בעיות עם נרתיקי פובוס?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מצטער על ההקפצה
מצטער על ההקפצונת אבל אני יכול להעיד על נרתיק של פובוס שהתפרק בחלקו אצלי וגם מישהו נוסף שאני מכיר חווה את החוויה של נרתיק מתפרק.
יכול להיות שהיצרנים יצטרכו בעתיד לשקול שיטות נוספות לחיזוקים לנרתיקים.
לא נעים להיתקע בסיטואציה כלשהי עם נרתיק מתפרק...
יחד עם זאת, ההחלפה מתבצעת באופן מיידי בחנות הנשק.
שבוע טוב לכולם.
יכול להיות שהיצרנים יצטרכו בעתיד לשקול שיטות נוספות לחיזוקים לנרתיקים.
לא נעים להיתקע בסיטואציה כלשהי עם נרתיק מתפרק...
יחד עם זאת, ההחלפה מתבצעת באופן מיידי בחנות הנשק.
שבוע טוב לכולם.
מחפש עבודה בתחום היבוא והיצוא.
ניצן בנק 054-5553438
ניצן בנק 054-5553438
למי שהתעניין, יש פובס פלסטי ל SW99, ואםילו לי יש אחד כזה, מאוד נוח בשליפה ובהעברה מבגד לבגד. אגב עצלי הוא תמיד בה ביחד עם קפיץ אבטחה ההוא מקוולר (העניין הוא לחבר את הקפיץ לSW99 כך שיהיה נוח
).
למעשה החסרון הגדול היחיד שמצאתי בנרתיק הנ"ל הוא שהאקדח יושב בתוכו עם יותר מדי חופש - ולכן עושה רעש די חזק בזמן ריצה (ולכן יש לי עוד נרתיק חצי-פנקייק של מרום-דולפין, שהוא הרבה יותר "שקט" אך טיפה פחות נוח לשליפה, גם אחרי שעשיתי בו שינוי המשפר אותה) הוא גם לא הכי נוח להסלקה, הוא די בולט מתחת לבגדים.
לרוב אני משתמש בפלסטיק במשמרות של משא"ז כאשר האקדח ממילא לא מוסלק ואילו בנרתיק בד בנשיא יום-יומית.
למעשה החסרון הגדול היחיד שמצאתי בנרתיק הנ"ל הוא שהאקדח יושב בתוכו עם יותר מדי חופש - ולכן עושה רעש די חזק בזמן ריצה (ולכן יש לי עוד נרתיק חצי-פנקייק של מרום-דולפין, שהוא הרבה יותר "שקט" אך טיפה פחות נוח לשליפה, גם אחרי שעשיתי בו שינוי המשפר אותה) הוא גם לא הכי נוח להסלקה, הוא די בולט מתחת לבגדים.
לרוב אני משתמש בפלסטיק במשמרות של משא"ז כאשר האקדח ממילא לא מוסלק ואילו בנרתיק בד בנשיא יום-יומית.
דרך אגב,
לפני כמה חודשים פתחתי פה אשכול תודה לחנן מפובוס. השירות שלהם יכול לשמש ממש דוגמה ומופת לאיך שירות צריך להיות.
הבעיה היתה בפאוץ' פאדל למחסניות. יצאתי מהאוטו ואיך שהוא המחסניות הסתבכו עם חגורת הבטיחות והפאוץ נתלש מהפינים שלו... (המחסניות נפלו על הרצפה, הפאדל נשאר במכנסיים).
לקח איזה שבוע וקיבלתי מחנן מוצר חדש...אבל אין ספק שהמקרה לא היה נעים.
א.
לפני כמה חודשים פתחתי פה אשכול תודה לחנן מפובוס. השירות שלהם יכול לשמש ממש דוגמה ומופת לאיך שירות צריך להיות.
הבעיה היתה בפאוץ' פאדל למחסניות. יצאתי מהאוטו ואיך שהוא המחסניות הסתבכו עם חגורת הבטיחות והפאוץ נתלש מהפינים שלו... (המחסניות נפלו על הרצפה, הפאדל נשאר במכנסיים).
לקח איזה שבוע וקיבלתי מחנן מוצר חדש...אבל אין ספק שהמקרה לא היה נעים.
א.
- תרמתי למען הסליק

אני מסכים שרמת השירות של חברת פובוס גבוהה ביותר. כמו כן, אני מסכים, שלא הצלחתי לשבור את הנרתיק שלי (אולי לא ניסיתי מספיק חזק?).
עם זאת, יש הבדל מהותי בין רמת השרות לבין אמינות המוצר, שכן במקרה אמת (ובשביל מקרים כאלה אנו נושאים נשק תמיד, לא?) לא תהיה לנו הזדמנות שניה, לכן לשירות שלאחר כשלון אין יותר מדי משמעות...
עם זאת, יש הבדל מהותי בין רמת השרות לבין אמינות המוצר, שכן במקרה אמת (ובשביל מקרים כאלה אנו נושאים נשק תמיד, לא?) לא תהיה לנו הזדמנות שניה, לכן לשירות שלאחר כשלון אין יותר מדי משמעות...
- סליקאי טיטניום

SPY ידידי,
פובוס מעניק מוצר באיכות גבוהה ושירות מאיכות מצויינות.
אין לי מניות שם, יש לי נסיון איתו וזה מספיק.
אם תנסה מספיק, תצליח לשבור \ לקרוע \ לפגוע בכל נרתיק שהוא.
את מבחן השימוש שלי הוא עבר בציון 9 ( פחות חצי נקודה על זה שאינו עמיד באופן מושלם ופחות חצי נוסף על זה שהוא לא מייצר נרתיקים ל- P7).
לי יש מחלה של לצאת ולהכנס לאוטו בלי להתייחס לאקדח, הנרתיק נמשך, נמתח ונבחן המווווווון פעמים. מבחינתי הוא שרד מצויין ועדיין משרת את מחליפי בנשיאת האקדח (USP).
פובוס מעניק מוצר באיכות גבוהה ושירות מאיכות מצויינות.
אין לי מניות שם, יש לי נסיון איתו וזה מספיק.
אם תנסה מספיק, תצליח לשבור \ לקרוע \ לפגוע בכל נרתיק שהוא.
את מבחן השימוש שלי הוא עבר בציון 9 ( פחות חצי נקודה על זה שאינו עמיד באופן מושלם ופחות חצי נוסף על זה שהוא לא מייצר נרתיקים ל- P7).
לי יש מחלה של לצאת ולהכנס לאוטו בלי להתייחס לאקדח, הנרתיק נמשך, נמתח ונבחן המווווווון פעמים. מבחינתי הוא שרד מצויין ועדיין משרת את מחליפי בנשיאת האקדח (USP).
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
בעיות בנרתיקי פובוס
תדמיינו
ערב ל"ג בעומר קטטה המונית באחת המדורות, יציאה חפוזה ומהירה מהניידת לכיוון הקטטה(שמעתי מין פק ולא היתיחסתי) לאחר כמה דקות נגיעה אינטנסבית של שנים במותן ואין אקדח.
תאמינו לא נעים. מזל שהיה חושך והרעים לא מצאו את האקדח ליד דלת הניידת.
אני לקוח של חנן עוד מימי רעננה ותמיד נושא את האקדח בנרתיקים שלו.
אבל הכמעט התקף לב שכמעט חתפתי אותו לילה אני לא אשכח בחיים.
את 3 הניטים שניתלשו החלפתי בברגים, חתכתי את הפדל והוספתי עוד שני ברגים בתחתית הנרתיק אני משחיל אתו ברצועה והוא משרת אותי עד היום בנאמנות רבה.
יהודה
ערב ל"ג בעומר קטטה המונית באחת המדורות, יציאה חפוזה ומהירה מהניידת לכיוון הקטטה(שמעתי מין פק ולא היתיחסתי) לאחר כמה דקות נגיעה אינטנסבית של שנים במותן ואין אקדח.
תאמינו לא נעים. מזל שהיה חושך והרעים לא מצאו את האקדח ליד דלת הניידת.
אני לקוח של חנן עוד מימי רעננה ותמיד נושא את האקדח בנרתיקים שלו.
אבל הכמעט התקף לב שכמעט חתפתי אותו לילה אני לא אשכח בחיים.
את 3 הניטים שניתלשו החלפתי בברגים, חתכתי את הפדל והוספתי עוד שני ברגים בתחתית הנרתיק אני משחיל אתו ברצועה והוא משרת אותי עד היום בנאמנות רבה.
יהודה
- סליקאי ארד

יהודה,
קרה לי גם קרע לי..
דפדף באשכול זה וחפש את התמונות של הנרתיק של פרונטליין (יש תרופה נגד קרציות באותו שם..הממ האו האו). לנרתיקי הפדאל השונים אכן קורה את מה שצעדן ואתה תיארתם. אני מסכים עם כל חסידי העור.
מאז שיש לי את הנרתיק המדובר , נגמרו הארועים המדוברים, הסריטות, ההיתפסות והחשש לשבירה. סוף הדרך..
וכמו שכולם מציינים..אין לי כלום נגד פובוס , ואין שום דבר מפרונטליין, רק מוצר מדהים.(ואפילו לא עשו לי הנחה
)
קרה לי גם קרע לי..
דפדף באשכול זה וחפש את התמונות של הנרתיק של פרונטליין (יש תרופה נגד קרציות באותו שם..הממ האו האו). לנרתיקי הפדאל השונים אכן קורה את מה שצעדן ואתה תיארתם. אני מסכים עם כל חסידי העור.
מאז שיש לי את הנרתיק המדובר , נגמרו הארועים המדוברים, הסריטות, ההיתפסות והחשש לשבירה. סוף הדרך..
וכמו שכולם מציינים..אין לי כלום נגד פובוס , ואין שום דבר מפרונטליין, רק מוצר מדהים.(ואפילו לא עשו לי הנחה
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אצלי הנרתיקים המבצעיים עברו שלושה דורות. כשהתחלתי להתנדב במדי משטרה, השתמשתי בפאוץ' בהצלב לנשיאת האקדח - זה היה הכי נוח בנהיגה ובעלייה לניידת וירידה ממנה.
אח"כ כאשר הוצאתי רשיון על אקדח פרטי, השתמשתי בנרתיק פדל של פובוס. אני מאוד מחבב את הנרתיק עד היום. הבעייתיות העיקרית בשימוש בה הייתה משום שהאקדח היה גבוה על הגוף ולפעמים הייתי חוזר עם סימנים כחולים על המותן (לחץ פתאומי בזמן ירידה מהניידת). הנרתיק משמש היום בעיקר להסלקה חורפית בביגוד פורמלי - אחלה מוצר.
אח"כ כאשר הוצאתי רשיון על אקדח פרטי, השתמשתי בנרתיק פדל של פובוס. אני מאוד מחבב את הנרתיק עד היום. הבעייתיות העיקרית בשימוש בה הייתה משום שהאקדח היה גבוה על הגוף ולפעמים הייתי חוזר עם סימנים כחולים על המותן (לחץ פתאומי בזמן ירידה מהניידת). הנרתיק משמש היום בעיקר להסלקה חורפית בביגוד פורמלי - אחלה מוצר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אפרופו מיכאל
פרונטליין נגד קרציות - ופרעושים - תרופה טובה מאד.
קח טיפ : באירופה ובארץ קבעו תאריך לפג תוקף על פי איזה תקן לא יודע שו איסמו.
בארה"ב אין לנ"ל פג תוקף ! מסתבר שהחומר הנ"ל עמיד לאורך שנים !!!
אותו יבואן גם מוכר לנו את אבקות החלב לעגלות.
אני רוכש ממנו את הפג תוקף ב1/2 מחיר !!!!
וזה עושה את העבודה על הכיפאק !!!
אילן
אילן
אילן ב כתב:אפרופו מיכאל
אילן
lol!! גם הלביאונים (חתולים) שלי משתמשים בפרונטליין, אם כי אני מודה לא בתדירות מספקת ובמחיר המלא.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד