עם קצת עזרה מידידיי...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עם קצת עזרה מידידיי...
שלום לכל החברים...
אני שוטר, 4 שנים במשטרה דרגת רס"ל.
1. האם אני עומד בתבחינים לקבלת רשיון? לא מצאתי סעיף העוסק בשוטרים בטופס בקשה.
2. אני מעוניין לרכוש שטייר, בדקתי הרבה אקדחים והא הכי נוח לי ומתאים לי.
קראתי שישנם שני דגמים עיקריים M9 ו- A1 (ללא נצרה), ראיתי רק את ה- M9 בארץ, ולפי דעות שונות של חברי הפורום הבנתי שיש קצת בעיות בנצרה במשך הזמן. לכן שאלתי היא כמה זה נכון? והאם ניתן לרכוש בארץ את ה- A1 והיכן?
תודה רבה מראש.
עופר.
אני שוטר, 4 שנים במשטרה דרגת רס"ל.
1. האם אני עומד בתבחינים לקבלת רשיון? לא מצאתי סעיף העוסק בשוטרים בטופס בקשה.
2. אני מעוניין לרכוש שטייר, בדקתי הרבה אקדחים והא הכי נוח לי ומתאים לי.
קראתי שישנם שני דגמים עיקריים M9 ו- A1 (ללא נצרה), ראיתי רק את ה- M9 בארץ, ולפי דעות שונות של חברי הפורום הבנתי שיש קצת בעיות בנצרה במשך הזמן. לכן שאלתי היא כמה זה נכון? והאם ניתן לרכוש בארץ את ה- A1 והיכן?
תודה רבה מראש.
עופר.
- סליקאי ארד

עופר
שוטר רשאי לקבל רשיון נשק פרטי לאחר חתימת סנ"צ, יש באתר את מצגת התבחינים של משה"פ ובה תוכל לבדוק את הפרטים המדויקים.
לגבי בעיית הניצרה בשטייר, אכן לדעת חלק מהאנשים ישנה בעיה בכך שהניצרה בשמורת ההדק ותפעולה קצת מסורבל ומהווה בעיה בטיחותית בעצם הצורך להכניס את האצבע לשמורה, לגבי מקום בו ניתן לרכוש את ה A1 אני לא יודע, אך בטוח כי יש חברים בפורום שיוכלו לסייע
שחר
שוטר רשאי לקבל רשיון נשק פרטי לאחר חתימת סנ"צ, יש באתר את מצגת התבחינים של משה"פ ובה תוכל לבדוק את הפרטים המדויקים.
לגבי בעיית הניצרה בשטייר, אכן לדעת חלק מהאנשים ישנה בעיה בכך שהניצרה בשמורת ההדק ותפעולה קצת מסורבל ומהווה בעיה בטיחותית בעצם הצורך להכניס את האצבע לשמורה, לגבי מקום בו ניתן לרכוש את ה A1 אני לא יודע, אך בטוח כי יש חברים בפורום שיוכלו לסייע
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד