שאלה לחברי פורום "אחים לנשק":
שאלה לחברי פורום "אחים לנשק":
שלום לכולם
הציעו לי לעבור קורס של פקחי ירי, ושאלתי היא האם יש עבודה בתחום הזה, ומה הם האופציות -חוץ מכמובן קורס מדריכי ירי.
בתודה
UD
הציעו לי לעבור קורס של פקחי ירי, ושאלתי היא האם יש עבודה בתחום הזה, ומה הם האופציות -חוץ מכמובן קורס מדריכי ירי.
בתודה
UD
- סליקאי ארד

Re: שאלה לחברי פורום "אחים לנשק":
ud כתב:שלום לכולם
בתודה
UD
אתה בוודאי מתכוון למפקחי מטווח.
קורס מפקחי מטווח מלמד ומסמיך לפקח על יורים במטווח מוסדר כחוק, תחת מגבלות מסויימות.
כמו כן משמש הקורס מנהלי מחסן נשק במפעל ראוי.
קשה למצוא תעסוקה בשכר כמפקח מטווח (לא רוצה לומר בלתי אפשרי, ניסים מתרחשים לפעמים), ואם אתה שואל בלי ידע ברקע, אני מניח שאין לך משרה ממתינה בניהול מחסן נשק במפעל ראוי.
מעבר לאמור לעיל, יש מגמה לאחד את מפקחי המטווח ומדריכי הירי לקורס אחד.
גם למדריכי ירי אין בדיוק עומס עבודה ומטווחים המחזרים אחריהם אם כי תעסוקה כמדריך ירי תלויה במוניטין שלך כמדריך ובאיזור בו אתה מתגורר.
אם אתה כבר מנסה להתמקצע, מצא לך קורס ירי מעשי.
אם תמצא את עצמך בענף ותמצא עניין בעבודה עם יורים אחרים תוכל לעבור הכשרה מתאימה.
(בד"כ מתוך אהבת המקצוע ולא תקווה להתעשרות
בהצלחה !
נ.ב
קולונל ? אתה קצין בצבא הפולני ??
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
קורס ירי מעשי לא יעזור לך לרכוש מקצוע אלא אם כן אתה מתכוון להיות יורה מקצועי ולנסות לחיות על ידי זכיה בתחרויות
אם כוונתך למדריך ירי מעשי אזי אין לי מושג מה הבדלי השכר בין מדריך ירי למדריך ירי מעשי, אך התפקידים שונים במהותם ובסמכויות ההדרכה (לדוגמא, מדריך ירי מעשי יכול להדריך ירי בתנועה ואילו מדריך ירי יכול להדריך רק מעמידה / תנוחה סטטית)
אני מניח שחברי האתר שהינם מדריכי ירי יוכלו לפרט ולהעמיק יותר ממני...
אם כוונתך למדריך ירי מעשי אזי אין לי מושג מה הבדלי השכר בין מדריך ירי למדריך ירי מעשי, אך התפקידים שונים במהותם ובסמכויות ההדרכה (לדוגמא, מדריך ירי מעשי יכול להדריך ירי בתנועה ואילו מדריך ירי יכול להדריך רק מעמידה / תנוחה סטטית)
אני מניח שחברי האתר שהינם מדריכי ירי יוכלו לפרט ולהעמיק יותר ממני...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מאחר ואני יוצא מהנחת עבודה (סבירה אך לא מוחלטת) שלאור האינפלציה התעסוקתית בתחום - במידה ותבחר לעסוק בו - תעשה זאת משום קרבתך ולא מתוך הישענות כלכלית.
קורס ירי מעשי ייתן לך מיומנויות ירי בסיסיות טובות (בסיסיות זה יחסי, מרבית מחזיקי הנשק לא יגיעו למיומנויות הללו לעולם) ופתח להתמקצעות רבה כיורה.
הידע הנרכש כיורה מעשי יוכל להעשיר רבות את הכשרתך העתידית כמפקח \ מדריך ירי בשל יכולתך לגשת להדרכה כיורה בעל ידע מקצועי ונסיון.
ומבחינת עלות \ תועלת.. בעיני ירי מעשי הוא התשובה הנכונה במרבית המקרים.
אם אתה מעוניין במידע נוסף על ענף הירי המעשי, פנה אלי בפרטי ונמצא לך הזדמנות לבחון ולהתרשם מהענף.
קורס ירי מעשי ייתן לך מיומנויות ירי בסיסיות טובות (בסיסיות זה יחסי, מרבית מחזיקי הנשק לא יגיעו למיומנויות הללו לעולם) ופתח להתמקצעות רבה כיורה.
הידע הנרכש כיורה מעשי יוכל להעשיר רבות את הכשרתך העתידית כמפקח \ מדריך ירי בשל יכולתך לגשת להדרכה כיורה בעל ידע מקצועי ונסיון.
ומבחינת עלות \ תועלת.. בעיני ירי מעשי הוא התשובה הנכונה במרבית המקרים.
אם אתה מעוניין במידע נוסף על ענף הירי המעשי, פנה אלי בפרטי ונמצא לך הזדמנות לבחון ולהתרשם מהענף.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Re: שאלה לחברי פורום "אחים לנשק":
הצעדן כתב:קולונל ? אתה קצין בצבא הפולני ??
אם זה יעזור לי לקבל דרכון של האיחוד האירופי אזי אני מוכן לעשות הסבה גם לצבא הפולני
הצעה קורקטית, צעדן יקירי, או שמא הינך סתם מתעניין ?
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
Colonel כתב:'פקחי ירי' זה מונח/מקצוע שאינו מוכר לי, אשמח אם תפרט מה הוא כולל ?
או שיש בך גנים פולניים למהדרין או שבאמת לא הבנת את השאלה.
זו תהיה הפתעה אדירה עבורי לגלות שאכן לא הבנת את שאלתו של הבחור (אז מה אם היתה חסרה לו "מ" בשאלה) ואם הבנת, מדוע לענות בציניות ?! אנחנו פה כדי לעזור. זוכר ?!
ורק כדי להבהיר: יש לי מספיק פולניות במשפחה בשביל לזהות וגם בשביל שלא יגידו שיש לי משהו נגד פולנים. וקולונל.. אם יש לך קיצור דרך לדרכון אירופי תעדכן. (מבטיח לספר לך אם אצליח למצוא כזה)
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
- סליקאי ארד

ברי,
התשובה לקולונל צריכה הייתה להכתב אחרת : (ע"פ הדוקטורינה הפולנית המוכרת, שעברה איזרוח והסבה לעברית וישראלית)
"אין פתרון שאי אפשר למצוא לו בעייה"
לקולונל - מדריך ירי עם הסמכת משרד הפנים רשאי לתכנן ולחנוך תרגילים בכל מצב, כולל תנועה לפנים, לצדדים ולאחור (עם הגבלות בטיחות מתאימות
) כולל ביום, בלילה, תחת כיפת השמיים, בידוד המטווח ומתחת למים.
מדריך ירי מעשי רשאי כנ"ל.
מה שסביר להניח בלבל את מוחך הקודח (והכל מאהבה
) הוא האשכול שנכתב לפני טריליון שנים לערך, שבו נידונו סמכויות מפקח מטווח מול אלו של מדריך ירי / מדריך ירי מעשי.
בעבר אפשר היה לקבל תעודת מדריך ירי מעשי ע"ב תעודת מפקח מטווח בלבד, מאז יצאה הגבלה כי תרגילי תנועה יבוצעו בחניכת (ובתכנון) מדריך בלבד, אך הירי המעשי קיבל הקלה מכיוון שמדובר ביורים מקצועיים וביצוע תרגילי ספורט, להבדיל מ"תרגילים" של מפקח מטווח.
ל UD -
קורס מפקחי מטווח הוא תנאי הכניסה הבסיסי לעולם המטווחים. לאחר שנת עבודה כמפקח (יכול לעבוד כאחראי חדר נשק בחב' שמירה / יישוב מוכר / מפעל מוכר וכו') או כמנהל מטווח (מנהל מטווח או ממלא מקומו אינם חייבים להיות מדריכי ירי !) תוכל להכנס לקורס מדריכי ירי.
אל תצפה לניסים ונפלאות בתחום הצעות העבודה בתחום, יש הרבה מאוד מדריכים, מעט ביקוש, ובאופן כללי, גם השכר נשחק בשל מלחמות קיום בענף.
אם תרצה פרטים נוספים והכוונה, צור קשר בפרטי או במייל.
בהצלחה.
נועם.
התשובה לקולונל צריכה הייתה להכתב אחרת : (ע"פ הדוקטורינה הפולנית המוכרת, שעברה איזרוח והסבה לעברית וישראלית)
"אין פתרון שאי אפשר למצוא לו בעייה"
לקולונל - מדריך ירי עם הסמכת משרד הפנים רשאי לתכנן ולחנוך תרגילים בכל מצב, כולל תנועה לפנים, לצדדים ולאחור (עם הגבלות בטיחות מתאימות
מדריך ירי מעשי רשאי כנ"ל.
מה שסביר להניח בלבל את מוחך הקודח (והכל מאהבה
בעבר אפשר היה לקבל תעודת מדריך ירי מעשי ע"ב תעודת מפקח מטווח בלבד, מאז יצאה הגבלה כי תרגילי תנועה יבוצעו בחניכת (ובתכנון) מדריך בלבד, אך הירי המעשי קיבל הקלה מכיוון שמדובר ביורים מקצועיים וביצוע תרגילי ספורט, להבדיל מ"תרגילים" של מפקח מטווח.
ל UD -
קורס מפקחי מטווח הוא תנאי הכניסה הבסיסי לעולם המטווחים. לאחר שנת עבודה כמפקח (יכול לעבוד כאחראי חדר נשק בחב' שמירה / יישוב מוכר / מפעל מוכר וכו') או כמנהל מטווח (מנהל מטווח או ממלא מקומו אינם חייבים להיות מדריכי ירי !) תוכל להכנס לקורס מדריכי ירי.
אל תצפה לניסים ונפלאות בתחום הצעות העבודה בתחום, יש הרבה מאוד מדריכים, מעט ביקוש, ובאופן כללי, גם השכר נשחק בשל מלחמות קיום בענף.
אם תרצה פרטים נוספים והכוונה, צור קשר בפרטי או במייל.
בהצלחה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

אגב,
קורס מפקחי מטווח ייפתח בקרוב בראשל"צ אצל מאיר רוט.
נועם.
קורס מפקחי מטווח ייפתח בקרוב בראשל"צ אצל מאיר רוט.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
חברי הסליק
מה לכם נהייתם סוחרי קורסים ?
שואל יקר ייתכן ותוכל ב 20 שעות לדלג על קורס מקפחים.(רקע צבאי וכו')
לגבי עבודה - כנראה שלא .
לגבי העתיד יחולו שינויים.
תנו לחבר להחליט אם שווה לו או לא כיום זהו שלב בדרך למדריך ירי...........
(גם בזה אינפלציה נוראית)
אילן
מה לכם נהייתם סוחרי קורסים ?
שואל יקר ייתכן ותוכל ב 20 שעות לדלג על קורס מקפחים.(רקע צבאי וכו')
לגבי עבודה - כנראה שלא .
לגבי העתיד יחולו שינויים.
תנו לחבר להחליט אם שווה לו או לא כיום זהו שלב בדרך למדריך ירי...........
(גם בזה אינפלציה נוראית)
אילן
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד