בקשה להסבר לגבי המונח 9 מ"מ קצר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כולם היו 9
האם מיותר לציין שהחל מ 380 ועד 0.40 (לא כולל ) כולם בקוטר 9 מ"מ .
וד"א חסרים לשורה של הקולונל: 38 וובלי :9X21 : 9X23 שגם הם 9 מ"מ.
לגבי השאלה שנשאלה האם יש אקדחים שיכולים לירות גם וגם אז חברים התשובה היא חיובית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היות וקוטר הקליע זהה בכל התחמושות שציינתם ההבדל הוא בבית הבליעה בלבד, ולכן : יש ברשותי אקדח שיכול לירות .357 ו 9X19 וגם 380.
רוצים זאת כחידה או לגלות לכם?????????????????.
וד"א חסרים לשורה של הקולונל: 38 וובלי :9X21 : 9X23 שגם הם 9 מ"מ.
לגבי השאלה שנשאלה האם יש אקדחים שיכולים לירות גם וגם אז חברים התשובה היא חיובית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היות וקוטר הקליע זהה בכל התחמושות שציינתם ההבדל הוא בבית הבליעה בלבד, ולכן : יש ברשותי אקדח שיכול לירות .357 ו 9X19 וגם 380.
רוצים זאת כחידה או לגלות לכם?????????????????.

אבי לגמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
- מדריך ירי מעשי
ביום שישי יריתי בבול M5 גם תחמושת 38 סופר וגם 9X19. זה עבד יופי. אם אני מבין נכון לא ניתן לירות באקדח המיועד לתמחמושת 380. תחמושת 9X19 - בית הבליעה יהיה קצר מידי, לא כך? הפוך כבר נשמע לי הגיוני. למרות שאז עולה השאלה איף מתבצעת האטימה. הרי הקליע לא ממלא את בית הבליעה.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
אתה מכיר את הבדיחה:
אישה יושבת במטוס וקוראת עיתון, הבחור שלידה שואל מה בדיוק כתוב שם שגורם לה לקרוא בכזה עיניין. היא עונה לו שכתוב שם לאינדיאנים יש הכי קשה ליהודים הכי שמן ולכושים הכי ארוך.
- שלום קוראים לי צ'יף גונסון כהן...
(אין כל כוונה לפגוע באיש...)
אישה יושבת במטוס וקוראת עיתון, הבחור שלידה שואל מה בדיוק כתוב שם שגורם לה לקרוא בכזה עיניין. היא עונה לו שכתוב שם לאינדיאנים יש הכי קשה ליהודים הכי שמן ולכושים הכי ארוך.
- שלום קוראים לי צ'יף גונסון כהן...

(אין כל כוונה לפגוע באיש...)
אחד בפה, אחד בלב!!! וחשוב לדייק...
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
לאור הנכתב בהודעות השונות שפורסמו באשכול זה:
אין לירות באקדח כלשהו תחמושת שאינה מיועדת לירי באותו הנשק, הדבר עלול לגרום לפציעה חמורה ולנזק לכלי הנשק, אל תנסו ואל תציעו לאחרים לנסות לירות תחמושת שאינה תואמת לירי בכלי הנשק שלהם!
אין לירות באקדח כלשהו תחמושת שאינה מיועדת לירי באותו הנשק, הדבר עלול לגרום לפציעה חמורה ולנזק לכלי הנשק, אל תנסו ואל תציעו לאחרים לנסות לירות תחמושת שאינה תואמת לירי בכלי הנשק שלהם!
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אפרופו סוגי תחמושת:
באיזה נשק השתמש קלינט איסטווד (הלא הוא "הארי קלאהן") בסדרת הסרטים "הארי המזוהם" ?
ועוד שאלה שקשורה אליו : באיזה סרט אומר קאלהן, בתגובה לחמישה עבריינים העומדים מולו וטוענים שהוא אבוד כי הוא לבד : "ישל לכם טעות - זה אני SMIT ו- WESSON " ?
באיזה נשק השתמש קלינט איסטווד (הלא הוא "הארי קלאהן") בסדרת הסרטים "הארי המזוהם" ?
ועוד שאלה שקשורה אליו : באיזה סרט אומר קאלהן, בתגובה לחמישה עבריינים העומדים מולו וטוענים שהוא אבוד כי הוא לבד : "ישל לכם טעות - זה אני SMIT ו- WESSON " ?
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ" (משלי י"א,י"ד).
- סליקאי ארד
מישהו יודע משהו על הקיט ל0.22 לגלוק זה יכול להוזיל אימונים משמעותית.
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
היי רואי,
יש כמה יצרני ערכות הסבה לקליבר 22. עבור גלוק. יריתי באחת כזו בשבוע שעבר וזה מאד נוח מכל הבחינות. ככל שידוע לי ההתיחסות בישראל אל ערכת הסבה היא כאל כלי יריה בפני עצמו ויש צורך ברשיון נפרד.
ראה http://www.advantagearms.com/home.html. עלות ערכת הסבה זו $250.
תודה.

יש כמה יצרני ערכות הסבה לקליבר 22. עבור גלוק. יריתי באחת כזו בשבוע שעבר וזה מאד נוח מכל הבחינות. ככל שידוע לי ההתיחסות בישראל אל ערכת הסבה היא כאל כלי יריה בפני עצמו ויש צורך ברשיון נפרד.
ראה http://www.advantagearms.com/home.html. עלות ערכת הסבה זו $250.
תודה.

-
Spinacia
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד