אליפות אירופה בנשק זעיר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אליפות אירופה בנשק זעיר
חברים
איזו אליפות מדהימה, השבוע הטוב ביותר שהיה לקליעה הישראלית בכל הזמנים, עם תוצאות מדהימות, מדליות ופיינלים, כל הכבוד לכל הקלעים
אבל ....
חורה לי שדווקא כאן, בבית של חובבי הנשק והקליעה, הפרגון הוא חלקי (בעייני לפחות), בעוד שכל אקדח חדש שנרכש ע"י מי מחברי הפורום זוכה לשלושה עמודי ברכות ודיונים, התוצאות והמדליות של קלעינו זכו להתייחסות אוהדת רק ממקצת החברים ואף לא מכל הקלעים האולימפיים והפעילים המרכזיים בירי האולימפי ב"סליק", בעייני זהו כישלון, אם אנחנו בבית שלנו לא מפרגנים, איך נצפה שבחוץ (בתשקורת כהגדרת הרפתן) תהיה התייחסות בכלל ??
לתשומת לב כל החברים, שורה של ברכה יכולה לעשות שינוי ... בטח שעבור אלו שחזרו הביתה עם ההישגים ....
ולסיכום ההישגים למי שלא מעודכן -
גיא סטריק - מדלית זהב 60 שכיבה
אלה שטרנברג - מדלית זהב 60 שכיבה נערות
דורון שזירי - מדלית זהב ומדלית ארד במקצועות הנכים
נערות קבוצתי - מדלית ארד 20*3, מקום רביעי 60 שכיבה
אלכס דנילוב - מקום חמישי בפיינל אקדח חופשי
דניאל רוט - מקום רביעי 60 שכיבה, מקום חמישי בפיינל 20*3
דורון אגוזי - מקום שמיני בפיינל 40*3
וקריאת עידוד מגיעה גם לשאר הקלעים שהשתתפו - יעל קן דגן, מילה פולק, שמעון חביב, גיל סימקוביץ, ליטל ברזני, דן לב ואלכסי קירייבסקי (מקווה שלא טעיתי באיות)
פשוט תחרות מדהימה לנבחרת ישראל, אני מאמין שאנו עומדים בפני תקופה טובה אף יותר מהשנים 94 - 98
אז יאללה - לברך ...
שחר
איזו אליפות מדהימה, השבוע הטוב ביותר שהיה לקליעה הישראלית בכל הזמנים, עם תוצאות מדהימות, מדליות ופיינלים, כל הכבוד לכל הקלעים
אבל ....
חורה לי שדווקא כאן, בבית של חובבי הנשק והקליעה, הפרגון הוא חלקי (בעייני לפחות), בעוד שכל אקדח חדש שנרכש ע"י מי מחברי הפורום זוכה לשלושה עמודי ברכות ודיונים, התוצאות והמדליות של קלעינו זכו להתייחסות אוהדת רק ממקצת החברים ואף לא מכל הקלעים האולימפיים והפעילים המרכזיים בירי האולימפי ב"סליק", בעייני זהו כישלון, אם אנחנו בבית שלנו לא מפרגנים, איך נצפה שבחוץ (בתשקורת כהגדרת הרפתן) תהיה התייחסות בכלל ??
לתשומת לב כל החברים, שורה של ברכה יכולה לעשות שינוי ... בטח שעבור אלו שחזרו הביתה עם ההישגים ....
ולסיכום ההישגים למי שלא מעודכן -
גיא סטריק - מדלית זהב 60 שכיבה
אלה שטרנברג - מדלית זהב 60 שכיבה נערות
דורון שזירי - מדלית זהב ומדלית ארד במקצועות הנכים
נערות קבוצתי - מדלית ארד 20*3, מקום רביעי 60 שכיבה
אלכס דנילוב - מקום חמישי בפיינל אקדח חופשי
דניאל רוט - מקום רביעי 60 שכיבה, מקום חמישי בפיינל 20*3
דורון אגוזי - מקום שמיני בפיינל 40*3
וקריאת עידוד מגיעה גם לשאר הקלעים שהשתתפו - יעל קן דגן, מילה פולק, שמעון חביב, גיל סימקוביץ, ליטל ברזני, דן לב ואלכסי קירייבסקי (מקווה שלא טעיתי באיות)
פשוט תחרות מדהימה לנבחרת ישראל, אני מאמין שאנו עומדים בפני תקופה טובה אף יותר מהשנים 94 - 98
אז יאללה - לברך ...
שחר
נערך לאחרונה על ידי riko בתאריך 12 יולי 2005, 01:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אילן
על זה בדיוק אני מדבר - כמה מחברי הקלעים הגיבו ???
וכמו שכבר כתבתי, כמה מהפעילים המרכזיים בפורום הירי האולימפי לא הגיבו ??? איך זה יתכן ?
ולגבי האשכול שדביר פתח , לא מצאתי ..
מה שאני מדבר עליו הוא שכרגע יש 74 צפיות באשכול הזה, אבל רק 5 תגובות, וזה לא אשכול שצריך להבין בו בשביל להגיב בצורה חיובית ...
ולגבי הכפפה ש"נפלה", אני לוקח על עצמי להרים אותה (למרות כאבי הברכיים והגב שקצת חורק
), אני אחשוב על דרך שבה אוכל להציג את הנושא לחברים ואנסה להרים את זה ..
בנתיים, כל מי שמתעניין מוזמן להגיע למטווח כ"ס בכל יום חמישי בשעה 18:00 (בתאום) ואני אשמח להציג את הירי האולימפי
שחר ינסוביץ
052-4688399
שחר
על זה בדיוק אני מדבר - כמה מחברי הקלעים הגיבו ???
ולגבי האשכול שדביר פתח , לא מצאתי ..
מה שאני מדבר עליו הוא שכרגע יש 74 צפיות באשכול הזה, אבל רק 5 תגובות, וזה לא אשכול שצריך להבין בו בשביל להגיב בצורה חיובית ...
ולגבי הכפפה ש"נפלה", אני לוקח על עצמי להרים אותה (למרות כאבי הברכיים והגב שקצת חורק
בנתיים, כל מי שמתעניין מוזמן להגיע למטווח כ"ס בכל יום חמישי בשעה 18:00 (בתאום) ואני אשמח להציג את הירי האולימפי
שחר ינסוביץ
052-4688399
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
נו דביר ...
תגיד לי אתה - עם שתי הודעות באשכול ההוא, כנראה שמשהו לא עובד .. (לא אתה, משהו אצל החברים ..), נכון ?
שחר
תגיד לי אתה - עם שתי הודעות באשכול ההוא, כנראה שמשהו לא עובד .. (לא אתה, משהו אצל החברים ..), נכון ?
שחר
שחריקו,
ברכתי שם ומברך גם כאן .. מכל הלב ..
נעם.
(אל תעבוד קשה מדי, זה מעייף את הברכיים והגב..
)
ברכתי שם ומברך גם כאן .. מכל הלב ..
נעם.
(אל תעבוד קשה מדי, זה מעייף את הברכיים והגב..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ירי אולימפי
ישר כח, שחר.
אכן כדאי מאד שהקלעים בירי המעשי יכירו את הענפים של הירי האולימפי ופה אני מצטרף
לברכות על השגיהם המרשימים של הקלעיות והקלעים.
גם אני מזמין את קלעי ירי מעשי להכיר את הקליע האולימפית,אצלנו ב"הפועל תל אביב"
רח' אוסישקין 3(בחצר של מגרש הכדורסל של הפועל ת"א) טל:035462078
בימים ב, ד, בין השעות 16.30-19.00 וביום שישי 14.00-16.00
בברכת קלעים
בוני
אכן כדאי מאד שהקלעים בירי המעשי יכירו את הענפים של הירי האולימפי ופה אני מצטרף
לברכות על השגיהם המרשימים של הקלעיות והקלעים.
גם אני מזמין את קלעי ירי מעשי להכיר את הקליע האולימפית,אצלנו ב"הפועל תל אביב"
רח' אוסישקין 3(בחצר של מגרש הכדורסל של הפועל ת"א) טל:035462078
בימים ב, ד, בין השעות 16.30-19.00 וביום שישי 14.00-16.00
בברכת קלעים
בוני
BONI
- סליקאי ארד

נצחון אמיתי
איחולי לזוכים ולכל המשתתפים כל הכבוד
הוכחתם שההשקעה משתלמת .
ואיפו המדייה שלא מפרגנת ?
אצלנו אתם בראש הסולם .