צעצועים מסוכנים - הסברים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
צעצועים מסוכנים - הסברים
במקרה הגעתי לכאן, ואני חושב שיעניין רבים מחברינו:חוזר בעניין צעצועים מסוכנים
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: צעצועים מסוכנים - הסברים
Webart כתב:במקרה הגעתי לכאן, ואני חושב שיעניין רבים מחברינו:חוזר בעניין צעצועים מסוכנים
לרגע חשבתי שבמקרה הגעת לסליק......
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
- סליקאי זהב

- תרמתי למען הסליק

shrek כתב:משהו לא מובן, מקלעת יד ( רוגטקה ) לא חוקי? אסור? ממתי? איך יכול להיות ?
רוגטקה טובה בידים מיומנות זה נשק מסוכן לא פחות ואפילו יותר מרובה אויר...ובעזרת קלע דויד הרג את גולית..
גולת ברזל או זכוכית שנורית מרוגטקה זה דבר קטלני (בתור ילדים היינו צדים יונים וחוגלות)..ולבני אדם זה יכול לגרום לחבלות חמורות. באינתיפדה הראשונה אחד החיילים ביחידה שלי חטף גולת זכוכית במרפק של היד. זה גרם לו לשבר פתוח ולנכות שעד היום לא החלים ממנה.
א.
- תרמתי למען הסליק

כנראה יש לי אופי של מרדן- מהפכן ...
אך מעניין הוא שברוב המדינות ה"עולם השלישי" כמו ארה"ב, מדינות באירופה, הצעצועים האלה לא אסורים. ללא רישיונות וללא בטיח ... תקנה כמה שאתה רוצה ...
אבל אנחנו "עולם הנאור" אין , אסור, מסוכן !
מוכרים חופשי סכינים, שבריות, חרבות של 2 מטר, אגרופנים, רובי קשת, מוטוט טלסקופים ... זה לא מסוכן !!!
יש ילד שלא שיחק עם רוגטקה בחייו?
רפליקות אקדחים מסוכן !
רפליקה של אקדח עם מצית טורבו לא מסוכן ! תקנה ושרוף את הבית ...
תחזיק באוטו סכין 3 ס"מ נשק קר ...
תחזיק באוטו מפתח צינורות "18 + ידית עץ של מעדר + מחבט בייסבול (להגנה עצמית) זה בסדר ...
לך תבין את הזה ...
בעל חנות לתכשיטים מזויפים בבקשה - רישיון לאקדח. (יורה 30 כדור ב 3 שנים) - לא מסכן!
בוגר ירי מעשי, יורה אלפי כדורם בשנה (יותר מכל שוטר בכל חייו) מסוכן לציבור ...
לך תבין
או ... עדיף שאשתוק ...
אך מעניין הוא שברוב המדינות ה"עולם השלישי" כמו ארה"ב, מדינות באירופה, הצעצועים האלה לא אסורים. ללא רישיונות וללא בטיח ... תקנה כמה שאתה רוצה ...
אבל אנחנו "עולם הנאור" אין , אסור, מסוכן !
מוכרים חופשי סכינים, שבריות, חרבות של 2 מטר, אגרופנים, רובי קשת, מוטוט טלסקופים ... זה לא מסוכן !!!
יש ילד שלא שיחק עם רוגטקה בחייו?
רפליקות אקדחים מסוכן !
רפליקה של אקדח עם מצית טורבו לא מסוכן ! תקנה ושרוף את הבית ...
תחזיק באוטו סכין 3 ס"מ נשק קר ...
תחזיק באוטו מפתח צינורות "18 + ידית עץ של מעדר + מחבט בייסבול (להגנה עצמית) זה בסדר ...
לך תבין את הזה ...
בעל חנות לתכשיטים מזויפים בבקשה - רישיון לאקדח. (יורה 30 כדור ב 3 שנים) - לא מסכן!
בוגר ירי מעשי, יורה אלפי כדורם בשנה (יותר מכל שוטר בכל חייו) מסוכן לציבור ...
לך תבין
או ... עדיף שאשתוק ...
אלכס ידידי ,הרשה נא לי לתקן אותך .
סכינים,...-אינם נמכרים לקטינים(לפחות לא על חוק )
כנ"ל גם רובי קשת (שאינם נמכרים גם ל"בוגרים" )
אגב ,לאור "גל הסכינאות" הפוקד את מדינתנו,הוגברה האכיפה בנושא נשיאת סכינים ,ולא הייתי מציע לך להסתובב עם סכין בכיס סתם כך ללא סיבה .
לגבי אקדחים אין לי ספק שלא תרצה איזה ילד עם רפליקה כזו מולך ואתה שולף ויורה בו כי חשבת שזה אקדח אמיתי .
סכינים,...-אינם נמכרים לקטינים(לפחות לא על חוק )
כנ"ל גם רובי קשת (שאינם נמכרים גם ל"בוגרים" )
אגב ,לאור "גל הסכינאות" הפוקד את מדינתנו,הוגברה האכיפה בנושא נשיאת סכינים ,ולא הייתי מציע לך להסתובב עם סכין בכיס סתם כך ללא סיבה .
לגבי אקדחים אין לי ספק שלא תרצה איזה ילד עם רפליקה כזו מולך ואתה שולף ויורה בו כי חשבת שזה אקדח אמיתי .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

yosi254 כתב:אז למה אי אפשר להוציא רשיון חוקי ל"צעצועים" המסוכנים האלה,בדומה לרשיון לכלים אחרים
שיכולים להיות מסוכנים (אקדחים,מכוניות,אופנועי-מים)?
ניתן להוציא רשיון על רובי צבע (למי שמפעיל מטווח רובי צבע). מלבד זה, זה פירוש ביטוי ל-Nanny state, תוצר של העידן המודרני בו לא נהוג יותר לקחת אחריות אישית להתנהגות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אלכס , אתה צודק לגמרי .. אצלנו, הנאורים, מעדיפים לטפל בסימפטום במקום בבעיה - חינוך חינוך וחינוך ...
שחר
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד