גילוי דעת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
גילוי דעת
בעקבות מכתב שקיבלתי מאחד מחברי האתר, חשתי צורך לענות ולהסביר מספר נקודות בעניין תעודות החבר.
בחצי השנה האחרונה חלו מספר ארועים אשר אילצו אותי להשקיע פחות ופחות זמן בהרצת האתר, הגוזל גם כך לא מעט משאבים, הן מבחינת זמן והן מבחינת משאבים.
אחד הנושאים שנפגעו בצורה הקשה ביותר הינו נושא תעודות החבר, שבחלקן התעכבו לאורכה של כל התקופה, כחצי שנה.
חלק מהחברים פנו בפרטי מדי פעם, חלקם שאל בגלוי מעל דפי הפורום ואני, בין משימה למשימה, הפקתי בכל פעם כמות נוספת של תעודות, כשהזמן עמד לרשותי.
אני מניח שרבים מאוד מהחברים כאן, המכירים אותי אישית, יוכלו לערוב לכך שחוסר יושר אינה הסיבה לאי קבלת התעודות וששום מזימה כלכלית אינה המניע שמאחורי הפקת תעודות החבר, ושהכספים המשולמים עבור התעודות משמשים לצורך ייצורן ולצורך אחזקת האתר וקידומו.
בתקופה זאת חלפה במוחי לא אחת המחשבה לנטוש או למסור את האתר לאור המחסור הקריטי במשאבי הזמן שלי (על הכסף אני כבר לא מדבר), אך דווקא אותם חברים אותם הזכרתי קודם לכן, הם הגורמים לי להמשיך ולנוע קדימה, גם אם העגלה מקרטעת לעיתים.
את סוף השבוע הזה אקדיש ברובו להפקת התעודות המעוכבות ולמשלוחן, בתקווה להספיק את כל התעודות שלא נשלחו בהפקה האחרונה לפני כשלושה שבועות.
ולכם, הממתינים לתעודות, כל אשר נותר לי הוא שוב להתנצל על חוסר הרצינות והסרבול שבקבלת תעודותיכם.
דביר
בחצי השנה האחרונה חלו מספר ארועים אשר אילצו אותי להשקיע פחות ופחות זמן בהרצת האתר, הגוזל גם כך לא מעט משאבים, הן מבחינת זמן והן מבחינת משאבים.
אחד הנושאים שנפגעו בצורה הקשה ביותר הינו נושא תעודות החבר, שבחלקן התעכבו לאורכה של כל התקופה, כחצי שנה.
חלק מהחברים פנו בפרטי מדי פעם, חלקם שאל בגלוי מעל דפי הפורום ואני, בין משימה למשימה, הפקתי בכל פעם כמות נוספת של תעודות, כשהזמן עמד לרשותי.
אני מניח שרבים מאוד מהחברים כאן, המכירים אותי אישית, יוכלו לערוב לכך שחוסר יושר אינה הסיבה לאי קבלת התעודות וששום מזימה כלכלית אינה המניע שמאחורי הפקת תעודות החבר, ושהכספים המשולמים עבור התעודות משמשים לצורך ייצורן ולצורך אחזקת האתר וקידומו.
בתקופה זאת חלפה במוחי לא אחת המחשבה לנטוש או למסור את האתר לאור המחסור הקריטי במשאבי הזמן שלי (על הכסף אני כבר לא מדבר), אך דווקא אותם חברים אותם הזכרתי קודם לכן, הם הגורמים לי להמשיך ולנוע קדימה, גם אם העגלה מקרטעת לעיתים.
את סוף השבוע הזה אקדיש ברובו להפקת התעודות המעוכבות ולמשלוחן, בתקווה להספיק את כל התעודות שלא נשלחו בהפקה האחרונה לפני כשלושה שבועות.
ולכם, הממתינים לתעודות, כל אשר נותר לי הוא שוב להתנצל על חוסר הרצינות והסרבול שבקבלת תעודותיכם.
דביר
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 01 אוגוסט 2005, 18:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- סליקאי כסף

דביר,
חברות או כרטיס פלסטיק נוסף אני לא בדיוק צריך, אבל בתור אחד שמרבה לכתוב פה כסף אני מעוניין לתרום.
מעבר לזה אני חושב שלא יזיק לעשות כל שנה איזה סיבוב של FUND RAISING שישמש לתחזוקה של האתר.
לדוגמא, האתר GLOCK TALK מקיים כל שנה הגרלה נושאת פרסים בין החברים שמעוניינים לתרום שהכנסותיה מוקדשות לתחזוקת האתר. השנה לדוגמה הפרס הראשון היה רובה ברט 0.5... כמובן שלא צריך להסחף עד כדי כך, אבל הגרלה עם איזה פרס צנוע בהרבה יותר יכולה להיות רעיון לא רע.
מה דעתך? יש תומכים נוספים?
א.
חברות או כרטיס פלסטיק נוסף אני לא בדיוק צריך, אבל בתור אחד שמרבה לכתוב פה כסף אני מעוניין לתרום.
מעבר לזה אני חושב שלא יזיק לעשות כל שנה איזה סיבוב של FUND RAISING שישמש לתחזוקה של האתר.
לדוגמא, האתר GLOCK TALK מקיים כל שנה הגרלה נושאת פרסים בין החברים שמעוניינים לתרום שהכנסותיה מוקדשות לתחזוקת האתר. השנה לדוגמה הפרס הראשון היה רובה ברט 0.5... כמובן שלא צריך להסחף עד כדי כך, אבל הגרלה עם איזה פרס צנוע בהרבה יותר יכולה להיות רעיון לא רע.
מה דעתך? יש תומכים נוספים?
א.
- תרמתי למען הסליק

דביר
חזק ואמץ !
שמור על הסדר הנכון
משפחה - בשביל הנשמה והבריאות.
עבודה - בשביל שיהיה ממה לדאוג קודם כל למשפחה ואח"כ לאתר.
תחביבים ובהם האתר. (הכי חשוב שתהיה שלם עם עצמך)
אסור לך לאבד חברי אמת בגלל כמה "טיפוסים" שגם אני זוכה לביקורם הפרטי.
(פשוט עשה כפתור התעלם !!!)
ותודה ענקית על מה שנתת - מי יתן וכפי שכתבה חנה סנש ............
"אלי אלי שלא יגמר לעולם"
חזק ואמץ !
שמור על הסדר הנכון
משפחה - בשביל הנשמה והבריאות.
עבודה - בשביל שיהיה ממה לדאוג קודם כל למשפחה ואח"כ לאתר.
תחביבים ובהם האתר. (הכי חשוב שתהיה שלם עם עצמך)
אסור לך לאבד חברי אמת בגלל כמה "טיפוסים" שגם אני זוכה לביקורם הפרטי.
(פשוט עשה כפתור התעלם !!!)
ותודה ענקית על מה שנתת - מי יתן וכפי שכתבה חנה סנש ............
"אלי אלי שלא יגמר לעולם"
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
דביר היי.
באחד האשכולות נכתב שחברי הסליק יוכלו להכנס לתערוכה "סקיוריטי" עם הצגת תעודת הסליק,
אשר אצלי כבר זמן מה לא בתוקף.
אם יש באפשרותך להסדיר את העניין, שחברים כמוני לא יוחזרו הביתה :cry: , אני אישית יכול להמתין עם התעודה עד שארצה להשתמש בזכויות שהיא מקנה.
וכמו שכתבו לפני חברים ותיקים, אף אחד לא חושב שיש פה מזימה. פשוט יש מצב שיש שימוש המוני בתעודה ועקב כך התעוררה השאלה.
בכבוד רב
אדי
באחד האשכולות נכתב שחברי הסליק יוכלו להכנס לתערוכה "סקיוריטי" עם הצגת תעודת הסליק,
אשר אצלי כבר זמן מה לא בתוקף.
אם יש באפשרותך להסדיר את העניין, שחברים כמוני לא יוחזרו הביתה :cry: , אני אישית יכול להמתין עם התעודה עד שארצה להשתמש בזכויות שהיא מקנה.
וכמו שכתבו לפני חברים ותיקים, אף אחד לא חושב שיש פה מזימה. פשוט יש מצב שיש שימוש המוני בתעודה ועקב כך התעוררה השאלה.
בכבוד רב
אדי
אני רציני
- סליקאי כסף

לדביר,
את הטרחה הקשורה בהקמת האתר ותחזוקתו - אני מכיר מקרוב, מאוד.
לכן, הקרדיט להפעלתו נתון לך וקודם העניינים האישיים.
לכל אלו אשר יש להם מה לומר ואומרים זאת בגסות, תחשבו אם אתם באמת רוצים להיות חברים כאן, כי כמו בכל דבר בחיים, צריך לעיתים סבלנות ולאנשים יש גם חיים מעבר למסך... וכאן יש לנהוג בהגינות (וכחוק בצד ימין)
לאדי,
יש לי הזמנה שקיבלתי בדואר אם אתה צריך, קבל במטווח ביום ג'. (אגב, אם תירשם בקבלה תחת מקום העבודה שלך או ציון המקצוע הרלוונטי, תקבל אחת כזו בכל שנה הבייתה, כמו שאני עשיתי באחת התערוכות האחרונות אותה קיימה "סיגמא טים", בהן הייתי)
נעם.
את הטרחה הקשורה בהקמת האתר ותחזוקתו - אני מכיר מקרוב, מאוד.
לכן, הקרדיט להפעלתו נתון לך וקודם העניינים האישיים.
לכל אלו אשר יש להם מה לומר ואומרים זאת בגסות, תחשבו אם אתם באמת רוצים להיות חברים כאן, כי כמו בכל דבר בחיים, צריך לעיתים סבלנות ולאנשים יש גם חיים מעבר למסך... וכאן יש לנהוג בהגינות (וכחוק בצד ימין)
לאדי,
יש לי הזמנה שקיבלתי בדואר אם אתה צריך, קבל במטווח ביום ג'. (אגב, אם תירשם בקבלה תחת מקום העבודה שלך או ציון המקצוע הרלוונטי, תקבל אחת כזו בכל שנה הבייתה, כמו שאני עשיתי באחת התערוכות האחרונות אותה קיימה "סיגמא טים", בהן הייתי)
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
דביר,
כפי שכבר נאמר על ידי קודמי, עם כל החשיבות שיש לאתר, סדרי העדיפות הם שלך בלבד.
זה שאתה מוצא את הזמן להקדיש לאתר בנוסף למשפחה ולעבודה, דיינו.
ואם צריך לחכות עוד זמן לקבלת התעודה... אז נחכה
גם אני במחכים ופרט לתזכורות אחת ל... אני לא חושב ששמעת ממרבית החברים דבר תלונה...
אם יש כאלו בודדים הבאים בתלונות, נו טוף... יש כאלו בכל מקום, אל תיקח ללב
מעבר לכל זה, אני מקווה שתקדיש את סוף השבוע קודם כל למשפחה... ואם ישאר זמן לטפל בתעודות - יופי, אם לא - גם יופי... אז נחכה עוד קצת.
למה מה קרה? מה הלחץ? אני רוצה לראות את הטיפוס שיקום ויגיד לך או לכל אחד אחר כי תעודה זו או אחרת או אתר זה או אחר שמופעל ומתוחזק בהתנדבות חשובים יותר מהמשפחה שלך או של כל אדם...
כפי שכבר נאמר על ידי קודמי, עם כל החשיבות שיש לאתר, סדרי העדיפות הם שלך בלבד.
זה שאתה מוצא את הזמן להקדיש לאתר בנוסף למשפחה ולעבודה, דיינו.
ואם צריך לחכות עוד זמן לקבלת התעודה... אז נחכה
גם אני במחכים ופרט לתזכורות אחת ל... אני לא חושב ששמעת ממרבית החברים דבר תלונה...
אם יש כאלו בודדים הבאים בתלונות, נו טוף... יש כאלו בכל מקום, אל תיקח ללב
מעבר לכל זה, אני מקווה שתקדיש את סוף השבוע קודם כל למשפחה... ואם ישאר זמן לטפל בתעודות - יופי, אם לא - גם יופי... אז נחכה עוד קצת.
למה מה קרה? מה הלחץ? אני רוצה לראות את הטיפוס שיקום ויגיד לך או לכל אחד אחר כי תעודה זו או אחרת או אתר זה או אחר שמופעל ומתוחזק בהתנדבות חשובים יותר מהמשפחה שלך או של כל אדם...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

תעודת חבר בסליק
את דעתי אתה יודע...
היה לי חשוב לקבל את התעודה ...אפילו באיחור ניכר...ואכן קיבלתי אותה לפני כחודש לערך.
כמו שאמרתי לך בפרטי בזמנו...לתעודה אין ערך כספי בשבילי...אני לא מצליח להשיג את ההנחות שהיא מקנה...אבל יש לה ערך ריגשי בשבילי...
אני חשבתי שחלק מהכסף של התעודה כן הולך לתחזוקת האתר...ואני חושב שככה גם צריך להיות.!
מדבריך עולה שלא כך הדבר...
יכול להיות שכדאי שתוסיף מס קטן למחיר הנפקת התעודה...
או...
ואני מצטרף לדעתו של איתמר על סיבוב גיוס כספים...רק תגיד למי.מה.מו...
בתור אחד שנכנס לאתר 2-3 פעמים ביום יהיה לי חבל מאד אם בגלל כמה שקלקלים נלך לאיבוד.
ולכל המאחרים לקבלת התעודה...סבלנות...
לדביר...חזק ואמץ!!!
היה לי חשוב לקבל את התעודה ...אפילו באיחור ניכר...ואכן קיבלתי אותה לפני כחודש לערך.
כמו שאמרתי לך בפרטי בזמנו...לתעודה אין ערך כספי בשבילי...אני לא מצליח להשיג את ההנחות שהיא מקנה...אבל יש לה ערך ריגשי בשבילי...
אני חשבתי שחלק מהכסף של התעודה כן הולך לתחזוקת האתר...ואני חושב שככה גם צריך להיות.!
מדבריך עולה שלא כך הדבר...
יכול להיות שכדאי שתוסיף מס קטן למחיר הנפקת התעודה...
או...
ואני מצטרף לדעתו של איתמר על סיבוב גיוס כספים...רק תגיד למי.מה.מו...
בתור אחד שנכנס לאתר 2-3 פעמים ביום יהיה לי חבל מאד אם בגלל כמה שקלקלים נלך לאיבוד.
ולכל המאחרים לקבלת התעודה...סבלנות...
לדביר...חזק ואמץ!!!
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
דביר = אמן האקדחים ואיש תותח.
חבר שלי , אתה עושה עבודת קודש לכל חובבי הנשק בישראל, תמיד, אבל תמיד ימצאו כמה עוכרי שמחה ואל לך לרפות ידיך בגללם.
האתר הזה הפך בית לרבים וטובים, למדנו, צחקנו ואף עשינו לנו חברים חדשים, דברים שאין למדוד ולכמת כספית !
את הזמן הרב שאתה משקיע איננו יכולים להחזיר לך אבל נתונה לך תודתו העמוקה, בעניין הכספי - אני ורבים אחרים מוכנים לשלם כדי שלא תצא ולו אגורה אחת מכיסך, למעשה אין זה כלל הוגן לדעתי שתשא בנטל הכספי לאתר שכולו הנאה צרופה לרבים.
מצטרף לאיתמר, איפה איך מתי וכמה
חבר שלי , אתה עושה עבודת קודש לכל חובבי הנשק בישראל, תמיד, אבל תמיד ימצאו כמה עוכרי שמחה ואל לך לרפות ידיך בגללם.
האתר הזה הפך בית לרבים וטובים, למדנו, צחקנו ואף עשינו לנו חברים חדשים, דברים שאין למדוד ולכמת כספית !
את הזמן הרב שאתה משקיע איננו יכולים להחזיר לך אבל נתונה לך תודתו העמוקה, בעניין הכספי - אני ורבים אחרים מוכנים לשלם כדי שלא תצא ולו אגורה אחת מכיסך, למעשה אין זה כלל הוגן לדעתי שתשא בנטל הכספי לאתר שכולו הנאה צרופה לרבים.
מצטרף לאיתמר, איפה איך מתי וכמה
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לי לדוגמא, לא היתה אף פעם בעיה עם התעודה.
כדאי לעשות מנהג, תעודות ניתן להנפיק נניח פעמיים בשנה ולא על כל 10~30 איש לרוץ לספק, לשלם לשלוח בדואר וכו...
אני חבר של BUY ובונוס, שילמתי לפני 3 חודשים, עדיין לא קיבלתי תעודה.
אני גם עשיתי כרטיס של בלאדי (לפני חודשיים), גם מהם עדיין לא קיבלתי תעודה.
האמת היא, שאמא שלי עד היום ממתינה שאני אראה לה את התעודות מביה"ס....
כדאי לעשות מנהג, תעודות ניתן להנפיק נניח פעמיים בשנה ולא על כל 10~30 איש לרוץ לספק, לשלם לשלוח בדואר וכו...
אני חבר של BUY ובונוס, שילמתי לפני 3 חודשים, עדיין לא קיבלתי תעודה.
אני גם עשיתי כרטיס של בלאדי (לפני חודשיים), גם מהם עדיין לא קיבלתי תעודה.
האמת היא, שאמא שלי עד היום ממתינה שאני אראה לה את התעודות מביה"ס....
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
דביר
כולנו אחריך
ואישית אני מסכים אם כמה חברים יש מקום לתרום קצת מרשרשים
לטובת ביתנו השני!!!!
כולנו אחריך
ואישית אני מסכים אם כמה חברים יש מקום לתרום קצת מרשרשים
לטובת ביתנו השני!!!!
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד