זינוק של פי 4 במספר מבקשי רשיון לנשק.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זינוק של פי 4 במספר מבקשי רשיון לנשק.
נתון מעניין:
במהדורת 18 לפברואר של ידיעות אחרונות (ראשי, עמ' 23) מדווחת עליה של 400% בבקשות לרשיון נשק. 18,000 (במילים - שמונה עשרה אלף) בקשות לנשיאת אקדח הוגשו למשרד הפנים במהלך שנת 2002 לעומת 4,400 שהוגשו במהלך שנת 2000.
נראה כי עקב המצב הבטחוני הקשה ישנה נטייה לשנות את הלך הרוחות כלפי נשיאת נשק בכלל האוכלוסיה.
במהדורת 18 לפברואר של ידיעות אחרונות (ראשי, עמ' 23) מדווחת עליה של 400% בבקשות לרשיון נשק. 18,000 (במילים - שמונה עשרה אלף) בקשות לנשיאת אקדח הוגשו למשרד הפנים במהלך שנת 2002 לעומת 4,400 שהוגשו במהלך שנת 2000.
נראה כי עקב המצב הבטחוני הקשה ישנה נטייה לשנות את הלך הרוחות כלפי נשיאת נשק בכלל האוכלוסיה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
עליה בביקוש רשיונות נשק,
זה לא בגלל המצב הבטחוני, אלה בגלל האתר הזה.
לדעתי צריך לסים האזהרה, לפני כניסה לאתר, כמו שיש על קופסאות סיגריות.
"אזהרה: עיון באתר זה, עלול לגרום לגולש, לרוץ לחנות נשק, מה שיכול להוביל לבעיות בזוגיות, לאחר הקניה"
ראו הוזהרתם.

לדעתי צריך לסים האזהרה, לפני כניסה לאתר, כמו שיש על קופסאות סיגריות.
"אזהרה: עיון באתר זה, עלול לגרום לגולש, לרוץ לחנות נשק, מה שיכול להוביל לבעיות בזוגיות, לאחר הקניה"
ראו הוזהרתם.

נתלקתי לצערי במספר אנשי קבע שלא נושאים נשק למרות כל הפקודות בנושא ...
שניים מהם נתפסו כבר ע"י מ"צ ונשלחו להשפט ביחידה
אחד עדיין לא נשפט ושני נשפט ונקנס ב 10 ש"ח כיוון שהאל"מ ששפט אותו גם הוא לא נושא נשק !!!
טריק אחר שמקובל לראות בבסיסים במרכז הארץ (איוזר מרכז ת"א ור"ג) קצינים שהולכים עם אקדחי צעצוע רק כדי לא לפגוש את מ"צ.
הטענות :
א) למה אני צריך את זה ?
ב) אני במילא לא קרבי
ג) לא חבל על הכסף ?
וכיו"ב...
שניים מהם נתפסו כבר ע"י מ"צ ונשלחו להשפט ביחידה
אחד עדיין לא נשפט ושני נשפט ונקנס ב 10 ש"ח כיוון שהאל"מ ששפט אותו גם הוא לא נושא נשק !!!
טריק אחר שמקובל לראות בבסיסים במרכז הארץ (איוזר מרכז ת"א ור"ג) קצינים שהולכים עם אקדחי צעצוע רק כדי לא לפגוש את מ"צ.
הטענות :
א) למה אני צריך את זה ?
ב) אני במילא לא קרבי
ג) לא חבל על הכסף ?
וכיו"ב...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
שתי תגובות,
לדרור, מנהל הבנק שלך מ א ו ד אוהב אותך ואת כל רוכשי הנשק ובעיקר את אלו שמבקרים באתר הנ"ל. אתה שכחת שכל פעולה בחשבון הבנק עולה לך כסף, ואם אתה במינוס, זה בכלל חגיגה לבנק.
pp, צריך לכתוב בכניסה לאתר "זהירות, כל הנכנס לאתר מתחיל לשפוך כסף והרבה, ויש סיכוי שיתחיל להתעלם ממשפחתו וחבריו כי הוא הולך להקדיש את כל זמנו בשוטטות באתר זה". משפחות וחברים, ראו הוזהרתם.
לדרור, מנהל הבנק שלך מ א ו ד אוהב אותך ואת כל רוכשי הנשק ובעיקר את אלו שמבקרים באתר הנ"ל. אתה שכחת שכל פעולה בחשבון הבנק עולה לך כסף, ואם אתה במינוס, זה בכלל חגיגה לבנק.
pp, צריך לכתוב בכניסה לאתר "זהירות, כל הנכנס לאתר מתחיל לשפוך כסף והרבה, ויש סיכוי שיתחיל להתעלם ממשפחתו וחבריו כי הוא הולך להקדיש את כל זמנו בשוטטות באתר זה". משפחות וחברים, ראו הוזהרתם.
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
קולונל יקר .
אין ספק שאלו שיכולים ואינם רוצים לשאת אקדח רק מועילים לנו .
שכן, מה היתרון בכך שבמרכז ת"א יסתובב חייל חמוש באקדח שהוא לא יודע לתפעל ,ואינו מתאמן עימו . הדבר רק יסכן את הציבור שסביבו.
נכון הדבר גם לגבי חיילים עם נשק ארוך שאינם מתאמנים בקביעות .
אין ספק שאלו שיכולים ואינם רוצים לשאת אקדח רק מועילים לנו .
שכן, מה היתרון בכך שבמרכז ת"א יסתובב חייל חמוש באקדח שהוא לא יודע לתפעל ,ואינו מתאמן עימו . הדבר רק יסכן את הציבור שסביבו.
נכון הדבר גם לגבי חיילים עם נשק ארוך שאינם מתאמנים בקביעות .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד