מה זה כדור נחשים?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: .
avishon כתב:בזמנו , כשהחזקתי תופי (סמית ווסון מודל 60 , "0.38 ספיישל , קנה "2) ,
ניסיתי כמה כדורים כאלה על מטרות-דמות (במערב הפרוע של שארם...) .
3 מטרות דמות , זו ליד זו במירווחים של כחצי מטר : מכ-15 מ' הכדוריות פגעו
בכל 3 המטרות . מאז התחלתי לקרוא לכדור הזה "מפזר הפגנות"...
באיזה שלב של הירי נפרצת המעטפת ומתפזרות הכדוריות
- סליקאי ארד

המעטפת נפרצת כשלב אחרון של תהליך הירי עצמו (בבית הבליעה או בתא שבתוף), הכדוריות שנדחפות מכח הגזים בוקעות את החרטום, זו הנקודה החלשה ביותר במכוון, בדיוק כמו השושנה או ה"קרימפ" בכדור ציד.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
BROADAXE כתב:המעטפת נפרצת כשלב אחרון של תהליך הירי עצמו (בבית הבליעה או בתא שבתוף), הכדוריות שנדחפות מכח הגזים בוקעות את החרטום, זו הנקודה החלשה ביותר במכוון, בדיוק כמו השושנה או ה"קרימפ" בכדור ציד.
האם הקנה / הסלילים לא נפגעים מכך? הרי שבעוד שקליע רגיל נע (פחות או יותר) בצורה חלקה בתוך הקנה, הכדוריות יכולות להתנגש אחת בשנייה ולשנות את כיוונן בתוך הקנה.
- סליקאי ארד

כדור נגד נחשים
למי שמעונין יש לי כזה ב9 מ"מ
- סליקאי ארד

Re: כדור נגד נחשים
yorampeltz כתב:למי שמעונין יש לי כזה ב9 מ"מ
יורם, בתור מה אתה מציע את התחמושת ? אתה סוחר נשק המוכר באופן רשמי כנגד רשיונות ממשרד הפנים או שיש לך כמה כאלו על הדרך בשביל החבר'ה ?
יורם, אנא הצמד לחוקי מדינת ישראל בכל בקשור לנשק ותחמושת, כאן לא ממסחרים (מהמילה "מסחרה") את הנושא, כאן נצמדים לחוק.
סה לקס דורה לקס..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:"..סה לקס דורה לקס.."
נועם, תהיה נחמד בפעם הבאה ותבאר. כידוע לך מרבית הקוראים כאן התמחו בעברית, הלטינית היא שעשוע של חתולים הונגרים חובבי לזניה ופפריקה המחזיקים שתחביבם העיקרי הוא הפחדת פציינטים והצחקת החברה.
סה לקס דורה לקס = החוק הוא קשה אבל הוא החוק.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
נועם כתב:סה לקס דורה לקס..
את הלקס שלי אני אוהב על ביגלה אמריקאי חם, שכבה עבה של גבינת שמנת ועירית קצוצה בבקשה....
- תרמתי למען הסליק

כדור נחשים
כדור נחשים ישנו במספר לא מבוטל של קליברים.
קיים בארץ ב45 ב0.22 9מ'מ וכד'.
יעיל ביותר למרחק עד 2 מטר .מומלץ לשים במחסנית נפרדת ,וכמובן לוודא לפני ירי.
יבדרך כלל צריך לדרוך אחרי כל כדור,בשל אופיו החלש של התחמיש.
קיים בארץ ב45 ב0.22 9מ'מ וכד'.
יעיל ביותר למרחק עד 2 מטר .מומלץ לשים במחסנית נפרדת ,וכמובן לוודא לפני ירי.
יבדרך כלל צריך לדרוך אחרי כל כדור,בשל אופיו החלש של התחמיש.
LIFE BE IN IT!
- סליקאי ארד

כתב contender
התחמיש אינו חלש, אלא משקל הקליע (ים) נמוך, וזה מה שגורם למעצורי הפלטה רק בחלק מהאקדחים החצי אוטו'. אני מכיר כמה וכמה אקדחים שעובדים לא רע בכלל עם התחמושת הנ"ל, למרות שבסה"כ, לא מדובר בתחמושת מדהימה במיוחד.
בדרך כלל צריך לדרוך אחרי כל כדור,בשל אופיו החלש של התחמיש.
התחמיש אינו חלש, אלא משקל הקליע (ים) נמוך, וזה מה שגורם למעצורי הפלטה רק בחלק מהאקדחים החצי אוטו'. אני מכיר כמה וכמה אקדחים שעובדים לא רע בכלל עם התחמושת הנ"ל, למרות שבסה"כ, לא מדובר בתחמושת מדהימה במיוחד.
- סליקאי כסף

איש גדול
כמו שקוסמים לא מגלים..............
גם מדריכים צריכים לשמור סודות מקצועיים.
איך אני אקח עכשיו סכין עם הלהב כלפי אשים שני בלונים 2 מ' מהסכין קצת ימינה קצת שמאלה ואפוצץ שני בלונים עם קליע אחד?
אגב פעם מישהו שאל אותי איך אני עושה את זה ועניתי לו שאם אני אגלה לו אני אצטרך להרוג אותו...............
אז הוא שאל אותי אם אני יכול לגלות לאישתו!
כמו שקוסמים לא מגלים..............
גם מדריכים צריכים לשמור סודות מקצועיים.
איך אני אקח עכשיו סכין עם הלהב כלפי אשים שני בלונים 2 מ' מהסכין קצת ימינה קצת שמאלה ואפוצץ שני בלונים עם קליע אחד?
אגב פעם מישהו שאל אותי איך אני עושה את זה ועניתי לו שאם אני אגלה לו אני אצטרך להרוג אותו...............
אז הוא שאל אותי אם אני יכול לגלות לאישתו!
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד