שאלה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה
שלום לכולם.
בבעלותי רובה טוטו ברישיון (תבחין מלפני 96).
האם באפשרותי להשתמש ברישיון זה ולהמיר את הרובה באקדח?
תודה.
בבעלותי רובה טוטו ברישיון (תבחין מלפני 96).
האם באפשרותי להשתמש ברישיון זה ולהמיר את הרובה באקדח?
תודה.
- סליקאי כסף

למיטב ידיעתי (ורק למיטב ידיעתי...), כל המרה של הרשיון תדרוש בהכרח בדיקה של עמידתך בתבחין רלוונטי, כך שהתשובה היא... לא
אני מניח שתוכל להחליף את רובה הטוטו שלך ב... רובה טוטו אחר, אבל קשה לי להאמין שתוכל להחליפו ברשיון בסוג נשק אחר.
אני מניח שתוכל להחליף את רובה הטוטו שלך ב... רובה טוטו אחר, אבל קשה לי להאמין שתוכל להחליפו ברשיון בסוג נשק אחר.
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
Coach כתב:למיטב ידיעתי (ורק למיטב ידיעתי...), כל המרה של הרשיון תדרוש בהכרח בדיקה של עמידתך בתבחין רלוונטי, כך שהתשובה היא... לא
donduck כתב:תבחין מלפני 1996 הוא היחידי שלא דורש עמידה מחדש בתבחין.משרד הפנים, לעומת זאת מעוניין שלא יהיה רובים כאלו בידי הציבור בכלל.
אי לכך, הכל פתוח.
נסה לדבר עם פקיד/ת הרישוי במקום מגוריך לפני שאתה מוכר את הרובה או מבצע עיסקה כל שהיא.
עמידה מחדש בתבחין לא יידרשו ממנו, כי הוא לא נדרש לעמוד בשום תבחין לרובה 0.22 עם רשיון מלפני 1996, אבל אם הוא ירצה רשיון ל... אקדח במקום, אז לדעתי יידרשו, ועוד איך יידרשו עמידה בתבחין רלוונטי להחזקת אקדח כיום...
*** אופיר גולדשטיין ***
- סליקאי כסף

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד