בעיות נקירה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- תרמתי למען הסליק

עמוס כתב:
עמוס, לא מבינים לא כותבים !!!
אני מציע לא לבדוק את הנוקר אלה לבדוק את פני בית הנוקר .
כי אם תשימו לב יש מרחיה של הנוקר על פני הפיקה .
1. בית בליעה שחוק מה שגורם לתרמיל לשחק ממש באלפיות בבית הבליעה .
2. פני בית נוקר בצינה אוולי (אליפטי) מה שגורם לנוקר לשחק בצורה אופקית.
עמוס, לא מבינים לא כותבים !!!
הוא שמע פעמונים של כנסייה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
מגן 1
גם עם חושבים שיודעים ,לא כותבים עד שלא בטוחים.
אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה ,אבל לדעתי ההסבר של עמוס הוא נכון,והוא גם הגיוני.
לפי דבריך יש פתיחת נעילה לפני שנוקר חוזר, עם ככה הייתה לנו שבירה של הנוקר.
בקיצור מה שכתבת לא הגיוני.
ביי דורון
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
doron-30 כתב:מגן 1
ביי דורון
דורון ידידי,
הרשה לי לתקן אותך, מגן 1 צודק. הסיבה היא שהנוקר עשוי מחומר "מעט" יותר קשה מאשר הפיקה, ואין שום סיבה שהנוקר יישבר בגלל שהוא ממשיך להנעץ בפיקה עוד פרק זמן במהלך התנועה של המחלק לאחור וחליצת התרמיל מבית הבליעה עד המפגש עם השן הפולטת.
התשובה של עמוס אינה מקובלת עלי, כאשר מדובר על מריחת הנוקר - אם התרמיל משחק בתוך בית הבליעה אזי צריכה להיות בעית הרחק ראש תחמיש כפי שכתבתי בתגובתי הראשונה - הנעילה צריכה להיות חלקית ולא תקינה. אם הנוקר משחק בתוך תעלת הנוקר ויוצא החוצה ממנה דרך פני הסדן בכל פעם בנקודה אחרת (לפי מה שעמוס כותב תעלה אובלית) אזי שהנקירה צריכה להיות בכל פעם בנקודה אחרת.
תנסה להזכר בשיעורים שישבנו בהם יחד ברמת השרון. אם לא, אזכיר לך ב 4 עיניים.
נוקרים נשברים בד"כ בגלל גלי זעזוע הנוצרים במפגשם עם כתפי הסדן, לכן ב CZ70 VAZOR יש שבירת נוקרים כל הזמן (אני עד לשניים תוך פרק זמן של פחות מחצי שעה..
(אך גם בגלוק ישנה לעיתים תופעה דומה של מריחת נוקר)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם ומגן 1 .
אני לא אמרתי שהתעלת נוקר שחוקה. אלה אמרתי שפני בית הנוקר בצינה אוואלי.
1. בכל כלי נשק בעולם הנוקר יכול לשחק ממש באלפיות במוביל שלו עד למפגש עם פני בית הנוקר בצינה , וברגע שהוא יוצא למפגש עם הפיקה הוא מתיישר .
מגן 1 ונועם להזכירכם הנוקרים הם בצורת קונוס .
ובמיקרים נדירים הנוקר נשבר ואז אין נקירה (ברוב המקרים) .
אם נרחיב נגיע למדיד שחיקת קדח נוקר יש גם לאקדחים וגם לרובים. (אגב בשבוע שעבר השבתתי צינה של זיג מאותה הסיבה , הקדח של בית פני הנוקר היה אוואלי.)
נועם הנוקר עשוי מחומר הרבה הרבה הרבה יותר קשה אפילו מרוב חלקי הנשק , הוא עומק בלחץ, בחום ומאות אלפי תנועות .
יעידו על זה בעלי הגלוק שהחליפו לאחרונה צינה סדוקה .
הם החליפו רק צינה או קפיץ נוקר אבל הנוקר עדיין שלם.
לעומת זאת ב-אם 16 כל 10.000 כדור לערך אני מחליף נוקר כי הוא מקבל מעין פיטריה .
וברובה בארט אני מחליף בריח כל 500 כדור כי קדח פני הנוקרבבריח נהיה אוואלי .
זה נבדק והגיעו לזה שהקדח נהיה אוולי בגלל לחץ הגזים החוזרים אחורה.
מצאו לזה פיתרון , פשוט קודחים את פני בית הנוקר ומכניסים תותב פלדה.
ברוב"צ אם 24 מחליפים פשוט בריח .
תשימו לב שיש אקדחים ובהם ישנה קוביה שהיא למעשה פני בית הנוקר והיא ניתנת להחלפה.
בקיצור אני אתחיל לאסוף לכם דוגמאות ובאחד המפגשים נדון בנושא ...
מגן 1 לא יודעים לא כותבים צודק אחי , אז תזרוק את המקלדת שלך .
את מה שנמחק כבר מזכרוני אנשים משלמים לאפריים יערי כדי ללמוד.
נתראה בקרוב.
למי שרוצה להגיע אלי למעבדת נשק.
מוזמן , אם תצליחו להגיע לרצועה.
עמוס
אני לא אמרתי שהתעלת נוקר שחוקה. אלה אמרתי שפני בית הנוקר בצינה אוואלי.
1. בכל כלי נשק בעולם הנוקר יכול לשחק ממש באלפיות במוביל שלו עד למפגש עם פני בית הנוקר בצינה , וברגע שהוא יוצא למפגש עם הפיקה הוא מתיישר .
מגן 1 ונועם להזכירכם הנוקרים הם בצורת קונוס .
ובמיקרים נדירים הנוקר נשבר ואז אין נקירה (ברוב המקרים) .
אם נרחיב נגיע למדיד שחיקת קדח נוקר יש גם לאקדחים וגם לרובים. (אגב בשבוע שעבר השבתתי צינה של זיג מאותה הסיבה , הקדח של בית פני הנוקר היה אוואלי.)
נועם הנוקר עשוי מחומר הרבה הרבה הרבה יותר קשה אפילו מרוב חלקי הנשק , הוא עומק בלחץ, בחום ומאות אלפי תנועות .
יעידו על זה בעלי הגלוק שהחליפו לאחרונה צינה סדוקה .
הם החליפו רק צינה או קפיץ נוקר אבל הנוקר עדיין שלם.
לעומת זאת ב-אם 16 כל 10.000 כדור לערך אני מחליף נוקר כי הוא מקבל מעין פיטריה .
וברובה בארט אני מחליף בריח כל 500 כדור כי קדח פני הנוקרבבריח נהיה אוואלי .
זה נבדק והגיעו לזה שהקדח נהיה אוולי בגלל לחץ הגזים החוזרים אחורה.
מצאו לזה פיתרון , פשוט קודחים את פני בית הנוקר ומכניסים תותב פלדה.
ברוב"צ אם 24 מחליפים פשוט בריח .
תשימו לב שיש אקדחים ובהם ישנה קוביה שהיא למעשה פני בית הנוקר והיא ניתנת להחלפה.
בקיצור אני אתחיל לאסוף לכם דוגמאות ובאחד המפגשים נדון בנושא ...
מגן 1 לא יודעים לא כותבים צודק אחי , אז תזרוק את המקלדת שלך .
את מה שנמחק כבר מזכרוני אנשים משלמים לאפריים יערי כדי ללמוד.
נתראה בקרוב.
למי שרוצה להגיע אלי למעבדת נשק.
מוזמן , אם תצליחו להגיע לרצועה.
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
חברה,
זה בסך הכל עוד ויכוח מקצועי, ואין טעם להוריד אותו לפסים אישיים ביחוד כשכולם יודעים שבסופו של דבר זה יסתיים כנראה בעוד מפגש, כמה בורקסים, שתייה, וחורים במטרות. גם אם אנשים טועים פה ב-100% זה טוב, כי כולם יוצאים מזה נשכרים כשהאמת יוצאת לאור...
קדח נוקר אובאלי יכולה להיות בהחלט הסיבה לתופעה האמורה. קצה נוקר עם פטריה גם כן.. למעשה, כל דבר שישהה את הנוקר מלחזור אחורנית בזמן יכול להיות הגורם.
לגבי חוזק חומרים לדעתי, נוקר אמור להשבר לפני הצינה, כי הרבה יותר זול להחליף נוקר מאשר צינה..לכמה נוקרים שאני מכיר יש אפילו נקודת תורפה מתוכננת שם החלק אמור להשבר.
לגבי השוואה לכלים אחרים -- זה ממש לא רלוונטי. כל כלי בנוי ומתוכנן אחרת, עשוי מחומרים שונים, עם הבעיות שלו, הכשלים בתכנון שלו ונקודות התורפה שלו. צריך להשוות תפוחים לתפוחים. אין מה להשוות 1911 (בו קרתה הבעיה הזו) לגלוק, זיג, M16 או 0.5 בארט...
צריך להשוות את הבעיה בכלי הספציפי הזה (1911) ל-1911 אחרים.
א.
זה בסך הכל עוד ויכוח מקצועי, ואין טעם להוריד אותו לפסים אישיים ביחוד כשכולם יודעים שבסופו של דבר זה יסתיים כנראה בעוד מפגש, כמה בורקסים, שתייה, וחורים במטרות. גם אם אנשים טועים פה ב-100% זה טוב, כי כולם יוצאים מזה נשכרים כשהאמת יוצאת לאור...
קדח נוקר אובאלי יכולה להיות בהחלט הסיבה לתופעה האמורה. קצה נוקר עם פטריה גם כן.. למעשה, כל דבר שישהה את הנוקר מלחזור אחורנית בזמן יכול להיות הגורם.
לגבי חוזק חומרים לדעתי, נוקר אמור להשבר לפני הצינה, כי הרבה יותר זול להחליף נוקר מאשר צינה..לכמה נוקרים שאני מכיר יש אפילו נקודת תורפה מתוכננת שם החלק אמור להשבר.
לגבי השוואה לכלים אחרים -- זה ממש לא רלוונטי. כל כלי בנוי ומתוכנן אחרת, עשוי מחומרים שונים, עם הבעיות שלו, הכשלים בתכנון שלו ונקודות התורפה שלו. צריך להשוות תפוחים לתפוחים. אין מה להשוות 1911 (בו קרתה הבעיה הזו) לגלוק, זיג, M16 או 0.5 בארט...
צריך להשוות את הבעיה בכלי הספציפי הזה (1911) ל-1911 אחרים.
א.
- תרמתי למען הסליק

חברים את זה קיבלתי בפרטי ממגן 1 האיש עם המסכה
לשיפוטכם....
מר גלוקי מזה תקופה שאני קורה את התגובות של בפורום.
שמתי לב שאתה מבין מעט מאוד בנשא נשק קל. על פי תגובותיך בפורום הבנתי שאתה
עובד כנשק בצה"ל ומה לעשות שאתם הנשקים בצהל לא מבינים בנושא הנק"ל.
בנוסף היום התברר לי מקור ידע נוסף שלך, אפרים יערי.
לידיעתך הכללית, ידוע לי מחבר טוב מהנדס במקצועו שעבד הרבה שנים עם אותו אפרים יערי שמושא הערצתך אינו מבין במיוחד בנשק קל.
איך אמר לי אותו חבר "הוא עושה הרבה רעש ואין לו כיסוי"
מושא הערצתך אינו בעל מקצוע בעל תואר כלשהו: טכנאי או מהנדס, לאורך התקופה בה הוא עובד בתעש הוא לא פיתח שום מוצר שהגיע ליצור סדרתי.
לאורך תקופת עבודתו לא ניתן לאפרים מושא הערצתך להתעסק ולגעת בכלי הנשק שפותחו ויוצרו במפעל בו עבדו הוא וחברי.
ולעינין הנוקר כמה חבל שאתה כותב שטויות ובאמת לא מבין על מה אתה כותב.
כתבתי בפורום בדיוק מה הסיבה לתופעת הנקירה המעוותת ולסימני השיפשוף על הפיקה, דברים כאלה נלמדים רק כאשר מתעסקים בפיתוח נשק ויורים עם כלים חדשים. היות ואתה לא עוסק בפיתוח אלא רק מתקן נשק לעולם לא תבין בנושא.
וגם מפיו של אותו אפרים יערי מושא הערצתך לא תלמד הרבה כי גם הוא לא מבין בדברים אלה.
לשיפוטכם....
מר גלוקי מזה תקופה שאני קורה את התגובות של בפורום.
שמתי לב שאתה מבין מעט מאוד בנשא נשק קל. על פי תגובותיך בפורום הבנתי שאתה
עובד כנשק בצה"ל ומה לעשות שאתם הנשקים בצהל לא מבינים בנושא הנק"ל.
בנוסף היום התברר לי מקור ידע נוסף שלך, אפרים יערי.
לידיעתך הכללית, ידוע לי מחבר טוב מהנדס במקצועו שעבד הרבה שנים עם אותו אפרים יערי שמושא הערצתך אינו מבין במיוחד בנשק קל.
איך אמר לי אותו חבר "הוא עושה הרבה רעש ואין לו כיסוי"
מושא הערצתך אינו בעל מקצוע בעל תואר כלשהו: טכנאי או מהנדס, לאורך התקופה בה הוא עובד בתעש הוא לא פיתח שום מוצר שהגיע ליצור סדרתי.
לאורך תקופת עבודתו לא ניתן לאפרים מושא הערצתך להתעסק ולגעת בכלי הנשק שפותחו ויוצרו במפעל בו עבדו הוא וחברי.
ולעינין הנוקר כמה חבל שאתה כותב שטויות ובאמת לא מבין על מה אתה כותב.
כתבתי בפורום בדיוק מה הסיבה לתופעת הנקירה המעוותת ולסימני השיפשוף על הפיקה, דברים כאלה נלמדים רק כאשר מתעסקים בפיתוח נשק ויורים עם כלים חדשים. היות ואתה לא עוסק בפיתוח אלא רק מתקן נשק לעולם לא תבין בנושא.
וגם מפיו של אותו אפרים יערי מושא הערצתך לא תלמד הרבה כי גם הוא לא מבין בדברים אלה.
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
מגן 1
לפני שאתה מבלבל את המ'ח עם שטויות של חבר שלי אמר {רס"ן שמועתי},תבדוק טוב טוב טוב
מי זה אפריים יערי,כיום הוא בפנסיה ועד לפני שהוא יצא ,הוא פיתח הרבה כלים בעיקר נק"ל.
לכן לפני שאתה זורק רפש על איש שאתה לא מכיר,תבדוק קודם כל מי הוא.
כמי שעבר אצלו שני קורסים בתע"ש ,הבנאדם פשוט איציקלופדיה מהלכת ,בכל מה שקשור לנשק.
היה גם המשך דרג ג' שאותו הוא גם העביר וזה כלל שינויים ושיפורים בכלי ירייה.
כנראה שיש לך הרבה מה ללמוד ,ואם זה ככה מציע לך לעשות אצלו את הקורס,
ואולי תאמר לנו אח" כ שטעית.
לסיכום מגן 1 - לינראה שאתה המון רעש ללא כיסוי.
לפני שאתה מבלבל את המ'ח עם שטויות של חבר שלי אמר {רס"ן שמועתי},תבדוק טוב טוב טוב
מי זה אפריים יערי,כיום הוא בפנסיה ועד לפני שהוא יצא ,הוא פיתח הרבה כלים בעיקר נק"ל.
לכן לפני שאתה זורק רפש על איש שאתה לא מכיר,תבדוק קודם כל מי הוא.
כמי שעבר אצלו שני קורסים בתע"ש ,הבנאדם פשוט איציקלופדיה מהלכת ,בכל מה שקשור לנשק.
היה גם המשך דרג ג' שאותו הוא גם העביר וזה כלל שינויים ושיפורים בכלי ירייה.
כנראה שיש לך הרבה מה ללמוד ,ואם זה ככה מציע לך לעשות אצלו את הקורס,
ואולי תאמר לנו אח" כ שטעית.
לסיכום מגן 1 - לינראה שאתה המון רעש ללא כיסוי.
גלוק מ"ס 1 ..........
מגן1
אמנם אני לא מכיר את מר יערי אישית, אלב הנה מספר נתונים לגבי האדם אותו פסלתה ובו זילזלתה כל כך,
רק לידע כללי מר אפריים יערי הוא בעל ותק של מעל 35 שנה בתע"ש כולל בפיתוח כלי נשק [היה מעורב בפיתוח הגלילון לדוגמא]
בנוסף אני משער כי בתע"ש לא היו ממנים את מר יערי למנהל מחלקת נשק מיוחד בתע"ש, אלמלא היה לו "ידע כל שבוא בנושא נק"ל ובמיוחד בכל הכרוך בפיתוח נק"ל
היות ואני לא מתיימר להיות נשק, להבין בנשק ולכן לא אתיימר לכתוב מה הסיבה לתופעה שראינו בתמונות אשאיר זאת למומחים
ואם בידע כללי עסקינן - אז רק לידיעה כי עוזי גל אשר אין חולק על היותו מפתח כלי נשק ועילוי בנושאי נק"ל היה ללא תואר כל שהוא בזמן שהחל בפיתוח כלי נשק ואת התואר בהנדסת מכונות בהתכתבות ... החל לעשות מול אוניברסיטה באנגליה בזמן שישב בכלא עכו [ בסוף שנת 43 הוא נדון לשבע שנים לאחר שניתפס על ידי משטרת המנדט, עם חלקי נשק שאותו פיתח, לכן ישב בכלא משנת 44 עד 46 שאז קיבל חנינה ממלך אנגליה...] אני לא יודע אם סיים את התואר, אבל זה גם לא רלוונטי...
מה שכן אומר הוא שקצת תרבות דיבור / כתיבה באתר לא תזיק לאף אחד מאיתנו, מומחה או לא מומחה
אבל זו רק דעתי...
סתם נקודה למחשבה
אמנם אני לא מכיר את מר יערי אישית, אלב הנה מספר נתונים לגבי האדם אותו פסלתה ובו זילזלתה כל כך,
רק לידע כללי מר אפריים יערי הוא בעל ותק של מעל 35 שנה בתע"ש כולל בפיתוח כלי נשק [היה מעורב בפיתוח הגלילון לדוגמא]
בנוסף אני משער כי בתע"ש לא היו ממנים את מר יערי למנהל מחלקת נשק מיוחד בתע"ש, אלמלא היה לו "ידע כל שבוא בנושא נק"ל ובמיוחד בכל הכרוך בפיתוח נק"ל
היות ואני לא מתיימר להיות נשק, להבין בנשק ולכן לא אתיימר לכתוב מה הסיבה לתופעה שראינו בתמונות אשאיר זאת למומחים
ואם בידע כללי עסקינן - אז רק לידיעה כי עוזי גל אשר אין חולק על היותו מפתח כלי נשק ועילוי בנושאי נק"ל היה ללא תואר כל שהוא בזמן שהחל בפיתוח כלי נשק ואת התואר בהנדסת מכונות בהתכתבות ... החל לעשות מול אוניברסיטה באנגליה בזמן שישב בכלא עכו [ בסוף שנת 43 הוא נדון לשבע שנים לאחר שניתפס על ידי משטרת המנדט, עם חלקי נשק שאותו פיתח, לכן ישב בכלא משנת 44 עד 46 שאז קיבל חנינה ממלך אנגליה...] אני לא יודע אם סיים את התואר, אבל זה גם לא רלוונטי...
מה שכן אומר הוא שקצת תרבות דיבור / כתיבה באתר לא תזיק לאף אחד מאיתנו, מומחה או לא מומחה
אבל זו רק דעתי...
סתם נקודה למחשבה
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

ototo , להתחבא אחרי כינוי או לשלוח מסר פרטי בצורה מעליבה זה קל מאד וזה לא צריך להעשות כך. כל ויכוח מקצועי הוא לגיטימי אף אחד לא צריך להסכים לדעה של השני אבל יש גם דרך לומר זאת. הפעם זאת בעית נקירה פעם הבאה זה יהיה נושא אחר לכן מי שלא רוצה/מעונין להגיב שישב בצד. בסה"כ המטרה של האתר כמו שהמקימים שלו רצו זה לעזור אחד לשני ולא לנגח אחד את השני.
- תרמתי למען הסליק

מגן1.
הרבה חברים בפורום שלנו מסתתרים מאחורי כינויים, וסיבותיהם עימם.
אתה אינך מכיר את גלוקי/עמוס, ולא יודע מה רמת הידע שלו, אתה יכול רק לשער (ולאור היכרות אישית עימו, אני יכול להיות עד לרמתו המקצועית).
על אפריים יערי רק שמעתי, אבל כל מה ששמעתי היה נכון, אם זה ממנהל המפעל בו עבד, ואם מאנשים שעבדו איתו, למדו ממנו וכו'.
אין לך מושג מי האיש, ולא הייתי זורק רפש רק בגלל "שחבר שלי אמר לי". צא ולמד מי האיש ולאחר מכן כתוב כפי יכולתך. רק אם אתה יכול להוכיח זאת.
הויכוח המקצועי בינך לבין גלוקי בפורום מאוד מעניין, ואין לי את הכלים לבדוק מי מכם צודק, ולדעתי שניכם עושים עוול למקרה זה, מכיוון ששניכם יודעים כי על פי תמונה לא ניתן לאבחן במדוייק מה הבעיה.
אתם מוזמניםלפנות לאותו חבר נכבד בסליק שיפגש איתכם, ושם בצעו בנשקו ניסויים שונים, מדידות, תיקונים, הלחמות, מבנים, וכל העולה על רוחכם.
מכאן ועד הגעה לרמה של התכתשות על בסיס אישי..... הגזמתם.
חבל שאשכול מעניין כזה יינעל רק בגלל מילים שאינם במקום.
יאללה ללחוץ ידיים ולשוב לעבודה.
(עמוס.... סחטיין על האיפוק...)
הרבה חברים בפורום שלנו מסתתרים מאחורי כינויים, וסיבותיהם עימם.
אתה אינך מכיר את גלוקי/עמוס, ולא יודע מה רמת הידע שלו, אתה יכול רק לשער (ולאור היכרות אישית עימו, אני יכול להיות עד לרמתו המקצועית).
על אפריים יערי רק שמעתי, אבל כל מה ששמעתי היה נכון, אם זה ממנהל המפעל בו עבד, ואם מאנשים שעבדו איתו, למדו ממנו וכו'.
אין לך מושג מי האיש, ולא הייתי זורק רפש רק בגלל "שחבר שלי אמר לי". צא ולמד מי האיש ולאחר מכן כתוב כפי יכולתך. רק אם אתה יכול להוכיח זאת.
הויכוח המקצועי בינך לבין גלוקי בפורום מאוד מעניין, ואין לי את הכלים לבדוק מי מכם צודק, ולדעתי שניכם עושים עוול למקרה זה, מכיוון ששניכם יודעים כי על פי תמונה לא ניתן לאבחן במדוייק מה הבעיה.
אתם מוזמניםלפנות לאותו חבר נכבד בסליק שיפגש איתכם, ושם בצעו בנשקו ניסויים שונים, מדידות, תיקונים, הלחמות, מבנים, וכל העולה על רוחכם.
מכאן ועד הגעה לרמה של התכתשות על בסיס אישי..... הגזמתם.
חבל שאשכול מעניין כזה יינעל רק בגלל מילים שאינם במקום.
יאללה ללחוץ ידיים ולשוב לעבודה.
(עמוס.... סחטיין על האיפוק...)
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

שלום סימנטוב
קודם כל, הרשה לי להחמיא לך על איכות התמונות.
בנוגע לבעיה שציינת, התופעה מוכרת וידועה במשפחת ה 1911. הנוקר, לאחר שנקר את הפיקה חייב לחזור במינימום זמן לאחור. עם תחילת תנועת הקליע לפנים, מתחילה תנועה נגדית לאחור של החלקים הרותעים, דהיינו, הקנה והצינה (כיחידה אחת). עם תנועתם לאחור, גולש הקנה כלפי מטה, ובעצם נפרד מהצינה ומאפשר לה לנוע בחופשיות לאחור ולסיים את תהליך ההפלטה.
כל זמן שהנוקר לא חזר למצב אחורי, הוא בעצם "תקוע" בפיקה ויקשה מאד על צניחת הקנה כלפי מטה. הריקוע שרואים בתמונות, הוא למעשה הסימן שהשאיר הנוקר הבולט כנגד התרמיל/קנה שירדו למטה.
באשר לסיבה, מדוע הנוקר לא חוזר מספיק מהר לאחור, הייתי מציע לך לבדוק את שלמות קפיץ הנוקר, את הנוקר עצמו - שמא קיבל עוות, ואת נקיון תעלת הנוקר - סתם לכלוך, או שמן שיבש. כמובן שתמיד ישנה האפשרות שקפיץ הנוקר "התעייף" ונחלש, אבל לא ממש הייתי מהמר על כך באקדח שלא ירה אלפי כד'.
אני נוטה שלא להסכים עם השערתו של "גלוקי" בדבר עוות פני בית הנוקר. לא נתקלתי ולא שמעתי עד היום על 1911 עם תופעה שכזאת, ובטח לא בצורה בה היא מופיעה בתמונות.
קודם כל, הרשה לי להחמיא לך על איכות התמונות.
בנוגע לבעיה שציינת, התופעה מוכרת וידועה במשפחת ה 1911. הנוקר, לאחר שנקר את הפיקה חייב לחזור במינימום זמן לאחור. עם תחילת תנועת הקליע לפנים, מתחילה תנועה נגדית לאחור של החלקים הרותעים, דהיינו, הקנה והצינה (כיחידה אחת). עם תנועתם לאחור, גולש הקנה כלפי מטה, ובעצם נפרד מהצינה ומאפשר לה לנוע בחופשיות לאחור ולסיים את תהליך ההפלטה.
כל זמן שהנוקר לא חזר למצב אחורי, הוא בעצם "תקוע" בפיקה ויקשה מאד על צניחת הקנה כלפי מטה. הריקוע שרואים בתמונות, הוא למעשה הסימן שהשאיר הנוקר הבולט כנגד התרמיל/קנה שירדו למטה.
באשר לסיבה, מדוע הנוקר לא חוזר מספיק מהר לאחור, הייתי מציע לך לבדוק את שלמות קפיץ הנוקר, את הנוקר עצמו - שמא קיבל עוות, ואת נקיון תעלת הנוקר - סתם לכלוך, או שמן שיבש. כמובן שתמיד ישנה האפשרות שקפיץ הנוקר "התעייף" ונחלש, אבל לא ממש הייתי מהמר על כך באקדח שלא ירה אלפי כד'.
אני נוטה שלא להסכים עם השערתו של "גלוקי" בדבר עוות פני בית הנוקר. לא נתקלתי ולא שמעתי עד היום על 1911 עם תופעה שכזאת, ובטח לא בצורה בה היא מופיעה בתמונות.
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד