שלבי מוסטנג 67

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

שלבי מוסטנג 67

על ידי גל רונן » 30 אוגוסט 2005, 14:24

שלום לכולם.

אני יודע שזה לא המקום לשאול וכאן לרוב שואלים על נשק אבל חשבתי לעצמי "מי יכול לעזור לי להגשים חלום?" ואז אמרתי לעצמי "אחי לנשק".

אז ככה, לפני כמה ימים ראיתי את הסרט עקיצה בשישים שניות ובעקבות זה החלטתי על מה אני הולך לבזבז את הג'ובות שבבנק, שלבי מוסטנג 1967 GT500 שישה הילוכים מנוע קוברה והזרקת ניטרו. או בכינוייה שלבי מוסטנג 1967 GT500 "eleanor" 6 speeds manual.

אני מבין שרבים ממכם צוחקים עלי כרגע ואומרים לעצמם למה לבזבז כסף על רכב שנת 67, אבל העניין הוא שבמשך היום יום אני מתנייד בהונדה הקטנה והחמודה שלי והמוסטנג היא רק הובי.
המטרה שלי היא למצוא ולקנות חלק חלק ולהרכיב אותה במשך שנה שנתיים עד להשלמתה.

אז ככה, מה שבאתי לשאול זה :
1. האם מישהוא יודע היכן ניתן להשיג בארץ שילדה של הרכב הזה? (אין צורך שיהיה במצב טוב עדיף)
2. מישהוא פה מבין בשיפוץ של הדברים האלה.
3. היכן ניתן להשיג מנוע, מערכת גיר,מערכת מתלים, גלגלים, (חדשים או משופצים) ושאר חלקים לרכב.
4. והכי חשוב עלויות.
5. במקרה ולא ניתן למצוא בארץ שילדה או חלקים מישהוא מבין ביבוא וברישוי של חלקי רכב משנתון כזה.
6. ולסיום, איך הולך הליך הרישוי לרכב כל כך ישן.

בתודה מראש גל.
"חכם חנוכה - יקחהו מעימי לא ארצה לראותו שוב בן נעוות המרדות רחוק מרשעים ישועה"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GUSS » 30 אוגוסט 2005, 16:03

תראה ידידי אני רק מעט זמן בענף ובעניין הזה,,רק 30שנה בקרוב ,,, :D
התחלתה ממש מהטופ,,,
אם אתה רציני ויש לך חשבון בנק "מחייך" ואין לך בעיה להפרד ממרשרשים חיים עבור חלקי פח חלודים ומכללים צולעים
ואתה באמת יודע מה אתה מדבר[ניטרו/שלבי/מוסטנג/] צור איתי קשר
0542011113
עודד
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי trooperglock » 30 אוגוסט 2005, 17:07

ע"פ שנתון הרכב שאתה רוצה מדובר בקטגוריית "רכב אספנות"

הפתעה - ע"פ החוק הדבילי בישראל אסור ליבא אוטו חדיש בן 3 שנים אבל מותר ליבא מכוניות ישנות בהגבלות מסויומות.

אני מכיר מקרה אחד של בחור שיבא ארצה פורשה 914 משנות ה60. למיטב זכרוני הוא קנה את המכונית דרך EBAY, נסע לארה"ב וליווה אותה ארצה.

אם מרשרשים בכיסך נראה לי שזו תהיה דרך די (יחסית) קלה למצא את אלינור שלך...

ולמי שלא יודע על מה מדובר..... הנה היפה
תמונה
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

תשובה

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 30 אוגוסט 2005, 19:56

היי :P
שמה "אלינור"
במקום לזרוק כסף תתרום למועדונים כדי לקדם יורים צעירים בתחום האולימפי :!: :P
ארבה מועדונים חסר להם אקדחים ורובים,אז תחשוב על זה :!:
ממני יורם שטיינר :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 30 אוגוסט 2005, 21:06

תגיד יורם אם,,אם כל מועדון יקבל "בוכטה " ביד איך בדיוק זה יקדם את הענף,,,,
לא נראה לך שעניים רבות וידיים זריזות יביאו למצב העכשוי???.
אל תשכח תקציבים יש ,כסף יש,, רק החלוקה משהו לא דופק בה,,,או מישהו דופק אותה,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי נועם » 30 אוגוסט 2005, 21:08

עודד,

אני חושב שעם פטיש חמש וצבע אדום אפשר להביא את הלבנה שעומדת בכניסה מימין למצב זהה לתמונה שמעל .. :wink:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי יונה » 30 אוגוסט 2005, 22:11

נועם כתב:עודד,

אני חושב שעם פטיש חמש וצבע אדום אפשר להביא את הלבנה שעומדת בכניסה מימין למצב זהה לתמונה שמעל .. :wink:

ואל תשכח מוזיקה הודית ברקע.... :wink:
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 30 אוגוסט 2005, 23:24

אצל עודד אדון גונגה אחראי על התיפוף ולא בכדי.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

תשובה!

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 31 אוגוסט 2005, 06:29

היי !
אני רוצה לומר משהו , השנה התחלתי לירות בתחום האולימפי וכמו בכל מקום שבו אתה נמצא זמן מסויים אתה רואה כל מני דברים שבא לך החשק לפטור אותם כמו שנאמר באחד הקטעים פטיש 5 ק' אדום .הענף שלנו בקליעה צריך להיות מצב שבו יוצאים לחול 10 יורים ולא יחידים, ראש המועדון שלי מתפלל שיגיעו ילדים לא רק יומיים בשבוע ,אכשיו את מבין למה התכוונתי. לא התכוונתי לפגוע ,במידה וכן אני מתנצל :!: :P אבל יש עוד דבר שראיתי למשל בבולגריה איך אנשים זורקים את כספם באלפים בקזינו,ההיתי המום. את הכסף הזה היו תורמים ההינו נראים אחרת.
מקווה שזה השתפר . :P יורם
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 31 אוגוסט 2005, 06:39

יורם יורם יורם,

בן-אדם פתח פה פוסט על תחביב שלו....... בן-אדם עמל קשה בשביל להגיע ליום שיוכל להנות מפרי עמלו..... בן-אדם רוצה "אלינור".....

למה לערבב מין שלא במינו?

רוצה שיתרמו למועדון? תפתח פוסט... תכתוב" אנא תרמו למועדון" :x

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 31 אוגוסט 2005, 06:39

יורם יורם יורם,

בן-אדם פתח פה פוסט על תחביב שלו....... בן-אדם עמל קשה בשביל להגיע ליום שיוכל להנות מפרי עמלו..... בן-אדם רוצה "אלינור".....

למה לערבב מין שלא במינו?

רוצה שיתרמו למועדון? תפתח פוסט... תכתוב" אנא תרמו למועדון" :x

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yoav30 » 31 אוגוסט 2005, 06:48

יורם,
לא כל אחד רוצה לתרום, ולא תמיד תרומות יעזרו.

לצערנו, בארץ, הספורט שלנו הפך לספורט לעשירים. מי שיכול להרשות לעצמו כסף לכדורים/אקדחים/שאר ציוד, מצויין, מי שלא, ימשיך לירות עם האקדח שיש לו, והציוד שיש לו, ומה לעשות, גם להמשיך להנות. (וחשוב לציין שמילת המפתח כאן היא הנאה, ויש כאלו ששכחו אותה), 90 אחוזים מיורי הירי המעשי בארץ שמגיעים לתחרויות, מגיעים בגלל החברותא, בגלל הכיף ובכדי לירות קצת ולראות קצת.

לא כולם מגיעים בכדי לקחת מקום ראשון.

וככה זה בכל ענף ספורט בארץ. אולם, בספורט אחר שהוא פופולרי יותר, לדוגמא: כדורגל, יש יותר צופים, יש יותר ספורטאים, יש יותר סיקור (ויש יותר הרוגים ופצועים בכל שנה מאשר במטווחים). לכן יש גם יותר מימון.

אבל אי אפשר כל הזמן רק לבכות על כסף. תתרמו לי, תביאו לי, חסר לי, זה נראה מגוחך.

המדינה לא תממן לאף אחד מיורי הירי המעשי נסיעות לחו"ל, ולא כדורים ולא כלום, תשכחו מזה. הם רוצים לאט לאט למוטט את הענף שלנו וכל זה בגלל לובי מרושע של אנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר בכל נושא הנשק והירי, כשהטיעון ה"חזק" שלהם: אקדחים בידי גברים, נועדו לפגוע בנשים. (הועלה בוועדת בריניקר על ידי חברת כנסת שחזרה על המנטרה הזו בכל ישיבה)

מכיוון שלי באופן אישי אין אף אחד שאני מכיר בכנסת, ומתאר לעצמי שגם לאף אחד מכם לא, אין אנו יכולים לזמן אותם לראות את הספורט היפה שלנו והאחווה השוררת במהלך אימונים ותחרויות, ואין לנו את האפשרות להציג את הטיעון החזק שלנו: כולנו מאומנים בשימוש בנשק ובבטיחות בנשק, יותר מכל אחד אחר הנושא עליו נשק, כולל אלו האמונים על בטחוננו.

אבל אל תבלבל אותם עם עובדות.

בקיצור, שיהיה לכולנו בהצלחה בתחרויות השנה (ואולי נזכה בלוטו, ואז נוכל לממן את הכדורים לתחרויות ולאליפות ישראל).
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 31 אוגוסט 2005, 06:49

GUSS כתב:תראה ידידי אני רק מעט זמן בענף ובעניין הזה,,רק 30שנה בקרוב ,,, :D
התחלתה ממש מהטופ,,,
אם אתה רציני ויש לך חשבון בנק "מחייך" ואין לך בעיה להפרד ממרשרשים חיים עבור חלקי פח חלודים ומכללים צולעים
ואתה באמת יודע מה אתה מדבר[ניטרו/שלבי/מוסטנג/] צור איתי קשר
0542011113
עודד

עודד,

רכב שעבר כאלה שינויים יוכל בכלל לעבור טסט ולהיות על הכביש? סתם מתוך סקרנות....

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אדי. » 31 אוגוסט 2005, 17:49

חברה!!!!
מסכים עם כל מילה שנאמרה כאן, אבל!!!!!!!!!!!
אחינו פתח אשכול עם שאלה איך בונים טרנטה מודל 67?
ואגב לא ביקש תרומות מהממשלה. איך הגעתם לנושא הכואב לכולנו באשכול הזה.
אני רציני
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Hungarfield » 31 אוגוסט 2005, 18:21

איך? בפולנית...
דבר עם פולניה על כל נושא שבעולם, ותוך 5 דקות תגיע לסיקור על הבריאות שלה (וחרא, תודה שלא התעניינת, ומתי בכלל התעניינת בבריאות שלה חתיכת אגואיסט, לא שאתה צריך להתעניין, אתה תחייה באושר ואל תשים לב לסבל שלה כבר שנים), לדיווח על הנכד המוצלח שלה (שיהיה אדווקט, או אולי אינג'ינר כי כמה שהוא מוצלח, שבגן אפילו גננת אמרה שהוא מצייר הכי פחות מכוער מכל האחרים) שיצא כל כך טוב למרות שהמחותנת שלה לא ראויה לבעל כמו הבן שלה (שהיה יכול להשיג מישהי הרבה יותר טובה, ועם כסף, שיודעת איך להתייחס למשפחה ומנקה בבית כמו בלבוסטה אמיתית ויודעת לבשל רגל קרושה כמו בלודז' [יישוב פולני לייד רמלהז']וקניידלך כל כך אווריריים שצריך לאכול אותם עם סולם ולא לחמם לילד האדווקט בפוטנציה שניצל ואורז כל יום במיקרו עם כל הקרינה כי היא עובדת).
ככה, אם תפתח אשכול בכל נושא בסליק, החל בחלפים למוסטאנג ועד טכניקות מועדפות לסריגת גרביים בשיטת קרושה, תגיע בסוף לנושאים של מחירי תחמושת (הרבה יותר מדי גבוהים ולמה מישהו לא עושה משהו בעניין), אוזלת היד של שילטון החוק בארץ (שפעם גבר היה גבר, וחברה חמושה היא חברה מנומסת, ואם החארות היו יודעים שהם יראו מולם קנה הם לא היו פורצים כל כך מהר), וכמובן, שיאן האתר והפייבוריט של כל הזמנים - גלוק לעומת אקדחי מתכת.
ועל כך כבר אמר פעם מישהו ידוע כאן: HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
כל היופי הוא בדרך שבה אנחנו מגיעים כל פעם לאותו הנושא.
חכמי זן יפנים באים מדי פעם להעריץ אתנו על הקטע הזה, ודוגרי, אנחנו צריכים את הכסף שהתיירים האלה משאירים כאן...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד