ירי של פקח ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ירי של פקח ?
באילת החל לאחרונה פקח של העיריה לירות ברובה אויר ברחבי העיר בעורבים שלטענתו מפריעים לתושבים. לטענתו יש לו אישור של המשטרה לבצע ירי בתוך העיר והוא מודיע להם בכול פעם מהם שעות הפעילות שלו והדבר אושר ע"י קצין החבלה של משטרת אילת. השאלה היא האים מותר לו לירות בלב שכונות מאוכלסות בסמוך לבתי מגורים ? וזה מעבר לנושא הריגתם של העורבים.
- סליקאי ארד

לא הבנתי מה הקשר של קצין החבלה, לא בסמכותו לאשר ירי מהסוג הנ"ל. יש קצין אחר שזה מתפקידו לבצע זאת. אבל זה לא חריג אני מכיר עוד מקומות שירי כזה מבוצע ע"י פקחי עיריה כנגד עופות מזיקים /מציקים
נערך לאחרונה על ידי חבלני בתאריך 02 מאי 2005, 23:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
- תרמתי למען הסליק

לטענת משטרת אילת קצין החבלה אחראי על אישור הירי.
והשאלה האם מותר ככה לירות בלב שכונת מגורים, ולהשמיד עשרות עורבים.
- סליקאי ארד

ידיד שלי עסק בין היתר בירי ביונים במתקנים שונים באמצעות רובה אוויר. מי ששם קץ לעבודה זו בזמנו היה יוסי שריד בשעה שהיה השר לאיכות הסביבה. הסיפור ש-ariocarpus מעלה פה מעניין בהחלט.
במאמר מוסגר: באיזו שנה עשו קרימניליזציה לאקט של ירי ברובה אוויר מחוץ למטווח שלא למטרות חקלאיות/ציד/איכ"ס? האם הייתה ועדה שישבה והחליטה שצריך להוציא את זה מחוץ לחוק, והאם היו בעלי רובה אוויר בארץ שבגלל שטויות שעשו הטילו עונש קבוצתי?
במאמר מוסגר: באיזו שנה עשו קרימניליזציה לאקט של ירי ברובה אוויר מחוץ למטווח שלא למטרות חקלאיות/ציד/איכ"ס? האם הייתה ועדה שישבה והחליטה שצריך להוציא את זה מחוץ לחוק, והאם היו בעלי רובה אוויר בארץ שבגלל שטויות שעשו הטילו עונש קבוצתי?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור,
לי היה רובה אויר עוד בתקופה שכל ילד בן 14 היה יכול לרכוש אחד בתנאי שקיבל את הסכמת הוריו בלי כל הבלגן של חברות במועדון, התאחדות הקליעה, ועדת חוץ ובטחון וכו.....
1. רשיון הנשק היה רשיון נשק לכל דבר.
2. ירי ברובה אויר מחוץ למטווח היה תמיד עברה על החוק.
ודרך אגב, היו תקדימים של ירי לצורך דילול אוכלוסית בע"ח ע"י פקחי עיריה לא רק ברובה אויר. אני זוכר כתבה בטלוויזה של פקחי עיריה יורים בכלבים עם רובי צייד באיזור שכונות מגורים.
בכל מקרה, זה יותר טוב מאשר שימוש ברעלים.
א.
לי היה רובה אויר עוד בתקופה שכל ילד בן 14 היה יכול לרכוש אחד בתנאי שקיבל את הסכמת הוריו בלי כל הבלגן של חברות במועדון, התאחדות הקליעה, ועדת חוץ ובטחון וכו.....
1. רשיון הנשק היה רשיון נשק לכל דבר.
2. ירי ברובה אויר מחוץ למטווח היה תמיד עברה על החוק.
ודרך אגב, היו תקדימים של ירי לצורך דילול אוכלוסית בע"ח ע"י פקחי עיריה לא רק ברובה אויר. אני זוכר כתבה בטלוויזה של פקחי עיריה יורים בכלבים עם רובי צייד באיזור שכונות מגורים.
בכל מקרה, זה יותר טוב מאשר שימוש ברעלים.
א.
- תרמתי למען הסליק

אהלן,
אותי מעניין לדעת מה יקרה ביום שהפקח ירה לעבר עורב שיושב על אדן חלון בקומה השלישית,
ובאותו רגע ממש ילד יוציא את הראש מאותו חלון למשמע היריות בשכונה, או סתם לשאוף אויר
מי יקח אחריות באותו רגע לאישור הירי בתוך שכונת המגורים?
קצין החבלה? ראש העיר? I DONT THINK SO....
בברכת סוף מעשה במחשבה תחילה.
אותי מעניין לדעת מה יקרה ביום שהפקח ירה לעבר עורב שיושב על אדן חלון בקומה השלישית,
ובאותו רגע ממש ילד יוציא את הראש מאותו חלון למשמע היריות בשכונה, או סתם לשאוף אויר
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

אותו כנ"ל תקף לגבי מי שיש לו רשיון צייד והוא צד בטבע....
פה לא כל כך שומעים על זה כי "ספורט" הצייד כמעט לא קיים...אבל בארה"ב אין עונה בלי כמה אסונות של טעות בזהוי. איזה אחד שהלך לעשות את צרכיו מאחורי שיח, וצייד חשב שהנה יש לו שם איזה צבי של 200ק"ג...
בקיצור, רשיון ציד או דילול אוכלוסית בע"ח עדיין לא פוטר משמירה על הוראות הבטיחות וזיהוי ודאי של המטרה. חס וחלילה פיספס הבחור וגרם נזק, הוא ישפט במלוא חומרת הדין.
א.
פה לא כל כך שומעים על זה כי "ספורט" הצייד כמעט לא קיים...אבל בארה"ב אין עונה בלי כמה אסונות של טעות בזהוי. איזה אחד שהלך לעשות את צרכיו מאחורי שיח, וצייד חשב שהנה יש לו שם איזה צבי של 200ק"ג...
בקיצור, רשיון ציד או דילול אוכלוסית בע"ח עדיין לא פוטר משמירה על הוראות הבטיחות וזיהוי ודאי של המטרה. חס וחלילה פיספס הבחור וגרם נזק, הוא ישפט במלוא חומרת הדין.
א.
- תרמתי למען הסליק

טוב, מי שהולך לחרבן באמצע היער, מאחורי שיח, בעונת הציד, עם זוג קרני צבי מפוארות על הראש, איך נגיד את זה -
HE HAD IT COMING...
HE HAD IT COMING...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

johndoe כתב:אהלן,
ובאותו רגע ממש ילד יוציא את הראש מאותו חלון למשמע היריות בשכונה, או סתם לשאוף אויר![]()
מבלי להמעיט מחומרת המעשה, רק תמיהה קטנה.
רובה אויר ??????????????????
(כן קראתי גם את ההמשך).
- סליקאי ארד

12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד