עזרה לגביי רשיון נשק
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה לגביי רשיון נשק
לפני כשנה החליטה המשטרה לפסול לי את רשיון האקדח עקב פליטת כדור
למרות זאת המשטרה החליטה שלא לפתוח לי תיק
האם אני יכול להוציא רשיון לנשק מחדש? או שאני נכנסתי לרשימה השחורה של משרד הפנים?
אנא עיזרו לי בבקשה
בתודה מראש.
למרות זאת המשטרה החליטה שלא לפתוח לי תיק
האם אני יכול להוציא רשיון לנשק מחדש? או שאני נכנסתי לרשימה השחורה של משרד הפנים?
אנא עיזרו לי בבקשה
בתודה מראש.
אני ממליץ לפנות למבקר המשטרה, במכתב המפרט את פרטי המקרה, כולל מספר התיק וכו'.
לנמק לו מדוע אתה חושב שהיתה טעות בחקירה בתיק שלך, ולכן אתה מבקש שהמשטרה תאשר לך בשנית נשיאת נשק.
קורס ירי מעשי אינו פתרון לעקוף את החלטת המשטרה (אילן -
תוריד לעצמך 2 נקודות).
לנמק לו מדוע אתה חושב שהיתה טעות בחקירה בתיק שלך, ולכן אתה מבקש שהמשטרה תאשר לך בשנית נשיאת נשק.
קורס ירי מעשי אינו פתרון לעקוף את החלטת המשטרה (אילן -
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

השאלה העיקרית היא מה היו נסיבות פליטת הכדור.
במידה ופליטת הכדור סיכנה חיי אדם [פרט לפולט] והייתה עקב רשלנותו של הפולט ו/או משחק בנשק ו/או במידה ופליטת הכדור בוצעה שלא על ידי בעל הנשק [לדוגמא מסר את הנשק לאחר וזה פלט את הכדור] ועוד מקרים מסויימים של רשלנות פושעת, אז לערעור אין ולא יהיה סיכוי.
אמנם כפי הנראה שהיות ולא נפתח תיק אולי ישנו סיכוי שהמקרה הספציפי אינו עומד בקרטריונים לפסילת רשיון הנשק... אולי... אבל הכל תלוי בנסיבות המדוייקות של כל מקרה לגופו.
המלצתי היחידה היא פנייה ליעוץ משפטי מקצועי, רצוי כמובן אצל משרד עורכי דין אשר מתמצא / מתמחה בנושא.
במידה ופליטת הכדור סיכנה חיי אדם [פרט לפולט] והייתה עקב רשלנותו של הפולט ו/או משחק בנשק ו/או במידה ופליטת הכדור בוצעה שלא על ידי בעל הנשק [לדוגמא מסר את הנשק לאחר וזה פלט את הכדור] ועוד מקרים מסויימים של רשלנות פושעת, אז לערעור אין ולא יהיה סיכוי.
אמנם כפי הנראה שהיות ולא נפתח תיק אולי ישנו סיכוי שהמקרה הספציפי אינו עומד בקרטריונים לפסילת רשיון הנשק... אולי... אבל הכל תלוי בנסיבות המדוייקות של כל מקרה לגופו.
המלצתי היחידה היא פנייה ליעוץ משפטי מקצועי, רצוי כמובן אצל משרד עורכי דין אשר מתמצא / מתמחה בנושא.
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

באמת צריך לשמוע יותר פרטים על נסיבות המקרה...
אם פליטת הכדור ארעה לדוגמה בשעת לחץ, נגיד תוך כדי נסיון לעכב שודד שמאיים על חייך, אז יש מקום שעירעור כזה יוגש ויתקבל...
אם פליטת הכדור ארעה כתוצאה מכשל מכני של האקדח, לדוגמא אתה יורה במטווח, האקדח נשמט לך מהיד נפל לרצפה ופלט כדור...זו גם סיבה טובה לערער
אם הפליטה קרתה כתוצאה מזילזול בהוראות הבטיחות...אז אתה באמת צריך להגיד תודה שהמשטרה סגרה את התיק ויצאת רק בשלילת רשיון הנשק שלך.
אם פליטת הכדור ארעה לדוגמה בשעת לחץ, נגיד תוך כדי נסיון לעכב שודד שמאיים על חייך, אז יש מקום שעירעור כזה יוגש ויתקבל...
אם פליטת הכדור ארעה כתוצאה מכשל מכני של האקדח, לדוגמא אתה יורה במטווח, האקדח נשמט לך מהיד נפל לרצפה ופלט כדור...זו גם סיבה טובה לערער
אם הפליטה קרתה כתוצאה מזילזול בהוראות הבטיחות...אז אתה באמת צריך להגיד תודה שהמשטרה סגרה את התיק ויצאת רק בשלילת רשיון הנשק שלך.
- תרמתי למען הסליק

חברי המלומדים!
הבחור פלט - עצם פניתו אני מקווה מהווה הכרה באיזושהי טעות, - פרטים ממש לא חשוב.
משטרת ישראל המליצה לשלול את הנשק ללא הרשעה. (יפה כי אזרח הגון אין סיבה שיהיה לו ר.פ.)
מה הלאה - באזרחות הקורס הכי רציני לבטיחות ותפעול נשק הוא ירי מעשי = נקודה.
אדם שיראה רצינות יעשה קורס יגיד עכשיו אני מיומן יותר יודע יותר, יוכל להגיש ועדת ערר = ערר, חנינה, מחילה או מחיקת רישום היא זכות אלמנטרית של כל אזרח, ובוודאי כזה שנשא נשק למטרה חיובית.
עורך דין בשלב הערר יכול לסייע בהחלט - אבל יש יתרון עצום למי שמגיע עם הוכחת כוונה.
אגב ועדות ערר בעבר במקרים מסוימים החליטו בניגוד להמלצת המשטרה.
אני חוזר המלצתי היא קורס ירי מעשי + ועדת ערר (ניתן לתבל בעו"ד)
ושיהיה בהצלחה.
וכל השאר לא חשוב, מי אנחנו שהוא יפרט לנו מה קרה ?
אם יעשה זאת מרצונו וכולנו נוכל ליישם לקח מה טוב, ואם לא טוב נעשה אם נזכר באגדה - למה לפיל יש אף ארוך.
הבחור פלט - עצם פניתו אני מקווה מהווה הכרה באיזושהי טעות, - פרטים ממש לא חשוב.
משטרת ישראל המליצה לשלול את הנשק ללא הרשעה. (יפה כי אזרח הגון אין סיבה שיהיה לו ר.פ.)
מה הלאה - באזרחות הקורס הכי רציני לבטיחות ותפעול נשק הוא ירי מעשי = נקודה.
אדם שיראה רצינות יעשה קורס יגיד עכשיו אני מיומן יותר יודע יותר, יוכל להגיש ועדת ערר = ערר, חנינה, מחילה או מחיקת רישום היא זכות אלמנטרית של כל אזרח, ובוודאי כזה שנשא נשק למטרה חיובית.
עורך דין בשלב הערר יכול לסייע בהחלט - אבל יש יתרון עצום למי שמגיע עם הוכחת כוונה.
אגב ועדות ערר בעבר במקרים מסוימים החליטו בניגוד להמלצת המשטרה.
אני חוזר המלצתי היא קורס ירי מעשי + ועדת ערר (ניתן לתבל בעו"ד)
ושיהיה בהצלחה.
וכל השאר לא חשוב, מי אנחנו שהוא יפרט לנו מה קרה ?
אם יעשה זאת מרצונו וכולנו נוכל ליישם לקח מה טוב, ואם לא טוב נעשה אם נזכר באגדה - למה לפיל יש אף ארוך.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד