נרתיק פנימי לאקדח - עור/בד?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק פנימי לאקדח - עור/בד?
ממש עכשיו קניתי נרתיק פנימי לאקדח מעור,
רציתי לשאול את החברה שניסו כבר את כל הסוגים, מה נוח יותר ועדיף לנשיאה יום יומית
על הגוף, עור או בד, נראה שנרתיקי העור עמידים הרבה יותר מהבד אך הם הרבה יותר קשיחים.
מה דעתכם?
דרך אגב, סתם לידיעה אני מחזיק בגלוק 19.
רציתי לשאול את החברה שניסו כבר את כל הסוגים, מה נוח יותר ועדיף לנשיאה יום יומית
על הגוף, עור או בד, נראה שנרתיקי העור עמידים הרבה יותר מהבד אך הם הרבה יותר קשיחים.
מה דעתכם?
דרך אגב, סתם לידיעה אני מחזיק בגלוק 19.
- סליקאי ארד

הנרתיק שהכי משמש אותי (ועברו אצלי הררררבה) הוא נרתיק קורדורה פשוט \ פושט שעושה עבודה מצויינת. חשוב בידוד מזיעה בנרתיקים פנימיים וגם הנוחות.
הנרתיק הזה שימש אותי עם מספר אקדחים שונים והיה בחירה אופטימלית גם מאספקט הנוחות והשימושיות וגם מבחינת הסלקה.
הנרתיק כחול לבן ומתוצרת פרונטליין.
הנרתיק הזה שימש אותי עם מספר אקדחים שונים והיה בחירה אופטימלית גם מאספקט הנוחות והשימושיות וגם מבחינת הסלקה.
הנרתיק כחול לבן ומתוצרת פרונטליין.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אמיר,
כל אחד וההעדפה שלו.
בנוסף, עור אמנם עמיד יותר אבל מאבד את קשיחותו לאורך זמן ורגיש יותר לתנאי מזג אוויר, זיעה וכו'(ממש לא רציני). אם מטפלים בעור כמו כל דבר אחר, חגורות ואחרים - בעזרת תחליבים מיוחדים, אז פשוט מאריכים את חייו.
נרתיקי קורדורה, דמוי עור, ניילון ועוד, גם הם מאבדים את קשיחותם לאורך זמן(תלוי איזה חומר)אבל יחזיקו יותר מעור(ללא טיפול).
נרתיקי קיידס וחומרים אחרים, מחזיקים הרבה זמן, אבל ידועים בהורדת ההשחמה, וסדקים הנוצרים במהלך הזמן.
דווקא בד וניילון, נוצרים בד"כ בשביל inside the pants(וגם מכל החומרים האחרים), בכדי שיהיה נוח בתוך המכנסיים - אני, אישית, לא אוהב את ההסלקה הזאת, אבל הרבה הולכים כך.
כל אחד וההעדפה שלו.
בנוסף, עור אמנם עמיד יותר אבל מאבד את קשיחותו לאורך זמן ורגיש יותר לתנאי מזג אוויר, זיעה וכו'(ממש לא רציני). אם מטפלים בעור כמו כל דבר אחר, חגורות ואחרים - בעזרת תחליבים מיוחדים, אז פשוט מאריכים את חייו.
נרתיקי קורדורה, דמוי עור, ניילון ועוד, גם הם מאבדים את קשיחותם לאורך זמן(תלוי איזה חומר)אבל יחזיקו יותר מעור(ללא טיפול).
נרתיקי קיידס וחומרים אחרים, מחזיקים הרבה זמן, אבל ידועים בהורדת ההשחמה, וסדקים הנוצרים במהלך הזמן.
דווקא בד וניילון, נוצרים בד"כ בשביל inside the pants(וגם מכל החומרים האחרים), בכדי שיהיה נוח בתוך המכנסיים - אני, אישית, לא אוהב את ההסלקה הזאת, אבל הרבה הולכים כך.
SPS - מתקרב לשלמות...
אדי, הכל בסדר ?
אגב, הספינה ל sunny beach יוצאת, לשמור לך מקום ?
אגב, הספינה ל sunny beach יוצאת, לשמור לך מקום ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי כסף

11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד