האם ניתן להחליף?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

האם ניתן להחליף?

על ידי aviv » 11 אוגוסט 2005, 22:41

שלום לכולם
רציתי לדעת האם ניתן להחליף את האקדח שברשותי? לדוג': מגלוק 19 לגלוק 26, ומה הפרוצדורה... במידה וניתן.
תודה
אביב
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי donduck » 11 אוגוסט 2005, 22:59

הרבה נכתב על הנושא בפורום.
הנה אחד האשכולות
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=4824&highlight=%E4%E7%EC%F4%FA+%E0%F7%E3%E7

תמצא עוד הרבה עם תשתמש במנוע החיפוש של האתר.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 12 אוגוסט 2005, 07:06

בשביל לחסוך לך טירטורים ועגמת נפש מיותרים,
קח בחשבון, שאם אתה לא בתבחין מלפני 1996 אז כל החלפת נשק קשורה בבדיקה של קיום העילה לשמה אתה נושא קיבלת את הרשיון -- בדיוק כמו בחידוש רשיון.
זאת אומרת שכשתבוא לפקיד הרישוי עם שטרות המכר והקניה, אתה תידרש גם להציג בפניו את כל המסמכים והאישורים הנדרשים (מתנדב משא"ז, ישוב ראוי, מוביל חומרי נפץ..וכו).

אם אין לך את כל האישורים האלה זמינים, הייתי מציע לך לארגן אותם לפני שאתה בכלל מתחיל לחפש תחליף לגלוק 19 שלך. אחרת כשתגיע לפקיד הרישוי זה יהיה מדי. אתה תהייה תקוע במצב שבו את ה-G19 כבר מכרת, ואת ה-G26 ששילמת עליו אתה לא יכול לשחרר....

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי konen1 » 12 אוגוסט 2005, 08:54

אם אני רוצה להחליף את הנשק ואני בתבחין משא"ז אני צריך לעבור את כל הפרוצדורה המלאה מהתחלה
או שמספיק מכתב של מפקד בסיס המשא"ז שבו אני מתנדב על נייר משטרתי רשמי???!!!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 12 אוגוסט 2005, 09:31

konen1 כתב:אם אני רוצה להחליף את הנשק ואני בתבחין משא"ז אני צריך לעבור את כל הפרוצדורה המלאה מהתחלה
או שמספיק מכתב של מפקד בסיס המשא"ז שבו אני מתנדב על נייר משטרתי רשמי???!!!

ניתן להסתפק במכתב של מפקד בסיס המשא"ז המחוזי בדרגת ניצב משנה. אגב אני באותה הפרוצדורה (כי אני רוצה לרכוש רובה אוויר) וממתין כבר שלושה חודשים למכתב שאומר: "הבחור הזה הוא באמת מה שהוא טוען". אבל תגיד תודה שהפרוצדורה הזו קיימת, כי בזכותה הפשיעה בארץ במגמת צניחה חופשית.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 12 אוגוסט 2005, 12:10

ארנולד כתב:אגב אני באותה הפרוצדורה (כי אני רוצה לרכוש רובה אוויר) וממתין כבר שלושה חודשים למכתב שאומר: "הבחור הזה הוא באמת מה שהוא טוען". אבל תגיד תודה שהפרוצדורה הזו קיימת, כי בזכותה הפשיעה בארץ במגמת צניחה חופשית.

ליאור,

תהרוג אותי אבל אני באמת לא מבין מה הקשר בין הפרוצדורה הבירוקרטית הזו, לבין רמת הפשיעה בארץ...ואני ממש לא יודע מאיפה הנתונים על הצניחה החופשית של הפשיעה, וביחוד לאור אותה תוכנית שהיתה ב-TV ובה דובר על הקלות הבלתי נסבלת של הפשיעה ועל אוזלת היד של הרשויות בטיפול בה...
וחוץ מזה, המקור העיקרי לנשק של העולם התחתון הוא דווקא הצבא ורשויות החוק שמשם נגנבים ונמכרים נשקים בכמיות אדירות ולא המגזר האזרחי.

ופרט אחרון... עבריין לא צריך לעמוד בשום תבחינים כדי לשאת נשק..אלא אם כן משרד הפנים המציא תבחין חדש בסיגנון IF YOU CAN'T BEAT THEM JOIN THEM... :wink:

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 13 אוגוסט 2005, 08:55

donduck כתב:הרבה נכתב על הנושא בפורום.
הנה אחד האשכולות
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=4824&highlight=%E4%E7%EC%F4%FA+%E0%F7%E3%E7

תמצא עוד הרבה עם תשתמש במנוע החיפוש של האתר.

כבר בנובמבר כתבתי שצריך להדביק את האשכול ... :roll:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד