תבחינים לקבלת נשק-מאבטח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תבחינים לקבלת נשק-מאבטח
שלום לכולכם ,
האם שונים תבחיניו של מאבטח הנדרש לאבטח באקדח אותו הוא מקבל מחברת שמירה כלשהי מתבחניו של אדם פרטי ?
ואני מדבר על תבחינים בסיסיים, כגון רישום נפשי וכן רישום פלילי בלבד .
תודה רבה !
האם שונים תבחיניו של מאבטח הנדרש לאבטח באקדח אותו הוא מקבל מחברת שמירה כלשהי מתבחניו של אדם פרטי ?
ואני מדבר על תבחינים בסיסיים, כגון רישום נפשי וכן רישום פלילי בלבד .
תודה רבה !
- סליקאי ארד

BIG^O כתב:אבל בכול זאת...
תסתכל בעיתון סופשבוע- חג
ידיעות אם אני לא טועה
יש שמה כתבה מעניינת על מאבטחים
אורן
אורן,
אם תקרא בעיון את הכתבה הזו בפעם שניה תראה שזו בסך הכל פרובוקציה זולה ואין שם שום דבר.
בחברת השמירה הבחור לא הצליח לעבוד על המערכת ואפילו עורר שם את חשדו של הקב"ט -- ולכן הוא לא העיז לכתוב שטוית בשאלון של ראיון העבודה. הוא וגם כל השומרים היו שם תחת פיקוח צמוד של אחראי המשמרת כל הזמן..ושם הוא גם לא נשא נשק.
בחברת השמירה השניה, הוא כתב שטויות בטופס הבקשה לעבודה וגם התקבל (שזו פשלה של אותה חברה) אבל........
כשהוא הגיע למשרד הפנים לבקש רשיון נשק, הם הבחינו בסעיף הניורולוגי שיש לו ודחו את בקשת הרשיון שלו. לאחר מכן הוא היה צריך להביא חוות דעת משני רופאים בכירים ומקצועיים בתחומם שאכן בעיה זו היא בעיה נירולוגית מוטורית ולא בעיה נפשית -- מה שהיה באמת נכון!!. אם תקרא הייטב תראה איך הוא טורטר בין הרופאים. את חוות הדעת הסופית לכשירות היה צריך לתת מדריך הירי ואכן אותו בחור (רובאי 5) פגע 46 כדורים מתוך 50 במרכז המטרה....
אז כפי שאתה רואה הוא לא הצליח לעבוד על אף אחד...אם היה לו סעיף נפשי או איזה חשש בנושא הוא לא היה מקבל רשיון.
א.
- תרמתי למען הסליק

איתמר תחשוב טוב !!!
אתה באמת חושב שאדם שהולך לעבוד בשמירה בשכר רעב בקור הירושלמי - הוא נורמלי?
הרי בשביל להיות חפ"ש כל החיים צריך בטח איזשהו סעיף נפשי................
שלא לדבר על מה שכתב פרויד על נושאי נשק - צריך לחפש את זה באיזשהו מקום - הוא הקביל את הירי לאקט מיני ואת חובבי הנשק ל...............
אני טוען שאנשים נורמלים - לא הולכים לבקש רישיון לנשק ואני מכניס לקטגוריה הזאת של "משוגעים לנשק" גם אותי.
אתה הבנת איתמר?
אתה באמת חושב שאדם שהולך לעבוד בשמירה בשכר רעב בקור הירושלמי - הוא נורמלי?
הרי בשביל להיות חפ"ש כל החיים צריך בטח איזשהו סעיף נפשי................
שלא לדבר על מה שכתב פרויד על נושאי נשק - צריך לחפש את זה באיזשהו מקום - הוא הקביל את הירי לאקט מיני ואת חובבי הנשק ל...............
אני טוען שאנשים נורמלים - לא הולכים לבקש רישיון לנשק ואני מכניס לקטגוריה הזאת של "משוגעים לנשק" גם אותי.
אתה הבנת איתמר?
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד