גלוק!

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי AlexiS » 31 מרץ 2005, 19:03

מעניין לראות את הפנים של היורה ? או את היד ... אצבעות?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 482
הצטרף: 14 אוקטובר 2003, 15:29
מיקום: נתניה

על ידי דרור_ע » 31 מרץ 2005, 21:44

נראה לי שהתקלף לו קצת הציפוי המיוחד והנפלא של הגלוק... לא? :wink:
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 813
הצטרף: 04 ינואר 2003, 20:46
מיקום: אצבע הגליל/ברלין

על ידי Cybrosh » 01 אפריל 2005, 01:05

חכה אבי חכה....יש לי עוד צרור תמונות בדרך, אבל אני עייף מדי להעלותו.

עמוס! אקדח "מוביל" בעולם הוא גם פונקציה של מחיר - גלוק עולה פחות מ-HK.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 1549
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:47
מיקום: Tel Aviv

על ידי גלוקי » 01 אפריל 2005, 06:36

נו אז !

גלוק עולה פחות מזיג,CZ ,HK ,ולפעמים גם פחות מבול .

אבל הנקודה היא האיכות ומה מוביל כיום .

אגב לגלוק שלי , שלום
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב
 
הודעות: 990
הצטרף: 04 ינואר 2003, 21:35
מיקום: אזור השרון ישראל

על ידי itamar » 01 אפריל 2005, 06:52

בבול ובכל תואמי ה-1911 למיניהם מחיר "השיפורים" עולה לפעמים על מחיר האקדח. כמה מהשיפורים האלה כמו ליטוש רמפת הזנה והנמכת פתח הפלטת התרמילים מיועדים לכך שהאקדח יעבוד ויזין בצורה אמינה.

לגבי הגלוק "קבריולט" שבתמונה, גלוק בקליברים גדולים ידוע כרגיש ולא סלחני לטעויות בטעינת יתר של כדורים בגלל בית בליעה ללא תמיכה מספקת לתרמיל. לעומת זאת ב-9ממ התופעה של התפוצצות גלוקים מאד מאד נדירה....

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 9774
הצטרף: 17 אפריל 2004, 18:12

על ידי אילן ב » 01 אפריל 2005, 12:13

משום מה יש תמונה אחת של פי 7

שממוחזרת פה כל פעם שנדפק גלוק.

ויש המון תמונות של גלוקים דפוקים שאם נמחזר אותם השרת יסתם.

היה פעם אפילו אתר שאסף את כל תקלות הגלוק מכל העולם.

ואל תגידו לי שזה מפני שיש המון גלוקים.

הרי רובם יורים בקושי 50 כדור פעם ב 3 שנים..........

שבת שלום
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי
 
הודעות: 5206
הצטרף: 04 ינואר 2003, 21:05
מיקום: אשדות יעקב

על ידי donduck » 01 אפריל 2005, 12:49

כל הגלוקים השבורים שנצפו כאן במקומות אחרים נפגעו כתוצאה משימוש בתחמושת עתירת לחצים שנטענה בידי חובבנים או כאלו שרצו לראות עד כמה אפשר למתוח את החבל...

רובם המוחלט, אם לא כולם הם אקדחי 0.40 או 10 ממ.
קרוב לודאי שהנזק הינו מצטבר ולא קרה עקב ירי של כדור בודד, שכן כל אחד מהם יצא משערי המפעל לאחר ירי של כדור PROOF אחד.

לסיכום, כל דבר אפשר לשבור ולהרוס אם לא שומרים על הוראות שימוש בסיסיות.

הסיכוי שזה יקרה אצל אלו שיורים 50 כדור אחת ל 3 שנים הוא אפילו פחות מ0.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 4194
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:13

על ידי itamar » 01 אפריל 2005, 20:10

דון-דאק,

כפי שאמרנו, אמנם הבעיה קיימת בכל סוגי האקדחים בקוטר מעל 9ממ, אבל לא רק כתוצאה מ-RELOADS ושימוש בקליעי עופרת חשופה. יש מספיק מקרים מדווחים של התפוצצות גלוקים תוך שימוש בתחמושת מסחרית סטנדרטית. היו גם מספיק RECALLS כתוצאה מפגמים בייצור. כנראה שבקרת האיכות בגלוק קצת פחות קפדנית מאשר HK, אך מצד שני יש להם בארה"ב שירות לקוחות מצויין ואחריות לכל החיים.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 9774
הצטרף: 17 אפריל 2004, 18:12

על ידי GUSS » 01 אפריל 2005, 21:49

אחריות לכל החיים של היורה או של האקדח,,,??
לי אישית יש אקדח עם אחריות מורחבת ובילתי מוגבלת ,לכל החיים ,או עד הקילקול הראשון,,,מה שקודם :twisted:

וזה "על אמת" !!!! :twisted: :evil: :cry:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי
 
הודעות: 4059
הצטרף: 04 ינואר 2003, 20:26

על ידי donduck » 01 אפריל 2005, 23:22

itamar כתב: יש מספיק מקרים מדווחים של התפוצצות גלוקים תוך שימוש בתחמושת מסחרית סטנדרטית. היו גם מספיק RECALLS כתוצאה מפגמים בייצור.
א.


כל הנזקים המדווחים הם נזקים מצטברים. אמריקאים במיוחד אוהבים להשתמש בתחמושת הכי חזקה שניתן, ויש יצרנים המייצרים אותה ומוכרים באופן מסודר, כולל כל ה +P+ למינהו, שאם תירה מספיק מהם, סביר להניח שתיגרום נזק לאקדח כולל פיצוץ של בית הבליעה.

לא ידועים לי מקרים של RECALL לאקדחי גלוק. אם יש לך מידע בעניין אשמח לשמוע
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 4194
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:13

על ידי itamar » 02 אפריל 2005, 08:59

RECALLS..... ככה בלי להתאמץ יותר מדי אני זוכר כמה מקרים.

1. נקרא SIX PART UPGRADE שבו החליפו את כל מערכת ההדק של הגלוקים מדור ראשון בגלל חוסר אמינות. אם לגלוק שלכם יש גשר הדק מושחם אז הוא דורש שידרוג בחינם על ידי גלוק.

2. כל הגלוקים שמספרם הסידורי מתחיל באות E זכאים בהחלפה של גוף האקדח בגלל פגם בייצור שגורם לשבירה של מסילות גוף האקדח. גלוק בדיוק יודעים איזה קבוצה של אקדחים מתוך הסידרה הזו דורשים החלפה.

3. מתוך הגלוק 19, כל אלה שמתחילים באות F ויש להם את הסיפרה 1 מוטבעת על הקנה, יש להם בעיות הזה של כדורי ראש חלול בגלל שינוי הזוית של "רגל הנעילה" שנמצאת בתחתית הקנה. הבעיה הזו קיימת לרוב במחסניות ישנות יותר.

היו עוד כל מיני RECALLS לסדרות שנעשו באופן פרטני עבור כל מיני יחידות משטרה בארה"ב.
1. משטרת ניו-יורק (בעיות הזנה בגלוק 19)
2. משטרת פורטלנד גלוק 21 שהתפוצצו בירי תחמושת מסחרית


שימוש ממושך בתחמושת מסחרית בעלת לחצים גבוהים מהווה תירוץ קלוש להתפוצצות כלי נשק בפנים. אם ליצרן יש בעיה עם סוג תחמושת כזה אז הוא צריך לפרסם אזהרה באותיות קידוש לבנה על המדריך למשתמש. מכיוון שאין ,אז האקדח צריך להיות מסוגל לצרוך כל כמות של תחמושת כזו מבלי לסכן את המשתמש!

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 9774
הצטרף: 17 אפריל 2004, 18:12

על ידי donduck » 02 אפריל 2005, 14:34

שימוש מופרז ורב פעמי בכדורים עתירי לחצים גם אם אלו נוצרו במפעל מסודר, גורם לנזק מצטבר לכל כלי יריה, גם אם אין אזהרה מפורשת בעניין. זו הנחת עבודה בסיסית.

דומה הדבר למכונית חדשה שתיסע בה כל הזמן על הקו האדום של הסל"ד. האם יש לך ספק שהמנוע הזה ישבוק חיים הרבה לפני אותו מנוע שנסע רק על 2000 - 3000 סל"ד? לי אין ספק מי ישבר קודם.

באשר לRECALLS , לא צריך לראות את זה דוקא באור שלילי. רק יצרן שעומד מאחורי המוצר שלו ב100% וחורט על דיגלו מתן שירות ללקוחותיו מבצע RECALL. כל השאר, ויש לא מעט כאלו, חלקם אף יותר ותיקים מגלוק, אינם מכירים אותך לאחר תקופת האחריות המוגבלת.
המפעל הזה מוכן "לשדרג" לכל אחד את הגלוק שלו לדור 3 כולל החלפת כל החלקים הפנימיים לכאלו שעברו טיפול טניפר, במחיר עלות בלבד( 70EURO לפני שנתיים ). ואכן ה- SIX PART UPGRADE מוגדר בכלל כשידרוג.
באשר להחזרה של כמות קטנה של כלים שנקנו ע"י משרדו של שריף זה או אחר, לא הייתי מייחס לזה משמעות יתרה, מה עוד שמדובר על גופים שהיגיעו מהמפעל בג'ורג'יה, והוחלפו בגופים שנוצרו הפעם באוסטריה.

האם יש מידע על RECALLS שבוצע באירופה, ישראל, או במקומות אחרים בעולם למעט ארה"ב?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 4194
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:13

על ידי riko » 02 אפריל 2005, 15:02

דון
לגבי השדרוג לדור 3 , יש לך מושג האם זה נעשה גם בארץ ?

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 739
הצטרף: 05 אוגוסט 2003, 13:50
מיקום: קיבוץ אי שם פה

על ידי donduck » 02 אפריל 2005, 18:35

לצערי בארץ אף אחד לא מוכן לעזור בקטע הזה, כי כאן לא נותנים שירות לEND USER.
צריך להביא את הגוף למפעל באוסטריה בתיאום מראש של שבוע, ותקבל אותו חזרה תוך יומיים.
אם וכאשר תרצה אשמח להעביר לך את כרטיס הביקור של האדם שדיברתי איתו
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 4194
הצטרף: 04 ינואר 2003, 19:13

על ידי itamar » 02 אפריל 2005, 19:07

דון-דאק,

אני בהחלט מסכים איתך שיצרן שעושה RECALLS הוא יצרן בעל תודעת שירות גבוהה, וגם ציינתי ששירות הלקוחות של גלוק הוא ידוע ובעל שם בתחום -- אבל זו לא הנקודה.

כמות מרובה של תקלות מעידה בהכרח על בקרת איכות ירודה -- גם אם היצרן עומד ב-1000% מאחרי המוצר שלו ונותן אחריות מלאה לכל החיים.
להשוואה, כמה RECALLS היו ל-HK באותה תקופת זמן? השידרוג היחידי שאני זוכר ב-10 שנים האחרונות היה לאקדחי USP 9MM הראשונים שיצאו עם קנה סלילי. כאשר HK עברו לקנה פוליגוני ב-USP הם הציעו לכל בעלי האקדחים הישנים שידרוג לקנה חדש בחינם. ודרך אגב, גם HK נותנים בארה"ב אחריות לכל החיים.

לגבי ירי תחמושת בעלת לחצים גבוהים, תחמושות כמו וויצ'סטר, פדרל, קור-בון, רמינגטון הן תחמושות מקובלות בשוק ובשימוש נרחב על ידי רשויות כאלה או אחרות. אם הנשק לא עומד בתקנים האלה, צריכה להיות אזהרה מפורשת במדריך למשתמש.
כמובן ששימוש בתחמושות כאלה גורם לשחיקה מואצת של הקנה, המסילות, הקפיץ המחזיר אבל בשום פנים ואופן לא צריך לגרום לפיצוץ שעלול לסכן את חיי המשתמש.... גם במכונית שלך, אם תיסע כל הזמן 7000RPM המנוע לא יתפוצץ לך בפנים.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק
 
הודעות: 9774
הצטרף: 17 אפריל 2004, 18:12

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד