אליפות צה"ל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אליפות צה"ל
חבר שלי השתתף השבוע באלפות צה"ל בקליעה במכון וינגיט. יש למישהו פרטים נוספים על התחרות? מי ניצח? איזה טוחים? באיזה כלים ירו? מטרות נעות?
אמיר - מדריך ירי
אליפות צה"ל
אתה יכול לפנות לחמי מנחם ממטוח אימפריאל (בית נבאללה), הוא היה שופט בתחרות וישמח לתת לך פרטים עליה.
- סליקאי כסף

Re: אליפות צה"ל
אמיר890 כתב:חבר שלי השתתף השבוע באלפות צה"ל בקליעה במכון וינגיט. יש למישהו פרטים נוספים על התחרות? מי ניצח? איזה טוחים? באיזה כלים ירו? מטרות נעות?
אמיר, אתה באמת חושב שנכון לפרסם קבל עם ועידה את הנתונים שאינם מתפרסמים בעיתונות ? לאיזה מרחק ירו, באיזה כלי השתמשו ...
העיקר שיחידה אחת ניצחה והיא שלנו ולא של צבא אחר..
חכה למהדורת החדשות של הערב, התחרות הסתיימה היום (חמישי) בצהריים והתוצאות יהיו בחדשות בערב או בעיתון של הבוקר..
ויקטור ב.ע.
דור מחדש ויוצר איננו זורק אל גל האשפה את ירושת הדורות. שיש בה כדי להזין את נפש הדור מחדש. ברל כצנלסון.
שלום לכולם....
אז גם אני הייתי בין המשתתפים באליפות צהל בירי לאחר מאמץ ואת האמת זה מה שהפיל אותנו (באח גולני) למטה (למקום השלישי בכללי), ומה שעוד יותר גרוע שהצנחנים הם המקום השני וקורס חובלים במקום הראשון.
אבל הדבר הטוב הוא שהחטיבה הכי טובה בצהל כבר שלוש שנים!!!, זה חטיבת גולני.
ולשאלה שלך אז המקצה שאני הייתי בו זה זחילה 10 מטר ריצה 390 מטר ואז ירי של 6 כדורים, שלושה בכריעה ושלושה בשכיבה ולכל זה יש שתי דקות ו-45 שניות.
אז אני מקווה שכבר בשנה הבאה באח גולני יהיה במקום הראשון כמו החטיבה..
אז ביי ביי
אלון
אז גם אני הייתי בין המשתתפים באליפות צהל בירי לאחר מאמץ ואת האמת זה מה שהפיל אותנו (באח גולני) למטה (למקום השלישי בכללי), ומה שעוד יותר גרוע שהצנחנים הם המקום השני וקורס חובלים במקום הראשון.
אבל הדבר הטוב הוא שהחטיבה הכי טובה בצהל כבר שלוש שנים!!!, זה חטיבת גולני.
ולשאלה שלך אז המקצה שאני הייתי בו זה זחילה 10 מטר ריצה 390 מטר ואז ירי של 6 כדורים, שלושה בכריעה ושלושה בשכיבה ולכל זה יש שתי דקות ו-45 שניות.
אז אני מקווה שכבר בשנה הבאה באח גולני יהיה במקום הראשון כמו החטיבה..
אז ביי ביי
אלון
bul pac נראה מתי תגלו מה זה אומר........
ויקטור כתב:אמיר890 כתב:אמיר, אתה באמת חושב שנכון לפרסם קבל עם ועידה את הנתונים שאינם מתפרסמים בעיתונות ? לאיזה מרחק ירו, באיזה כלי השתמשו ...
ויקטור ב.ע.bul pac כתב:אז גם אני הייתי בין המשתתפים ....
אלון, אתה לא קורא את מה שכתבו לפניך? ויקטור מתנגד ברמיזה לפרסום המידע שסיפקת לנו!
אבוי , דליפת המידע הזה פגעה פגיעה אנושה ובלתי הפיכה בחוסנה של מדינת ישראל. מיד יקומו עלינו אויבנו להשמידנו כלאחר יד. אתה חסר אחריות! אני מציע להשוות את תנאיך לאלו של מרדכי וענונו יימח שמו....
ויקטור, בוא נסכם שאם נצליח לשרוד עוד שלושים יום מהיום למרות פרסום המידע ה"מסווג" הרי שאז אלון לא חטא וניתן למחול לו.
כל הכבוד לצה"ל!
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
אלון,
למה לא ניגשת אלי לעמדה שבה חנכתי ?
(לא שהיית מקבל הנחות, אבל לפחות להגיד שלום ..
)
נועם.
למה לא ניגשת אלי לעמדה שבה חנכתי ?
(לא שהיית מקבל הנחות, אבל לפחות להגיד שלום ..
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אמיר,
כל אחד יורה עם הנשק האישי שלו , לגבי הטווחים וסוג המטרה אני לא מעוניין לפרט ולא חושב שזה נחוץ..
נועם.
כל אחד יורה עם הנשק האישי שלו , לגבי הטווחים וסוג המטרה אני לא מעוניין לפרט ולא חושב שזה נחוץ..
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
- סליקאי ארד

אחי
זה מה שעשו גולני אני ממרום גילי עושה יותר טוב ואתה מתפלא שהצנחנים לקחו אותכם
עם תוצאות כאלה לכו לתתחרות בשירה בציבור ועוד לפרסם את זה כאן בסליק זה כמו להזמין את המלחמה הבאה בצעירותי בתור מ"דס בצבא אם הייתי נותן לצנחנים לנצח מראש הייתי חותם עוד שלוש שנות שרות רק כדי לנגב את הבושה
יאללה כמו שאתה מכיר אותי אני צוחק בסך הכול הצבא שלנו מה זה משנה
תראות(וכל הכבוד על ההשתתפות אני זוכר זאת מהעבר הרחוק אחלה חוויה)
OLD FOX
זה מה שעשו גולני אני ממרום גילי עושה יותר טוב ואתה מתפלא שהצנחנים לקחו אותכם
עם תוצאות כאלה לכו לתתחרות בשירה בציבור ועוד לפרסם את זה כאן בסליק זה כמו להזמין את המלחמה הבאה בצעירותי בתור מ"דס בצבא אם הייתי נותן לצנחנים לנצח מראש הייתי חותם עוד שלוש שנות שרות רק כדי לנגב את הבושה
יאללה כמו שאתה מכיר אותי אני צוחק בסך הכול הצבא שלנו מה זה משנה
תראות(וכל הכבוד על ההשתתפות אני זוכר זאת מהעבר הרחוק אחלה חוויה)
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
bul pac כתב:שלום לכולם....
אלון
שתי דקות ו45 שניות ל 6 כדורים !
המון זמן לעשות טעויות, אם היית יורה כמו שאתה רגיל בטח היו התוצאות משתפרות!!!
(ואל תגיד לי שהזמן כולל זחילה וריצה זה כבר כתוב)
אגב...
בערוץ אגו יש משהו ממש דומה
שבו יש את אליפויות צבא ארה"ב
כול פעם מגזר אחר (היום היה צלפים לפני שבוע ראיתי על יחידות לאבטחת שדות תעופה).
יש שם נציגיות מכול מגזרי הביטחון שלהם וכמה מתחרים מצבאות זרים.
כול יום יש להם משימה שאפשר לזכות בה ב-100 נקודות
בהתחלה תרגילים בסיסים עד ליום החמישי-שישי שיש תרגיל מבצע שלם...
בסוף יש דרוג סופי וגביע נודד ליחידה שניצחה וכבמובן שיש כמו בארץ יריביות בין היחידות השונות.
הכול מצולם ומשודר בסגנון תוכנית ריאליטי.
אורן.
בערוץ אגו יש משהו ממש דומה
שבו יש את אליפויות צבא ארה"ב
כול פעם מגזר אחר (היום היה צלפים לפני שבוע ראיתי על יחידות לאבטחת שדות תעופה).
יש שם נציגיות מכול מגזרי הביטחון שלהם וכמה מתחרים מצבאות זרים.
כול יום יש להם משימה שאפשר לזכות בה ב-100 נקודות
בהתחלה תרגילים בסיסים עד ליום החמישי-שישי שיש תרגיל מבצע שלם...
בסוף יש דרוג סופי וגביע נודד ליחידה שניצחה וכבמובן שיש כמו בארץ יריביות בין היחידות השונות.
הכול מצולם ומשודר בסגנון תוכנית ריאליטי.
אורן.
GO BIG OR GO HOME
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד