תחרות ירי מעשי בפולין !
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחרות ירי מעשי בפולין !
שלום לחברים !
בימים אלה נערכת תחרות בפולין בימים 15-18.9 . מס' התרגילים 16 ,280 כדורים, וכ-250 יורים מכל אירופה,מחיר השתתפות 50 יורו .שני יורים מיצגים את ישראל שלום אלפרין יורה בקטגוריה סופר סניור OPEN מייג'ור, ואיתן אלהרר יורה OPEN מיג'ור. נאחל להם הצלחה שידורגו במקומות הראשונים .עדכונים נוספים יבואו באמשך להתראות ממני יורם שטיינר
בימים אלה נערכת תחרות בפולין בימים 15-18.9 . מס' התרגילים 16 ,280 כדורים, וכ-250 יורים מכל אירופה,מחיר השתתפות 50 יורו .שני יורים מיצגים את ישראל שלום אלפרין יורה בקטגוריה סופר סניור OPEN מייג'ור, ואיתן אלהרר יורה OPEN מיג'ור. נאחל להם הצלחה שידורגו במקומות הראשונים .עדכונים נוספים יבואו באמשך להתראות ממני יורם שטיינר

נערך לאחרונה על ידי יורם-אלדר שטיינר בתאריך 18 ספטמבר 2005, 21:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי זהב
תחרות בפולין
זו אחת מהתחרויות היותר נחמדות שיש באירופה. גם המקום יפה (המטווח ממוקם ביער אם אני לא טועה) וגם האנשים נחמדים. והיתרון הגדול ביותר: המחיר. שווה !
- סליקאי כסף
תוצאות תחרות פולין
שלום לכולם!
TROOPER אני לא יודע מה הבדיחה? אנשים נוסעים לתחרות להצליח ליצג אותנו לכייף.אתה יורה טוב יותר מאיתן ושלום? אני פשות רוצה לידע את משפחת היורים איתן אלהרר סיים במקום שלישי ב- OPEN ! ושלום הלפרין סיים שלישי בסופר סניור ! ככה צריך להיות תצליחו תמיד ממני יורם שטיינר
TROOPER אני לא יודע מה הבדיחה? אנשים נוסעים לתחרות להצליח ליצג אותנו לכייף.אתה יורה טוב יותר מאיתן ושלום? אני פשות רוצה לידע את משפחת היורים איתן אלהרר סיים במקום שלישי ב- OPEN ! ושלום הלפרין סיים שלישי בסופר סניור ! ככה צריך להיות תצליחו תמיד ממני יורם שטיינר

- סליקאי זהב
יורם..... לא הייתה שום כוונה לפגוע או לזלזל באף אחד..... !!!!!!!!
אם כך הובנתי - סליחה למי שנפגע.
כל כוונתי הייתה שכותרת הפוסט נשמעת כמו פתיח לבדיחה פולנית.
וכמובן בהצלחה לכל המשתתפים הישראלים.
אם כך הובנתי - סליחה למי שנפגע.
כל כוונתי הייתה שכותרת הפוסט נשמעת כמו פתיח לבדיחה פולנית.
וכמובן בהצלחה לכל המשתתפים הישראלים.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
תשובה
ההלן חברים
מקבל ! תודה ! אני בולגרי לא מבין בדיחות פולניות
איתכם הסליחה ממני יורם שטיינר

מקבל ! תודה ! אני בולגרי לא מבין בדיחות פולניות

- סליקאי זהב
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד