כיצד להתמודד עם רוגלות ופראזיטים למיניהם
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
- סליקאי ארד

תמונת רקע ב DESKTOP
היי
לפני כשבוע זכיתי לפגוש SPY שננעץ עמוק ולא הירפה
הצלחתי להסירו בשילוב של ADAWARE SPYKILLER וגם NORTON
אחד הסימנים להמצאותו היתה הודעה כחולה על פני כל המסך בדבר פעילות SPYS אחרים
לצערי כרגע אני עדיין לא מסוגל להעלות כלל תמונה על ה DESKTOP , האופציה להעלת תמונה פשוט לא מתאפשרת, אני רואה את התמונה המקורית למספר שניות באיתחול מחשב עד הופעת האיקונים ובסגירת מחשב רגע לפני כיבוי , רק האופציה של גוון BACKROUND אחיד פעילה כל מה שנותר הוא לבהות במסך הכחול.
ניסית גם לבצע REPARE ל WINDOW ללא הצלחה
עצות?? רעיונות?? ( מלבד פרמט התקן.....)
תודה.
לפני כשבוע זכיתי לפגוש SPY שננעץ עמוק ולא הירפה
הצלחתי להסירו בשילוב של ADAWARE SPYKILLER וגם NORTON
אחד הסימנים להמצאותו היתה הודעה כחולה על פני כל המסך בדבר פעילות SPYS אחרים
לצערי כרגע אני עדיין לא מסוגל להעלות כלל תמונה על ה DESKTOP , האופציה להעלת תמונה פשוט לא מתאפשרת, אני רואה את התמונה המקורית למספר שניות באיתחול מחשב עד הופעת האיקונים ובסגירת מחשב רגע לפני כיבוי , רק האופציה של גוון BACKROUND אחיד פעילה כל מה שנותר הוא לבהות במסך הכחול.
ניסית גם לבצע REPARE ל WINDOW ללא הצלחה
עצות?? רעיונות?? ( מלבד פרמט התקן.....)
תודה.
החיים אינם נמדדים בכמות הנשימות שלקחת אלא בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשמתך
סוס טרויאני
התחל את המחשב מחדש
סגור את החלון, הדלת, או כל רעש רקע אחר
התקרב למחשב, והאזן מקרוב לרחשים הבוקעים ממנו
במידה והינך שומע סוס צוהל בטרויאנית, אכן נדבקת גם אתה
להסרת הסוס הטרויאני:
פתח את דלת כונן ה CDROM/DVD
פזר חציר בנדיבות ליד דלת הכונן
המתן בדריכות כאשר בידך הימנית מקל גדול או אלת בייסבול ,הכה בחוזקה בראשו של הסוס כאשר הוא מציץ מכונן ה CDROM.
שים לב - מכה חלשה לא תהרוג אלא תעלף אותו ותאפשר לו לברוח חזרה פנימה. בנוסף הסוס הטרויאני הינו חיה אינטליגנטית ולא ייפול שוב בתרגיל החציר.
במידה והוא ברח חזרה פנימה תזדקק למשהו בעל עוצמה יותר חזקה - ממליץ לפנות לרב כדורי או באבא סאלי, ע"מ לקבל "קמע נגד סוסים טרויאניים ואו תיקנים גדולים מאוד"
במידה וכל זה לא הצליח, כנראה שבידך (ליתר דיוק במחשבך) סוס מתוחכם במיוחד ולמוד קרבות, מומלץ לקרוא למכבי אש ע"מ שיביאו סולם, או לחילופין להזמין את רני רהב ולבקשו להתפשט, דבר אשר לא יעזור נגד הסוס אבל בטוח יגרום לך להבין שבחיים הכול יחסי.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד