אבל אובדן השליטה מאפשר לנשק הנ"ל לנדוד למחוזות לא רצויים. כך נוצר המצב שהביא את המשרד לפעול כפי שהחליט. (אגב שמת לב שבחמש השנים האחרונות יש כל שלושה חודשים פרסום בנושא בכל כלי התקשורת?)
אין לנו להלין אלא על חברינו לקטגורית אוחזי הנשק שלא חידשו רישיונם. לאלו מביננו שהם בסדר, הסדר רק יועיל.
ואשר לאוכלוסיית העברות הקשות הם מעולם לא החזיקו נשק ברישיון.
כולי תקווה שיום אחד המשטרה תשאיר למג"ב את בטחון הפנים, צה"ל ישמור על הגבולות והשוטרים יבצעו את עבודת המשטרה הקלאסית.
חטט באשכולות הקודמים ותראה מה אני חושב..........
זה לא מונע ממני לדווח מה חושב הדרג המוביל במשרד הפנים.
כדי שנהיה כנים עם עצמנו....
עד היום לא נעשה כמעט כלום למי שלא חידש נשק חוץ מנו נו נו......
זה לא מצדיק שאנשים ינצלו את המצב להפר חוק ! - בחוק כלי יריה דינו של מי שלא חידש / מחזיק בנשק ללא רישיון עד שנה מאסר.
כנראה כמו ישראלים טובים נתחיל לזוז רק כשהחרב תהיה מונפת על הצוואר ואנשים ישלמו קנסות או יעשו עבודות שרות.
ואני באמת חושב שמחזיקי הנשק הם בצד הטוב של הציבור (גם אם לא חידשו) אבל אובדן השליטה מאפשר לנשק הנ"ל לנדוד למחוזות לא רצויים. כך נוצר המצב שהביא את המשרד לפעול כפי שהחליט. (אגב שמת לב שבחמש השנים האחרונות יש כל שלושה חודשים פרסום בנושא בכל כלי התקשורת?)
אין לנו להלין אלא על חברינו לקטגורית אוחזי הנשק שלא חידשו רישיונם. לאלו מביננו שהם בסדר, הסדר רק יועיל.
ואשר לאוכלוסיית העברות הקשות הם מעולם לא החזיקו נשק ברישיון.
כולי תקווה שיום אחד המשטרה תשאיר למג"ב את בטחון הפנים, צה"ל ישמור על הגבולות והשוטרים יבצעו את עבודת המשטרה הקלאסית.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד