גלוק 17
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
גלוק 17
מחפש מידע על גלוק 17 בגרסה הישנה ללא המסילות והידית החלקה:
1-חוות דעת של משתמשים.
2-יכולת השימוש באביזרי גלוק קיימים.
3-אמינות.
4-האם ניתן לשפר עצר מחלק,הדק מינוס,כוונות מפרו.
5-האם ניתן להשתמש בכל סוגי המחסניות הקימות היום בשוק.
ממתין בכליון עינים
תודה
רואי
1-חוות דעת של משתמשים.
2-יכולת השימוש באביזרי גלוק קיימים.
3-אמינות.
4-האם ניתן לשפר עצר מחלק,הדק מינוס,כוונות מפרו.
5-האם ניתן להשתמש בכל סוגי המחסניות הקימות היום בשוק.
ממתין בכליון עינים
תודה
רואי
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
שלום רואי,
1-חוות דעת של משתמשים. - בעיקרון כמו גלוק רגיל, אין הבדל בירי בין הדגמים.
ההבדלים הם בתוספת מסילות השירות ו"טביעת האצבעות" עם החיספוס הגס בקת האקדח, שמעניקה אחיזה טובה יותר.
2-יכולת השימוש באביזרי גלוק קיימים. ניתן להרכיב את מירב האביזרים, לגבי ציינים ופנסים חיצוניים, יש צורך במתאמים מיוחדים שקיימים בשוק.
3-אמינות. סובארו. בדגמים החדשים, של השנתיים האחרונות לערך, האקדח מגיע עם שלושה פינים, שניים באיזור בית ההדק ואחד בחלק העליון של הקת. בדגמים אלו ניתן להשתמש בתחמושת מוגברת, בדגמים עם שני פינים בלבד, לא מומלץ אלא בשעת חרום בלבד.
4-האם ניתן לשפר עצר מחלק,הדק מינוס,כוונות מפרו. ניתן להוסיף את כל השיפורים, אין בעייה.
5-האם ניתן להשתמש בכל סוגי המחסניות הקימות היום בשוק. - אין הבדל בין המחסניות, השינוי בכלים החדישים הוא שהמחסניות משופרות ואמינות יותר, כמו כן, בעת החלפת המחסניות, החדשות נופלות החוצה ואין צורך לסייע להן כמו באקדחי ה FN לדוגמא.
אני מציע שתקרא את הכתבה שערכתי בנושא "גלוק" הנמצאת באגף הכתבות של הסליק.
תוכל ללמוד משם על המנגנון, שהוא זהה לכל דגמי הגלוק.
1-חוות דעת של משתמשים. - בעיקרון כמו גלוק רגיל, אין הבדל בירי בין הדגמים.
ההבדלים הם בתוספת מסילות השירות ו"טביעת האצבעות" עם החיספוס הגס בקת האקדח, שמעניקה אחיזה טובה יותר.
2-יכולת השימוש באביזרי גלוק קיימים. ניתן להרכיב את מירב האביזרים, לגבי ציינים ופנסים חיצוניים, יש צורך במתאמים מיוחדים שקיימים בשוק.
3-אמינות. סובארו. בדגמים החדשים, של השנתיים האחרונות לערך, האקדח מגיע עם שלושה פינים, שניים באיזור בית ההדק ואחד בחלק העליון של הקת. בדגמים אלו ניתן להשתמש בתחמושת מוגברת, בדגמים עם שני פינים בלבד, לא מומלץ אלא בשעת חרום בלבד.
4-האם ניתן לשפר עצר מחלק,הדק מינוס,כוונות מפרו. ניתן להוסיף את כל השיפורים, אין בעייה.
5-האם ניתן להשתמש בכל סוגי המחסניות הקימות היום בשוק. - אין הבדל בין המחסניות, השינוי בכלים החדישים הוא שהמחסניות משופרות ואמינות יותר, כמו כן, בעת החלפת המחסניות, החדשות נופלות החוצה ואין צורך לסייע להן כמו באקדחי ה FN לדוגמא.
אני מציע שתקרא את הכתבה שערכתי בנושא "גלוק" הנמצאת באגף הכתבות של הסליק.
תוכל ללמוד משם על המנגנון, שהוא זהה לכל דגמי הגלוק.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
הגלוג הישן זהה לחלוטין לגלוק החדש במבנה הפנימי ובמבנה הצינה. כל שיפור בגלוק החדש יכול להתלבש על הגלוק הישן. ההבדל הוא בנוחות הכת, בגלל הבליטות לאצבעות, במפצה הסטייה בדגמי ה"c", שמפחית את "קפיצת" האקדח בעת הירי, דבר שעוזר מאוד לירי מהיר ובמתאם לאמצעים בחלק התחתון בקדמת האקדח, שאם אתה לא מתכוון לפרוץ לבתים עים פנס וכוונת ליזר, הוא ממש לא רלוונתי לגבך. (בגלוק 19 החדש ממש בדגמים האחרונים יש תוספת של פין חיזוק לבלם הקנה).
- סליקאי ארד
לא מדויק ...
לגלוקים החדשים יש מסילות שירות ולכן לא כל אביזר שמתאים להם יתאים לישנים
אם כל יש התאמה כלפי מטה מן הסתם.
לדוגמא ציין+פנס m6 שדורש את מסירת השירות, הפיכת מחסנית לידית אחיזה שדורשת מסילת שירות וכיו"ב
בתמונה זה לא הציין המדובר אך העיקרון זהה :
ועוד אחת של ה m6 :

לגלוקים החדשים יש מסילות שירות ולכן לא כל אביזר שמתאים להם יתאים לישנים
אם כל יש התאמה כלפי מטה מן הסתם.
לדוגמא ציין+פנס m6 שדורש את מסירת השירות, הפיכת מחסנית לידית אחיזה שדורשת מסילת שירות וכיו"ב
בתמונה זה לא הציין המדובר אך העיקרון זהה :

ועוד אחת של ה m6 :

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
קת של גלןק ישן
בקשר למגרעות לאצבעות, הקיימות בגלוקים החדשים ולא בישנים - בכל חנות נשק (כמעט) ניתן לרכוש בזול, הלבשה מגומי עבור הקת של הגלוקים הישנים. בהלבשה יש מגרעות כאלה, המתאימות לאצבעות. בגלוקים החדשים הפנימו את העיניין וייצרו את הקת עם המגרעות האלה.
"אם תמיד תעשה את מה שתמיד עשית, תגיע תמיד רק לאן שהגעת" (פ. אלמוני)
- סליקאי זהב
למי שמעוניין תוספת הגומי לקת נקראת שרוול הוג יש כאלו בשני גדלים
קטן וגדול קטן מתאים לאקדחים קטנים (כמו ברטה 0.22) וגדול מתאים לאקדחים
גדולים יותר (כמו גלוק , זיג וכ"ו...) בשביל להלביש אותם על הידית צריך להכניס
אותם למים רותחים לחצי דקה (כדי שיתרככו קצת) ואז בקצת כח להשחיל אותם על
הידית ולסדר אותם בכיוון הנוח ליד . הם מאוד נוחים כי הגומי גם מונע
החלקה של היד במידה והיא מזיעה . ודרך אגב ראיתי גם אנשים שעל הידית של
הגלוקים החדשים שמו את הגומי כדי להחזיק את האקדח יותר טוב גם כדי למנוע
החלקה אם היד מזיע וגם אם היד גדולה מאוד אז הגומי מגדיל טיפה את גודל הידית.

קטן וגדול קטן מתאים לאקדחים קטנים (כמו ברטה 0.22) וגדול מתאים לאקדחים
גדולים יותר (כמו גלוק , זיג וכ"ו...) בשביל להלביש אותם על הידית צריך להכניס
אותם למים רותחים לחצי דקה (כדי שיתרככו קצת) ואז בקצת כח להשחיל אותם על
הידית ולסדר אותם בכיוון הנוח ליד . הם מאוד נוחים כי הגומי גם מונע
החלקה של היד במידה והיא מזיעה . ודרך אגב ראיתי גם אנשים שעל הידית של
הגלוקים החדשים שמו את הגומי כדי להחזיק את האקדח יותר טוב גם כדי למנוע
החלקה אם היד מזיע וגם אם היד גדולה מאוד אז הגומי מגדיל טיפה את גודל הידית.

יש לי גלוק 17, ואני גאה להודות מהמשלוח הראשון לארץ הקודש (ירי מבצעי).
אני חייב לציין, סוס עבודה !!!
אם נועם השווה אותו לסובארו, הוא עשה עוול, הוא הכמו BMW.
אקדח נוח מאוד, אמין מאוד (מעצורים היו רק כאשר השתמשתי בתחמושת UZI, וגם זה אחד ל..)
ניתן לחבר לו קת של פובוס ואת המחסניות החדשיות שמוכרים היום לגלוקים החדשים בקיצור הכל.
נועם נתן פרוט מדוייק לגבי ההתקנים, אני רק מוסיף מעט:
1) בגלוקים הישנים המחסניות נבנו לפי דרישה צבאית ולא תחרותית, משמע, המחסניות שמתרוקנות, אינן נופלות מעצמן מהאקדח אלה צריך "לעזור" להם. עם המחסניות של הגלוקים החדשים (אלו עם פסי הברזל), הם נופלות לבד.
2) הכוונות של הגלוקים הישנים הם מפלסטיק וניתן להחליף אותם
3) ההדק של האקדחים הראשונים עם תנועה יותר חלקה לטעמי מהחדשים
אני חייב לציין, סוס עבודה !!!
אם נועם השווה אותו לסובארו, הוא עשה עוול, הוא הכמו BMW.
אקדח נוח מאוד, אמין מאוד (מעצורים היו רק כאשר השתמשתי בתחמושת UZI, וגם זה אחד ל..)
ניתן לחבר לו קת של פובוס ואת המחסניות החדשיות שמוכרים היום לגלוקים החדשים בקיצור הכל.
נועם נתן פרוט מדוייק לגבי ההתקנים, אני רק מוסיף מעט:
1) בגלוקים הישנים המחסניות נבנו לפי דרישה צבאית ולא תחרותית, משמע, המחסניות שמתרוקנות, אינן נופלות מעצמן מהאקדח אלה צריך "לעזור" להם. עם המחסניות של הגלוקים החדשים (אלו עם פסי הברזל), הם נופלות לבד.
2) הכוונות של הגלוקים הישנים הם מפלסטיק וניתן להחליף אותם
3) ההדק של האקדחים הראשונים עם תנועה יותר חלקה לטעמי מהחדשים
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
לא היה לי מה להוסיף לאשכול הזה עד שלא ראיתי את תגובת הקולונל.
בשום מקרה אין להלביש שרוולי גומי על קתות בעזרת שמן !!!
הגומי לא יצמד טוב לקת אשר "תסתובב" לה בתוך הגומי הזה.
ואם כבר אני פה, אז ישנה בעיה נוספת בגלוקים הישנים: הם פולטים את התרמילים היישר לראשו של היורה. הבעיה באה על פתרונה בדגמים חדשים יותר וניתנת גם לפיתרון אינדיבידואלי בישנים.
בשום מקרה אין להלביש שרוולי גומי על קתות בעזרת שמן !!!
הגומי לא יצמד טוב לקת אשר "תסתובב" לה בתוך הגומי הזה.
ואם כבר אני פה, אז ישנה בעיה נוספת בגלוקים הישנים: הם פולטים את התרמילים היישר לראשו של היורה. הבעיה באה על פתרונה בדגמים חדשים יותר וניתנת גם לפיתרון אינדיבידואלי בישנים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
גלוק 17!!!!
רואי היקר,
ברשותי גלוק 17 מדור די ותיק בארץ - בלי מסילות ועם ידית אחיזה שבקידמתה ישנם ריבועים קטנים ובחלקה האחורי פסים לאורך.
אומנם הוספתי את הגומי על ידית האחיזה בשביל לשפר את אחיזתי באקדח.
חוץ מזה אין לו שיפורים ואין שום תוספות.
הוא יורה כמו "תותח", אפס תקלות, נוח מאוד בירי.
הבעיה היחידה שהיתה לי היא עם המחסניות הישנות (הצבאיות) שבהן הזנת הכדור היא עגולה, וכשרציתי להחליף מחסנית, הייתי חייב לעזור לה לצאת. ברוך השם, החלפתי אותן עם המחסניות החדשות. בלחיצה עדינה על תפס המחסנית והיא נופלת כמו מרגרינה.
יש לי גם מחסניות 31 כדורים וכת טרור שהופכים את הירי למהנה עוד יותר, במיוחד במטווחים פתוחים.
אני נהנה מכל רגע.

ברשותי גלוק 17 מדור די ותיק בארץ - בלי מסילות ועם ידית אחיזה שבקידמתה ישנם ריבועים קטנים ובחלקה האחורי פסים לאורך.
אומנם הוספתי את הגומי על ידית האחיזה בשביל לשפר את אחיזתי באקדח.
חוץ מזה אין לו שיפורים ואין שום תוספות.
הוא יורה כמו "תותח", אפס תקלות, נוח מאוד בירי.
הבעיה היחידה שהיתה לי היא עם המחסניות הישנות (הצבאיות) שבהן הזנת הכדור היא עגולה, וכשרציתי להחליף מחסנית, הייתי חייב לעזור לה לצאת. ברוך השם, החלפתי אותן עם המחסניות החדשות. בלחיצה עדינה על תפס המחסנית והיא נופלת כמו מרגרינה.
יש לי גם מחסניות 31 כדורים וכת טרור שהופכים את הירי למהנה עוד יותר, במיוחד במטווחים פתוחים.
אני נהנה מכל רגע.

"המעז - מנצח"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד