מעצרו של מנכ"ל המטווח האולימפי בהרצליה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מעצרו של מנכ"ל המטווח האולימפי בהרצליה
27/07/2005
07:16
מבזקים
מנהל המטווח בהרצליה חשוד בגניבת נשקים
שוטרי מפלג ההונאה של משטרת מחוז תל אביב עצרו את מנהל המטווח האולימפי בהרצליה, תושב העיר בן 70, בחשד שגנב נשקים מהמקום, מכר אותם ושלשל את התמורה לכיסו.
החקירה בעניינו החלה בעקבות תלונה שהגישו נגדו אנשי העמותה המפעילה את המטווח בגין גניבה וזיוף מסמכים.
(מתוך YNET של היום בבוקר)

07:16
מבזקים
מנהל המטווח בהרצליה חשוד בגניבת נשקים
שוטרי מפלג ההונאה של משטרת מחוז תל אביב עצרו את מנהל המטווח האולימפי בהרצליה, תושב העיר בן 70, בחשד שגנב נשקים מהמקום, מכר אותם ושלשל את התמורה לכיסו.
החקירה בעניינו החלה בעקבות תלונה שהגישו נגדו אנשי העמותה המפעילה את המטווח בגין גניבה וזיוף מסמכים.
(מתוך YNET של היום בבוקר)
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
לפני שיתחילו להתחרות מי ידרוך על הגוויה קודם, אשכול זה ינעל, ויפתח לכתיבה רק לאחר שיתבררו פרטים נוספים בחקירה (לחיוב או לשלילה).
אנו לא שופטים אף אחד, וכל אחד (לפי הבנתי) חף מפשע, עד שמוכח אחרת.
אנא המנעו לכתיבה על הנושא עד שיתבררו פרטים נוספים
אנו לא שופטים אף אחד, וכל אחד (לפי הבנתי) חף מפשע, עד שמוכח אחרת.
אנא המנעו לכתיבה על הנושא עד שיתבררו פרטים נוספים
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

עדכון נוסף לבינתיים, עדכונים נוספים יצורפו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118774,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118774,00.html
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
חברים יקרים,
לרבים מאיתנו דעות לחיוב ולשלילה על עמנואל בן-עמרם, על המטווח האולימפי בהרצליה ועל דרך ניהולו.
לחלקנו אף מידע מעמיק יותר על התנהלות הדברים במטווח לאורך כל שנות קיומו.
אבקשכם לשקול בכובד ראש את תגובותיכם. תגובות מתלהמות, משמיצות ודומות, יזכו למחיקה מיידית.
אנא שמרו על כבוד האתר ועל כבודו של אדם שבינתיים הוא בגדר חשוד בלבד.
לרבים מאיתנו דעות לחיוב ולשלילה על עמנואל בן-עמרם, על המטווח האולימפי בהרצליה ועל דרך ניהולו.
לחלקנו אף מידע מעמיק יותר על התנהלות הדברים במטווח לאורך כל שנות קיומו.
אבקשכם לשקול בכובד ראש את תגובותיכם. תגובות מתלהמות, משמיצות ודומות, יזכו למחיקה מיידית.
אנא שמרו על כבוד האתר ועל כבודו של אדם שבינתיים הוא בגדר חשוד בלבד.
Webart - דביר, מייסד הסליק
- סליקאי זהב

לא .. מה שמפחיד זה מה שיקרה לענף הקליעה עכשיו ...
זוכרים שתמיד דיברנו על הקש שעלול לשבור את גב הגמל (משרד הפנים והרשויות ..), נקווה שזה לא זה ...
בעצב רב
שחר
זוכרים שתמיד דיברנו על הקש שעלול לשבור את גב הגמל (משרד הפנים והרשויות ..), נקווה שזה לא זה ...
בעצב רב
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
GUSS, למיטב ידיעתי התלונות הועלו מתוך העמותה עצמה (אם אינני טועה כך צויין בסיקור של הפרשה), להתאחדות הקליעה יש עניין - בין אם פורמאלי ובין אם לאו - בהתרחשות מסדר גודל כזה, בעיקר לאור העבודה הרבה שנעשתה בשיקום יחסי האמון מול הרשויות ומשרד הפנים בפרט.
עכשיו, אם הפרשה נחשפה והתלונה אודות העבירות שבוצעו לכאורה על ידי מר בן עמרם ניתנה ע"י גורמים בענף, הרי שהם הוכיחו כי הם מיישרים קו עם החוק ואינם מעוניינים לתת ידם לדבר עבירה ויתרה על כך - מספקים את האינפורמציה לרשויות כדי למצות את הדין ולנקות את העמותה מתהליכים וגורמים שאינם מתיישבים בקנה אחד עם החוק, טובת הענף ובטחון האזרחים.
כל זה תיאורטי כרגע כל עוד הנושא על המדוכה.
עכשיו, אם הפרשה נחשפה והתלונה אודות העבירות שבוצעו לכאורה על ידי מר בן עמרם ניתנה ע"י גורמים בענף, הרי שהם הוכיחו כי הם מיישרים קו עם החוק ואינם מעוניינים לתת ידם לדבר עבירה ויתרה על כך - מספקים את האינפורמציה לרשויות כדי למצות את הדין ולנקות את העמותה מתהליכים וגורמים שאינם מתיישבים בקנה אחד עם החוק, טובת הענף ובטחון האזרחים.
כל זה תיאורטי כרגע כל עוד הנושא על המדוכה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מתוך "גלובס Online":
מנכ"ל המטווח האולימפי בהרצליה שוחרר בתנאים מגבילים
עמנואל בן עמרם חשוד שמכר כלי נשק ללא אישור משרד הפנים ושילשל לכיסו את התמורה * נחשד גם בביצוע מעשים מגונים בספורטאיות צעירות
יצחק דנון 15:34 3/8/05
מנכ"ל המטווח האולימפי בהרצליה, עמנואל בן עמרם (70), שוחרר היום בהסכמה ממעצרו בתנאים מגבילים. בין היתר נאסר עליו ליצור קשר עם כל המעורבים בפרשה, לרבות עובדי המטווח, חברי איגוד הכליאה ומנהליו וכן נאסר עליו להיכנס לתחומי המטווח האולימפי למשך חודשיים ולצאת מהארץ למשך 180 יום.
עמרם נעצר ב-26 ביולי בחשד שמכר כלי נשק ללא אישור משרד הפנים, ושילשל לכיסו את התמורה הנאמדת בעשרות אלפי שקלים. בן עמרם גם נחשד בהברחת נשק לארץ ובביצוע מעשים מגונים בספורטאיות צעירות, תוך שהוא מנצל את מעמדו כמי שאחראי על קידומן המקצועי.
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
עמנואל בן עמרם הוא אדם המזוהה יותר מכל אחד עם ענף הקליעה בישראל ועמד בראש הענף במשך עשרות שנים.
אני אישית מכיר את עמנואל למעלה מ- 30 שנה, מאז הייתי אלוף גדנ"ע צעיר והוא רכז הקליעה בהפועל ויו"ר איגוד הקליעה. היו לי איתו נסיעות לתחרויות רבות בחו"ל ואין ספור שיחות.
אילולא אישיותו המיוחדת, היותו אדם בעל חזון וכושר ביצוע, לא היה המטווח האולימפי הלאומי בהרצליה קם עד עצם היום הזה.
לא לחינם זכה באין ספור עיטורי הוקרה ממוסדות ספורט בארץ ובעולם.
קשה יהיה להפריד בין האיש ובין המוסד המפואר שהקים ובמיוחד אם עזיבתו ( שממילא היתה מתוכננת לסוף השנה ) תהיה בנסיבות כאלה.
קשה לי לדמיין את עמנואל, בגילו ובמעמדו, מובל לבית המעצר. הדבר גרם לי צער רב.
ללא הבעת דעה באשר לדברים המתפרסמים בכלי התקשורת, כאדם וכחבר, אני רק רוצה לאחל לעמנואל שיצליח להוכיח את חפותו, שיהיה חזק ובעיקר שישמור על בריאותו.
לפלורה ולילדים- היו חזקים, תשמרו על עצמכם ועליו.
מנחם אילן
- סליקאי ארד

- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד