רשיון נוסף
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רשיון נוסף
שאלה:
אם יש לי רשיון עם תבחיל מלפני 96
ועכשיו אני מעוניין להוציא עוד רשיון על תבחין יח"מ האם זה אפשרי ? (לטובת אקדח נוסף להגנה עצמית)
בנוסף לרשיון של יירי מעשי, ואם נרחיב טיפה, האם ניתן להוציא עוד אחד (בנוסף ליח"מ) על תבחין משא"ז או מגן דוד אדום ?
(לא עודד, לא בשבילי, אני שואל עבור הקרפיון...
)
אם יש לי רשיון עם תבחיל מלפני 96
ועכשיו אני מעוניין להוציא עוד רשיון על תבחין יח"מ האם זה אפשרי ? (לטובת אקדח נוסף להגנה עצמית)
בנוסף לרשיון של יירי מעשי, ואם נרחיב טיפה, האם ניתן להוציא עוד אחד (בנוסף ליח"מ) על תבחין משא"ז או מגן דוד אדום ?
(לא עודד, לא בשבילי, אני שואל עבור הקרפיון...
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
- סליקאי זהב

דווקא מהסיבה שאין יותר את "הגנה עצמית" ניתן לאדם שעונה על מס' תבחינים, לקבל נשק עבור כל תבחין (ואם יש תבחין שמאפשר יותר מנשק אחד .. אז יותר) ואח"כ יוכל גם לרכוש נשק אוויר מאחר והוא עומד בתבחינים .. למעשה אין קשר בין התבחינים
(תארו לכם יורה ירי מעשי שמחזיק אקדח OPEN בתבחין ספורטאי פעיל אשר נאלץ להסתובב איתו ביום יום למרות שהוא תושב ישוב זכאי, והוא לא מקבל רשיון נוסף רק מאחר וכבר יש לו נשק אחד.. )
וכן , בעל רשיון מלפני 96 שהינו מתנדב יח"מ מעל 3 שנים יוכל לקבל רשיון לאקדח אחד עבור כל תבחין ובנוסף לנשק אויר ..
שחר
(תארו לכם יורה ירי מעשי שמחזיק אקדח OPEN בתבחין ספורטאי פעיל אשר נאלץ להסתובב איתו ביום יום למרות שהוא תושב ישוב זכאי, והוא לא מקבל רשיון נוסף רק מאחר וכבר יש לו נשק אחד.. )
וכן , בעל רשיון מלפני 96 שהינו מתנדב יח"מ מעל 3 שנים יוכל לקבל רשיון לאקדח אחד עבור כל תבחין ובנוסף לנשק אויר ..
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
שחר, אני לא מסכים איתך.
אם אתה עומד במספר קריטריונים אתה יכול להוציא רישיו אחד בלבד.
תאר לך משהו אחר:
מגורים בישוב זכאי + רישיון ישן מלפני 96, העובד במד"א, מתנדב במשא"ז כ 6 שנים, ומחלטר בעבודה כנהג מונית (רכב ציבורי) = 5 אקדחים.
לא הגיוני, ולא נכון.
ירי מעשי מעניק רישיון לנשק ללא קשר לעובדה שיש לך נשק אחר, רק בגלל העובדה שהרישיון שלך מותנה במיליון דברים אחרים, ואם לא תשלם להתאחדות הקליעה ולמועדון ירי מעשי ותשתתף במספר התחרויות הקובע בתקנון, הרישיונות של הירי המעשי יבוטלו.
ולכן, יורה ירי מעשי, יכול לבקש (ולפעמים גם לקבל) יותר מרישיון אחד, כלומר הוא לא נאלץ ללכת עם אקדח open אלא יכול ללכת עם standart.
אם אתה עומד במספר קריטריונים אתה יכול להוציא רישיו אחד בלבד.
תאר לך משהו אחר:
מגורים בישוב זכאי + רישיון ישן מלפני 96, העובד במד"א, מתנדב במשא"ז כ 6 שנים, ומחלטר בעבודה כנהג מונית (רכב ציבורי) = 5 אקדחים.
לא הגיוני, ולא נכון.
ירי מעשי מעניק רישיון לנשק ללא קשר לעובדה שיש לך נשק אחר, רק בגלל העובדה שהרישיון שלך מותנה במיליון דברים אחרים, ואם לא תשלם להתאחדות הקליעה ולמועדון ירי מעשי ותשתתף במספר התחרויות הקובע בתקנון, הרישיונות של הירי המעשי יבוטלו.
ולכן, יורה ירי מעשי, יכול לבקש (ולפעמים גם לקבל) יותר מרישיון אחד, כלומר הוא לא נאלץ ללכת עם אקדח open אלא יכול ללכת עם standart.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

הוא חי, בדקתי לו היום דופק בכף היד.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
לדעתי לא
אם אתה חי איך זה שלא ראיתי אותך לפחות חודשיים 
- סליקאי כסף

- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד