בעיות להשיג Glock 21c חדש

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

בעיות להשיג Glock 21c חדש

על ידי hammer23 » 20 מאי 2005, 08:47

שלום
האם שמעתם על בעיות ביבוא מאוסטריה או בעיות ספציפית לגלוק?
ברצוני לקנות גלוק 21C לאחר שטווחתי ב 21 וב 17 (לא C) ואהבתי יותר את ההרגשה (גם פסיכולוגית וגם אחיזה) של ה- 0.45
דבר אחד הפריע לי זה הקפיצה הגדולה יותר של הקנה ולכן אני מחפש גרסה C חדשה.
בצעתי בדיקה זו לפני כ- 3 חודשים ובמהלך קורס הקצינים נסיתי להזמין אקדח זה גם אצל מאיר רוט וגם במקומות אחרים.
מאיר דחה אותי כל פעם בטענה שיש כרגע בעיות עם אוסטריה (לפחות עם הנציג שלו) והענין יפטר תוך כחודש (זה נאמר לי שלוש פעמים במהלך החודשים האחרונים) ובמקומות אחרים נאמר לי שרק באוד חודשיים ניתן יהיה לקבל אקדח כזה (שוב זה הייה לפני כחודשיים)

כעת כשהתפנתי (סיימתי את הקורס) לדבר יותר לעומק מאיר אמר לי כי יש בעיה עם יבוא GLOCK והוא לא רואה מתיי זה יפטר.

כשניסיתי לברר כיצד ניתן להסיג GLOCK 17 חדש אך לא 21C לא קבלתי תשובה ישירה.
מה שלושה חודשים לא מיבאים GLOCK 17/19 (האקדח הכי פופולארי בשוק) וכל החדשים שנמכרים הם מסטוקים עצומים שנשארו במחסנים בארץ. לא הגיוני בעליל.

אהבתי מאוד את ה- 21C ואני רוצה כזה עם הדק מינוס עצר המחלק מוגדל וכוונות לילה, ואני מחפש נואשות מקום שניתן למצא כזה חדש.

היתי רוצה לגמור עם הסיפור בחודש הקרוב ולכן, אני צריך את עזרתכם.

אם לא ניתן יהיה למצא מאיפו לקנות כזה בחודש הקרוב עומדות לפני שני אופציות כפי שאני רואה:
א. ללכת על 17C 9X19 כמו כולם בארץ.
ב. לעלות רמה (או מספר רמות כפי שכמה מכם יגידו) וללכת על H&K USP 0.45, למרות שלא החזקתי כזה וכמובן אין סיכוי שאני אטווח בכזה לפני שאני אשלם אליו, ואני לא אוהב לכנות משהוא רק על סמך ביקורות של אחרים (במיוחד שאקדח צריך להתאים לך אישית)

תודה על העזרה והסבלנות

HAMMER
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 20 מאי 2005, 09:20

בלי קשר לכלל השיקולים שלך, אל תקנה אקדח שלא ירית בו ! גם אם זה הקלר שיוצר מאבקת יהלומים ועם קליעים מתבייתים.

אתה עשוי לשלם ביוקר (גם בכסף) על רכישה Vירטואלית של אקדח.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי aronh » 20 מאי 2005, 10:42

HAMMER,

מעולם לא יריתי ב-0.45, אבל תרשה לי לשאול: מה מושך אותך בקליבר זה?.

אולי תעדיף לקנות 0.40 - בועט פחות, תכולת מחסנית גדולה יותר וכח עצירה לא מבוטל ביחס ל-0.45 .

ישנן כיום אלטרנטיבות לגלוק, כגון HS2000, SW99 - אולי כדאי שתבדוק אותן בטרם תקבל החלטה.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
ארי הרשלום.

"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 20 מאי 2005, 19:22

aronh כתב:
אולי תעדיף לקנות 0.40 - בועט פחות, תכולת מחסנית גדולה יותר וכח עצירה לא מבוטל ביחס ל-0.45 .

התשובה בגוף השאלה :lol: אשמח להעניק לך הזדמנות להתרשם.
0.40 אינו בועט פחות ואינו נעים לירי כמו 0.45.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי aronh » 20 מאי 2005, 20:58

donduck כתב:
aronh כתב:

Donduck,

מצטער, אם הטעיתי מישהו :cry: .

כמו שאמרתי, אין לי נסיון בירי ב-0.45, אך אני מכיר מספר יורים שהחליפו את אקדחי ה-0.45 שלהם באקדחי 0.40, לטענתם משיקולי קיבולת כדורים וגם התחושה בירי.

בכל מקרה, תודה על ההזמנה להתרשם, אשמח להיפגש :!: :!: .
ארי הרשלום.

"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 20 מאי 2005, 21:56

פטיש אוויר -

קיים אמברגו בין מדינות אירופה וישראל - האיחוד האירופאי בכל הקשור לנשק ומדינת ישראל.

גלוק מאוסטריה לא מגיע ישירות, מקבלים אותו דרך "רכבות אוויריות(ימיות)" ממדינות אחרות, גם אם יוצר במקור באוסטריה. הרבה מהגלוקים הגיעו מארה"ב בעבר וכו'.

לצערנו, שוק הנשק בישראל מצוצמם ואינו מאפשר וריאציה ו"עושר" גדול בנושא נשקים. חיים מיום ליום, לוקחים מה שיש ומחייכים, אין ברירה.

מאיר בין הדילרים היחידים(אם לא היחיד)שמוכנים להביא כלים מחו"ל בהזמנה, אישית ואף קבוצתית. אך מה לעשות, אם הוא טוען שאינו יכול, מסיבות כלשהם, אני מאמין לו(איש יקר)ואני בטוח שגם שאר חברי האתר.

קיימים עוד דילרים אחרים, אך רובם, אני אומר לך מראש ומניסיון לא תמיד מוכנים לספק את הסחורה מהסיבה הפשוטה ביותר, והם גם צודקים ברוב המקרים - לא שווה להם להביא נשק אחד, אין בזה רווח.

גם USP 45 יהיה קשה למצוא(שאל את איתמר).

לך על מה שאתה יכול, ואל תנסה לשבור את הראש יותר מדי.

אני כמובן לא אומר לך להפסיק לחפש! להיפך.

אני מאחל לך את הרבה בהצלחה במציאת 21C, ואעזור בכל דרך שאוכל.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי gil. » 21 מאי 2005, 09:32

אולי אם תרד מהרעיון של נשק חדש ותחפש משומש סיכוייך למצוא יגדלו.
באקדח כזה אין הרבה הבדל בין משומש (שלא נטחן) לחדש. עדיף לקנות דגם משומש שבאמת מתאים לך מאשר להתפשר על חדש שלא מתאים ב 100 אחוז.

בברכה,
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ג'וקר » 21 מאי 2005, 13:06

donduck כתב:
aronh כתב:

לא שאני רומז משהו ,אבל אני נמצא כל יום שישי (כמעט) בקורס באשדוד. . .

:wink:
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי STI » 21 מאי 2005, 16:14

45" בועט פחות מ- 40"? מנסיוני 40" בועט חזק יותר, ההבדל הוא שצורת הרתע היא שונה. בעוד ב-45" הקפיצה היא כלפי מעלה ב-40" המכה היא אחורה לכיוון המרפק.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

תשובה

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 21 מאי 2005, 16:43

HAMMER שלום :!: :P
ברצוני לספר לך על הגלוקים שאתה מעוניין. לי היו 4 סוגי גלוקים 17,17L,21,22 ב21 השתתפתי בתחרויות כמובן כייף לירות ב45 אם יש לך מוטיווציה ואהבה ל-45 לאחר שיצא קליבר 40 S&W החלטתי לעבור בגלל גודל האקדח כמו 17, כמות גבוה יותר ב-2 כדורים במחסנית ובקטגוריה "מיג'ור".מבחינת ירי זה כמו 045 אתה צריך להתרגל. מה ששינה את החלטתי לעבור ל-9 מ"מ זה התחרויות שדרשו מספר כדורים גדול לתרגיל,ומה שחשוב לא פחות זה המחיר. כשאתה יורה כדור 45 או 40 אפשר לירות שני כדורים ב-9 מ"מ. לגבי מהירות הירי בקליברים הגדולים איטית לעומת 9מ"מ שהוא מהיר. כמות כדורים ב-9 נעה בין 5 ל-10 כדורים יותר במחסנית תלוי איזה אקדח. כיום אני יורה OPEN מ"מ 9 ואני מקווה שעזרתי לך, ואולי אפגוש אותך בתחרויות. להתראות ממני יורם שטיינר :P :P :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד