תחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחמושת
שלום
שאלתי היא האם מישהוא יודע מה ההבדל
1. הידרה שוק 147 גרין
2. הידרה שוק 124 גרין +P+
3. רינג'ר 147
מה ההבדלים ומה עדיף.
תודה
1. הידרה שוק 147 גרין
3. רינג'ר 147
מה ההבדלים ומה עדיף.
תודה
- סליקאי כסף

אני בטוח שאם תעשה חיפוש באתר על הנושא של תחמושת ראש חלול או HP תיתקל בהמון אשכולות שבהם תוכל למצוא מגוון דיעות על הנושא.
מבחינת הבדלים בין התחמושות שציינת, לא תוכל למצוא הבדלים משמעותיים מבחינת ביצועים בין תחמושות ראש חלול מהשורה הראשונה. ההבדלים הם שוליים וזניחים, כך שתבחר לעצמך את התחמושת שנעימה לך ביותר לירי ושהנשק שלך מזין בצורה האמינה ביותר...לדוגמא, סביר להניח שהרתע של תחמושת 124GR +P+ יהיה חזק יותר מזה של תחמושת 147GR שהיא דרך אגב +P אם אני לא טועה...
קח רק בחשבון שתחמושות כאלה מאד יקרות, יותר מ-5שח לכדור, וזה עסק די יקר להחזיק מלאי של תחמושת כזו באיכות מבצעית (בהנחה שאת מחליף את הכדורים במחסניות בתדירות של פחות מ-6 חודשים). כנ"ל אם אתה רוצה לירות את התחמושת שאתה מתעד לשאת, ולוודא שאכן הנשק אוכל אותה כמו שצריך ושנוח לך לירות אותה תתכונן להוצאה מתאימה.. על פחות מ-100 כדור אין מה לדבר...
אישית, אני מעדיף להשקיע את הכסף הזה בתחמושת FMJ רגילה של תע"ש אותה אני גם נושא במחסניות כדרך קבע, ויורה אותה בלי כאב לב משמעותיים ופחות כאבי כיס...
א.
מבחינת הבדלים בין התחמושות שציינת, לא תוכל למצוא הבדלים משמעותיים מבחינת ביצועים בין תחמושות ראש חלול מהשורה הראשונה. ההבדלים הם שוליים וזניחים, כך שתבחר לעצמך את התחמושת שנעימה לך ביותר לירי ושהנשק שלך מזין בצורה האמינה ביותר...לדוגמא, סביר להניח שהרתע של תחמושת 124GR +P+ יהיה חזק יותר מזה של תחמושת 147GR שהיא דרך אגב +P אם אני לא טועה...
קח רק בחשבון שתחמושות כאלה מאד יקרות, יותר מ-5שח לכדור, וזה עסק די יקר להחזיק מלאי של תחמושת כזו באיכות מבצעית (בהנחה שאת מחליף את הכדורים במחסניות בתדירות של פחות מ-6 חודשים). כנ"ל אם אתה רוצה לירות את התחמושת שאתה מתעד לשאת, ולוודא שאכן הנשק אוכל אותה כמו שצריך ושנוח לך לירות אותה תתכונן להוצאה מתאימה.. על פחות מ-100 כדור אין מה לדבר...
אישית, אני מעדיף להשקיע את הכסף הזה בתחמושת FMJ רגילה של תע"ש אותה אני גם נושא במחסניות כדרך קבע, ויורה אותה בלי כאב לב משמעותיים ופחות כאבי כיס...
א.
- תרמתי למען הסליק

Re: תחמושת
ELI כתב:שלום
1. הידרה שוק 147 גרין
3. רינג'ר 147
מה ההבדלים ומה עדיף.
תודה
1. קליע חוד חלול שבמרכזו "עמוד" שאמור לסייע בפתיחת הראש בזמן פגיעה ברקמה רכה, משקלו של הקליע 147 גריין. (15.43 גריין = 1 גרם)
2. קליע דומה וקל מהראשון בכדור בעל דחף גבוה יותר (+P+) אשר מעניק לקליע מהירות גבוהה.
בשילוב המשקל הקל יותר, מהירות הקליע תהיה גבוהה משמעותית מקודמו ברשימה.
3. הריינג'ר הוא היורש של הבלאק טאלון \ SXT , חפש בלאק טאלון ותמצא המווווווון אנפורמציה.
מה עדיף ? אימונים בתחמושת רגילה כמו שכתבו קודמי.
חבלני, אל תהיה כ"כ שלילי בנוגע לתחמושות האקזוטיות. הן מועילות מאוד (!) לכיסו של היצרן
נערך לאחרונה על ידי הצעדן בתאריך 13 אוגוסט 2005, 12:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
- תרמתי למען הסליק

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד