פרוק? הכנס? כדור בקנה? גם צה"ל מתעדכן.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אישגדול כתב:למען האמת ראיתי פעם בארה"ב "איתורית" שלמעשה משמשת כאמצעי הסלקה לאקדח בקוטר 6.35 (=0.25). אז אולי בעצם מה שראית היה הסלקה מתוחכמת???
צריך להוסיף למה שנאמר עוד דבר אחד - רמת הכשרה. בעבר צה"ל חייב את כל אנשי הקבע נושאי האקדחים לעבור אימון אקדח של 4 שעות פעם בשנה, וללא אישור לאימון הנ"ל היה אסור לשאת נשק ("טופס 12"). כמובן שלא הכשירו מספיק מדריכים, ולא היה תקציב, וההחלטה בוטלה לאחר זמן לא ארוך.
הבעייה אחרת - ממשיכים להכשיר מדריכים אך לא אוכפים את התקנה הצבאית של טופס 12, ורבים מהמגיעים לקורס הנ"ל עושים זאת כצ'ופר רציני של הצבא.
הקורס יקר, מושקעים בו משאבים רבים כולל ימי מילואים רבים ולא תמיד כל המגיעים לקורס באמת זקוקים לו...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אני לא מבין מה הבעיה ?
אם עדיין לא הבנתם ... החינוך של החיילים דפוק.
הפקדים לוקים בחסר ואינם מלמדים את החיילים כמו שצריך.
עכשיו שהמחסנית דרן קבע בנשק מפלס הסקרנות יעלה. וימשיכו לשחק בנשק גם
שהמחסנית בהכנס. וכמובן ימשיכו להעליעם עין , כי עדיין לא קרה שום דבר .
הבעייה אחרת - ממשיכים להכשיר מדריכים אך לא אוכפים את התקנה הצבאית של טופס 12, ורבים מהמגיעים לקורס הנ"ל עושים זאת כצ'ופר רציני של הצבא.
הקורס יקר, מושקעים בו משאבים רבים כולל ימי מילואים רבים ולא תמיד כל המגיעים לקורס באמת זקוקים לו... וחבל.
נועם אתה טועה ובגדול .
הקורס הנ"ל מסווג תחת קורס צ'ופר - כי קורס מדריכי ירי עושים במתקני הלוטר .
טופס 12 בוטל ביוזמת הצבא .
כשאני עברתי את הקורס בוינגיט הגיעו אליו חבר'ה מכל יחידות צהל המובחרות ביותר , כי זה
צ'ופר .
ואגב גם הם לא הסתדרו עם היצור השחור הקטן שנקרא אקדח !!!
לא רק אנשי הקבע!
עמוס
אם עדיין לא הבנתם ... החינוך של החיילים דפוק.
הפקדים לוקים בחסר ואינם מלמדים את החיילים כמו שצריך.
עכשיו שהמחסנית דרן קבע בנשק מפלס הסקרנות יעלה. וימשיכו לשחק בנשק גם
שהמחסנית בהכנס. וכמובן ימשיכו להעליעם עין , כי עדיין לא קרה שום דבר .
הקורס יקר, מושקעים בו משאבים רבים כולל ימי מילואים רבים ולא תמיד כל המגיעים לקורס באמת זקוקים לו... וחבל.
נועם אתה טועה ובגדול .
כשאני עברתי את הקורס בוינגיט הגיעו אליו חבר'ה מכל יחידות צהל המובחרות ביותר , כי זה
צ'ופר .
לא רק אנשי הקבע!
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
גלוקי להזכירך,,,יצור שחור קטן ועוד מפלסטיק ,,זה לא אקדח זה בעיה,,
אקדח- זה גדול ,ניקל מבריק,וכבד,,,
וחוץ מזה פעם היה צבא מורכב מחיילים ,,והיום יש רק סיירות ,יחדות עילית ,יחידות מובחרות ,יחידות שושו ,ויחידות שאפילו הרמטכ"ל לא שמע עליהם,,ורק חפ"שים שיודעים את העבודה חסר,,,,
חפ"ש של פעם,,,
אקדח- זה גדול ,ניקל מבריק,וכבד,,,
וחוץ מזה פעם היה צבא מורכב מחיילים ,,והיום יש רק סיירות ,יחדות עילית ,יחידות מובחרות ,יחידות שושו ,ויחידות שאפילו הרמטכ"ל לא שמע עליהם,,ורק חפ"שים שיודעים את העבודה חסר,,,,
חפ"ש של פעם,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
גלוקי כתב:הבעייה אחרת - ממשיכים להכשיר מדריכים אך לא אוכפים את התקנה הצבאית של טופס 12, ורבים מהמגיעים לקורס הנ"ל עושים זאת כצ'ופר רציני של הצבא.
נועם אתה טועה ובגדול .
צ'ופר .
לא רק אנשי הקבע!
עמוס
עמוס ידידי,
לא כל מי שמגיע לקורס עושה זאת כצ'ופר, בקורס שהדרכתי לאחרונה היו כאלו מיחידה מסויימת שבאמת צריכים אותו, הגיעו עם רצון ונחישות ללמוד כמובן שגם קיבלו ידע בהתאם עם רצון לעוד הרבה.
(קצין הקליעה הנוכחי {לא זה שהיה כשעברת את הקורס} עושה מאמצים להעלות את הרמה ועל כן יישר כוח לו.)
לגבי השאר, אני מסכים איתך.
נעם.
אמיר,
אז הוא אמר.
נועם היה בקורס כמדריך, וכן במספר קורסים לפניו כאיש סגל. חלק מהחומר שקיבל ה"חבר" שלך בקורס, נכתב, תוקן ונערך על ידי נועם.
בנוסף לכך, אם יש לך שאלה לנועם, שלח לו את השאלה בפרטי ולא בפורום פתוח, גם אם אתה חושב שהוא "משקר".
ותמסור ל"חבר" שלך שלא יטעה אותך בעתיד.
אז הוא אמר.
נועם היה בקורס כמדריך, וכן במספר קורסים לפניו כאיש סגל. חלק מהחומר שקיבל ה"חבר" שלך בקורס, נכתב, תוקן ונערך על ידי נועם.
בנוסף לכך, אם יש לך שאלה לנועם, שלח לו את השאלה בפרטי ולא בפורום פתוח, גם אם אתה חושב שהוא "משקר".
ותמסור ל"חבר" שלך שלא יטעה אותך בעתיד.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

מר אמיר
נועם מדריך ותיק עם הרבה נסיון וידע ,אז תאמר לחברך {רס"ן שמועתי} שיפסיק לבלבל את המוח ,אם יש לך משהו נגדו אז תתכתבו בפרטי,כי מעל דפי האתר זה מעליב ופוגע.
אני ממש מת לכתוב לך איזה משפט קצרצר בנוגע לשמועה ששמעתי ,אבל אני עוצר את עצמי
שלא תעלב.
ביי דורון
נועם מדריך ותיק עם הרבה נסיון וידע ,אז תאמר לחברך {רס"ן שמועתי} שיפסיק לבלבל את המוח ,אם יש לך משהו נגדו אז תתכתבו בפרטי,כי מעל דפי האתר זה מעליב ופוגע.
אני ממש מת לכתוב לך איזה משפט קצרצר בנוגע לשמועה ששמעתי ,אבל אני עוצר את עצמי
שלא תעלב.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
לאמיר 890 ,
אחרי שכתבתי תגובה ארוכה, ישבתי וחשבתי שנית, ולא נותר לי אלא האייקון הזה -
מי אתה ומיהו החבר שלך ומה אתה עשית בשביל המערכת בתחום ההדרכה ?
"יהללך זר ולא פיך" וגו'.
בשמחות.
נעם.
אחרי שכתבתי תגובה ארוכה, ישבתי וחשבתי שנית, ולא נותר לי אלא האייקון הזה -
מי אתה ומיהו החבר שלך ומה אתה עשית בשביל המערכת בתחום ההדרכה ?
"יהללך זר ולא פיך" וגו'.
בשמחות.
נעם.
לאמיר 890
מאת חנן 906
אספר לך בדיחה על "אמרו" ותבין את העיניין
זקן מגיע לרופא ואומר דר' לא עומד לי בן כמה אתה שואל הרופא בן 80 עונה הזקן
נו טבעי עונה הרופא אז למה ליוסי בן 90 עוד עומד לו מי אמר שואל הרופא יוסי עונה הזקן
נו טוב תגיד גם אתה
מקווה שהבנת מר אמיר 890 מפני שכולנו מכירים את נועם ואת היושר שלו אין צורך לזרוק רפש
או לנסות לגמד אותו וקבל עצה מוובי בדרך כלל נותן עצות טובות וגם לא גובה כסף על זה דרך אגב
אתה לא היחידי שתרם לסליק רובנו עשינו זאת ואגלה לך סוד קטן עשינו זאת לא למען וובי אלא למען עצמנו.
לסיום ידידי תלמד עוד דבר מאנשים קשישים הצנע לכת וכבד את הזולת מאוד יוסיף לך לאיכות החיים
יאללה תראות
והכול ברוח טובה
OLD FOX
מאת חנן 906
אספר לך בדיחה על "אמרו" ותבין את העיניין
זקן מגיע לרופא ואומר דר' לא עומד לי בן כמה אתה שואל הרופא בן 80 עונה הזקן
נו טבעי עונה הרופא אז למה ליוסי בן 90 עוד עומד לו מי אמר שואל הרופא יוסי עונה הזקן
נו טוב תגיד גם אתה
מקווה שהבנת מר אמיר 890 מפני שכולנו מכירים את נועם ואת היושר שלו אין צורך לזרוק רפש
או לנסות לגמד אותו וקבל עצה מוובי בדרך כלל נותן עצות טובות וגם לא גובה כסף על זה דרך אגב
אתה לא היחידי שתרם לסליק רובנו עשינו זאת ואגלה לך סוד קטן עשינו זאת לא למען וובי אלא למען עצמנו.
לסיום ידידי תלמד עוד דבר מאנשים קשישים הצנע לכת וכבד את הזולת מאוד יוסיף לך לאיכות החיים
יאללה תראות
והכול ברוח טובה
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
ערב טוב חברים,
ראשית עליי לציין שאני אינני מכיר פה אף אחד מן החברים אלא רק דרך המקלדת ,
אני מוצא בסליק בית מקצועי, חממה חברתית וביטוי לארץ ישראל היפה, ערכים של רעות ואחווה והכל דרך אהבה/ הכרח לנשק.
לכן אני לא מבין למה להכניס את "הישראלי המכוער" לתוככי האתר , "אמרו לי, אכלו לי שתו לי"
אמיר, היית שם בעצמך? נוכחת פיזית בקורס? לא, נכון?
אני מציע שתתנצל בפני אדון נועם, מורה ומחנך.
ראשית עליי לציין שאני אינני מכיר פה אף אחד מן החברים אלא רק דרך המקלדת ,
אני מוצא בסליק בית מקצועי, חממה חברתית וביטוי לארץ ישראל היפה, ערכים של רעות ואחווה והכל דרך אהבה/ הכרח לנשק.
לכן אני לא מבין למה להכניס את "הישראלי המכוער" לתוככי האתר , "אמרו לי, אכלו לי שתו לי"
אמיר, היית שם בעצמך? נוכחת פיזית בקורס? לא, נכון?
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד