חברים יקרים בקשר לתגובות ...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חברים יקרים בקשר לתגובות ...
עיצה לי אליכם חברים,
בעיקר לותיקים וגם לחדשים יותר...
יש הודעות שממש מרתיחות אותי ושבעבר הייתי מוצא את עצמי משיב להן בלהט, כמו אותו דיון אומלל על קונספירציית הקולומביה.
עצם העובדה שאני פותח אשכול חדש ולא מוסיף זאת לאשכול ההוא נובע מכך שהבנתי שההתאפקות מתגובה היא קשה לפעמים אך תגובה תגרום לאשכול שראוי שימחה מעל דפי הפורום לשוב ולקפוץ לראש הרשימה.
לכן :
אשכול שרצונכם שיעלם/ימחק/יאבד ברחבי האינטרנט אל תגיבו עליו גם אם ממש חייבים
וודאי שאשכול כזה שישאר בראש הרשימה וימשיך לעורר פרובקציות מן הראוי 'להיכנס' בו אך שוב, עדיף לתת לגווע מצמו.
בעיקר לותיקים וגם לחדשים יותר...
יש הודעות שממש מרתיחות אותי ושבעבר הייתי מוצא את עצמי משיב להן בלהט, כמו אותו דיון אומלל על קונספירציית הקולומביה.
עצם העובדה שאני פותח אשכול חדש ולא מוסיף זאת לאשכול ההוא נובע מכך שהבנתי שההתאפקות מתגובה היא קשה לפעמים אך תגובה תגרום לאשכול שראוי שימחה מעל דפי הפורום לשוב ולקפוץ לראש הרשימה.
לכן :
אשכול שרצונכם שיעלם/ימחק/יאבד ברחבי האינטרנט אל תגיבו עליו גם אם ממש חייבים
וודאי שאשכול כזה שישאר בראש הרשימה וימשיך לעורר פרובקציות מן הראוי 'להיכנס' בו אך שוב, עדיף לתת לגווע מצמו.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
שתיקה שווה זהב!!!!
יפה דרשת קולונל יקר,
רק אוסיף משפט משלי
"הרבה פעמים הצטערתי על מה שאמרתי
אך אף פעם לא הצטערתי על מה שלא אמרתי".
אמי
רק אוסיף משפט משלי
"הרבה פעמים הצטערתי על מה שאמרתי
אך אף פעם לא הצטערתי על מה שלא אמרתי".
אמי
מתחת לחופה
guss ידידי!
תיקון קטן שכחתי איך היה מתחת לחופה
שכחתי כי חלפו להם 30 שנים ומהנסיון המצטבר
עדיין אני חושב שהשתיקה יפה לחכמים, לא כל שכן ל"טיפשים" כמוני
guss אל נא תכעס שאינני מסכים איתך!!
אמי
תיקון קטן שכחתי איך היה מתחת לחופה

שכחתי כי חלפו להם 30 שנים ומהנסיון המצטבר
עדיין אני חושב שהשתיקה יפה לחכמים, לא כל שכן ל"טיפשים" כמוני
guss אל נא תכעס שאינני מסכים איתך!!

אמי
מצטער
כמו שאמר יונתן גפן על חבר שעזב אותו (ויסלחו לי אם אני טועה מעט במילים)
"אמרו לי אל תיתן לו כסף, כסף שנותנים לו לא חוזר,
אבל אהבתי אותו, והיום אני מצטער שלא נתתי לו יותר."
או כמו שאמרו גדולים וחכמים ממני בפורום - "השאלה הטפשית ביותר היא השאלה שלא נשאלה", כך לפי דעתי גם התשובה, זוהי מטרת הפורומים (כמובן שעדיין צריך לשמור על רמה גבוהה של תגובות).
לא שכחתי עדיין איך היה בחתונה ואני לא מצטער לשניה (ואים כבר עוסקים בהתוודות אני גם נשוי לפולניה).

"אמרו לי אל תיתן לו כסף, כסף שנותנים לו לא חוזר,
אבל אהבתי אותו, והיום אני מצטער שלא נתתי לו יותר."
או כמו שאמרו גדולים וחכמים ממני בפורום - "השאלה הטפשית ביותר היא השאלה שלא נשאלה", כך לפי דעתי גם התשובה, זוהי מטרת הפורומים (כמובן שעדיין צריך לשמור על רמה גבוהה של תגובות).
לא שכחתי עדיין איך היה בחתונה ואני לא מצטער לשניה (ואים כבר עוסקים בהתוודות אני גם נשוי לפולניה).

מר חירום,
קרא שנית את הודעותי !
לא מדובר על שאלות בנושאי נשק אלא לכל מיני אשכולות על תאוריות קונספירציות כאלו ואחרות ...
קרא שנית את הודעותי !
לא מדובר על שאלות בנושאי נשק אלא לכל מיני אשכולות על תאוריות קונספירציות כאלו ואחרות ...
נערך לאחרונה על ידי Colonel בתאריך 14 פברואר 2003, 11:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
לא רק נשק
מסביב לנושא "הנשק" יש דבר כזה שנקרא "אנשים" ואנשים מדברים על כל מיני דברים ובמקרה דיברו לכמה שניות על דברים שהם לא נשק, מדברים פה בפורום על להקים "קהילה" של נושאי נשק אבל אם הדבק של הקהילה יהיה רק נשק אז אני לא בטוח שהקהילה תחזיק מעמד,
מה קשור נושא לידות לקהילת הנשק? מה קשור נושא "אקווריומים" לקהילת הנשק. לא כל דבר חייב להיות קשור, עצם העניין שאדם מרגיש מספיק קרוב להעלות נושאים המטרידים אותו זה מה שעושה את זה "קהילת הנשק" ולא רק נשק ובגלל זה כלכך נחמד להיות באתר, גם בגלל הנשק אבל גם בגלל הדינמיות, השיתוף ועוד.
מידע טכני יבש על נשק ועצות אני יכול לקבל בהרבה מקומות אחרים,
המאמץ הנוסף הוא מה שעושה את הכל שווה.
מה קשור נושא לידות לקהילת הנשק? מה קשור נושא "אקווריומים" לקהילת הנשק. לא כל דבר חייב להיות קשור, עצם העניין שאדם מרגיש מספיק קרוב להעלות נושאים המטרידים אותו זה מה שעושה את זה "קהילת הנשק" ולא רק נשק ובגלל זה כלכך נחמד להיות באתר, גם בגלל הנשק אבל גם בגלל הדינמיות, השיתוף ועוד.
מידע טכני יבש על נשק ועצות אני יכול לקבל בהרבה מקומות אחרים,
המאמץ הנוסף הוא מה שעושה את הכל שווה.

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד